KEŞKELERİM VAR

en güzel duayı etmişsin bacım Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

oha korktum ya. dedektif gibisiniz.

sevmediğini söyleyeli, 2,5 yıloldu, 7 aylık hamileydim, şimdi evin içinde sakin sessiz, sadece yılanlık yapmakla meşgul, çokkızdırınca ona anlattıklarımı başa vuruyor yaniyılanlık yapıyor
Sevgili üye ,
Neden hala o evdesin ? Ne bağlıyor seni ? Maddi sebeplerse devlete sığın ..kadın sığınma evinde daha mutlu olursun emin ol .sonrasında çalışır kendi evine çıkarsın .en azından sevmediğin bir adamı hergün görmek zorunda kalmaz , hergün diken üstünde yaşamazsın.

sevildiğimi bilsem ve güvensem inan tedavi olurdum ama bu adam için değmez
Ama sen onun için tedavi olmayacaksın ki ..önce BEN diyeceksin .. ruh sağlığını başta bebeğine iyi bir anne olmak sonra da kendi hayatını devam ettirebilmek için geri kazanmalisin. Kocayı sil artık kafandan .ne yaparsan yavrun ve kendin için .. tut ki boşandın ve asık oldun ..ne yapacaksın ? Kimse bu şekilde bir evliligi benimsemez. Erkeklerin soyu mu tükendi bir o mu var ?kendine kötülük etme . Çık o enkazın altından ve yeni hayatına bosanarak merhaba de .. emin ol çok mutlu olacaksın ..ama önce tedavi ol ve çalış .ayakların yere sağlam bassın. .

Hadi hadi geç bunları. Senin gerçek olduğunu sanmıyorum. Gerçekse bile gündüz burada ağlayıp aksam yatakta devam ediyorsunuz.
Buna adımın Merve oldugu kadar eminim.
O yüzden acimiyorum boyle kadinlara.

Valla diğer üyeliklerle konulari aynı ama ben çocuğa üzülüyorum evet çok sevebilirsiniz,ama zarar veriyorsunuz nasil bir psikoloji içinde büyüyor allah bilir... boyle takıntılı gibi konular açıyorsunuz boşanma yok , tedavi yok hem sosyal fobi hemde vajinismus için nasil bir dünyada yasiyorsunuz belli degil...konu açıyorsunuz insanlar yazıyor burdan nasil göründüğünüzu ama hic umursamiyorsunuz,

Insallah fakesindir bekarsindir hatta erkeksindir ve çocuğun yoktur , çocuğuna cok üzülüyorum

son cümlen için keşke dedim sadece keşke,

birkaç üye adı daha yazsaydınız ya, ne bu ya, bunlar ne,hiç anlamlı değil

benim o üyeliklerle ilgili bir bilgim de ilgim de yoktur

hikaye tutarlı ama şahıs şizofren, çok mantıklı bir çıkarım :)

benim o üyeliklerle ilgili bir bilgim de ilgim de yoktur
O halde whatsappta 5 kişikik bir grup oluşturup beraber halledin sorunlarınızı; çünkü yaşlar da dahil birebir kopya yaşantılarınız, biz sizi anlayamayız; ama siz birbirinizi anlarsınız.
Bi de soruma cevap vermediniz, kardeşiniz kaç senedir hasta?

hikaye tutarlı ama şahıs şizofren, çok mantıklı bir çıkarım :)
O hesaplardan en az ikisi sizin hesabınız,yazım stilinden tutun da yaşadıklarınıza kadar her şey aynı.Malum ender bulunan bir kisiliksiniz sizden 3 tane daha tüm dünyada dahi yoktur bırakın kk'yı

babam her baba gibi beni sever, başarısızlıklarım adamı çileden çkardı, bunun atak ya da şizofreniyle ilgisi ne

babam her baba gibi beni sever, başarısızlıklarım adamı çileden çkardı, bunun atak ya da şizofreniyle ilgisi ne
Hem psikolojik hem fiziksel şiddet uygulamış, ben üstünüzdeki başarı ve evlilik baskısı yüzünden belli bir süre sonra şizofreni hastası olduğunuzu düşünüyorum, bu arada tutarlı olması lazım zaten bipolarsınız demedim. Aldığınız izin de bebek için değil de şizofreni tedavisi için alınmış bir izin yüksek ihtimalle.

diken üstünde değilim her an, bunu açığa kavuşturalum okendi odasında ben kendi odamdayım, normale kanka modunda espri de yaparız o yrı, bazı bam tellerimiz var o konular açılınca tartışmabaşlıypr, sert konuşuluyot bu olay, yoksa sabahtan akşamakadar bir gerginlik yok ama insan soğuyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…