- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Ee yani bu saat olmuş bütün zehrini akıtmış, rahatlamış, şimdi yılan kocasıyla huzurla uyuyorKonu sahibi yine gitmiş zaten
ben artık ben kendimi ispat etmek için paralamaktan bıktım, üyeliklerle ilgimyok, zaten hayat zor yeterince burda biraz dertleşelim diyoruz o da şahsıma hakarete kadar varıyor, gerek varmı yine yine üzülmeye yok değmez
ben her zaman açık ve net birinsanım, çamur at izikalsın mantığını uygulayan varsa bendenuzak olsun, bişi söylüyorsanız arkasında durum ispat edin açıkolun, yoksa söyledikleriniz apaçıkiftiradır
birkaç üye adı daha yazsaydınız ya, ne bu ya, bunlar ne,hiç anlamlı değil
benim o üyeliklerle ilgili bir bilgim de ilgim de yoktur
hikaye tutarlı ama şahıs şizofren, çok mantıklı bir çıkarım :)
Hele şükür yoksa bu kadın forumda akıl sağlığı yerinde tek bir üye bırakmayacaktı.Bir de inkar ediyor diğer üyelikleri.Arkadaşlar tüm üyelikleri bu hesap altında birleştirildi !
Durustlugunuzun ispati olan su yorumlarinizi herkes yeniden gorsun istedim
yalnız senin yazdığın üyelikler hala açık..birleştirilenler başka zaar
teşekkür ederim yorumunuz içinSevgi yok, korku ve alışkanlıklara bağımlılık var.
İçten ve samimi yazmışsın, okurken farkettim. işin içine şiddet vs girmişse üstünde düşünüp, kafa yoracağınız bir durum kalmamış demektir.
Boşanan her arkadaşım gibi "neden daha önce boşanmamışım yaa" dememk için bence bir an önce yol verin.
Çocuklarınız ne olacak? O ortamda nasıl büyüyecek?
Kendinizden önce onları düşünün.
O kadar şiddet dolu sevgisiz bir evde ancak geleceğin psikopatları yada psikolojik sorunları olan çocuklar yetişir bunu mu istiyosunuz?
Sizin uslüp çok enteresan ve karmaşık sinyaller veriyor.Her uslüp sahibinin aynasıdır,kişi kendini yansıtır.Kişiliğini ya da onun eksikliğini...
inan umrumda değilSizin uslüp çok enteresan ve karmaşık sinyaller veriyor.
Ne düşüneceğimizi bilemedik.
zahmet edip yazmışsın okadar yazıkSizin uslüp çok enteresan ve karmaşık sinyaller veriyor.
güzel bir sabah, çok güzel uyandım ve kimseyle polemiğe girmek istemiyorum...Beni eleştirmek isteyen olabilir, saygı sınırları içinde istediğinizi yazın,çizin.Sizin uslüp çok enteresan ve karmaşık sinyaller veriyor.
Özet geçmekle olmaz yaşamak lazımBen dün napıyordum ki nasıl kaçırdım bu konuyu.Özet geçen bir bacım yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?