- 23 Ağustos 2012
- 51.872
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.628
- 898
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
psikiyatrmısın, buradan böyle yazma hakkınız yok, siz birkere şizofrenin ne olduğunu biliyormusunuz?anlat desem onu bile anlatacağınıza emin değilim, burada gelmişahkam kesiyorsunuz, ne kolay di mi,O halde whatsappta 5 kişikik bir grup oluşturup beraber halledin sorunlarınızı; çünkü yaşlar da dahil birebir kopya yaşantılarınız, biz sizi anlayamayız; ama siz birbirinizi anlarsınız.
Bi de soruma cevap vermediniz, kardeşiniz kaç senedir hasta?
normal ve anormal insanlar, ne demek bu,teessüf ederimBir toplu cinnetin daha sonuna geldik...normal insanlar da bu konuya sebep çileden çıktı.
Şizofreni hastası, kendisini rahatsız etmeye başlayan dış dünyadan bağımsız, kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi kendine yeni bir dünya kurar, iki kişiliğin var demiyorum, ikinci bir gerçekliğin var ve bunu aile ortamından kopmak için kafanda oluşturmuşsun, çocuğun ve kocan senin hayal ürünün tamamen.psikiyatrmısın, buradan böyle yazma hakkınız yok, siz birkere şizofrenin ne olduğunu biliyormusunuz?anlat desem onu bile anlatacağınıza emin değilim, burada gelmişahkam kesiyorsunuz, ne kolay di mi,
hayal olduğunu nsıl çıkarsadınızŞizofreni hastası, kendisini rahatsız etmeye başlayan dış dünyadan bağımsız, kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi kendine yeni bir dünya kurar, iki kişiliğin var demiyorum, ikinci bir gerçekliğin var ve bunu aile ortamından kopmak için kafanda oluşturmuşsun, çocuğun ve kocan senin hayal ürünün tamamen.
gidiyorum zaten bu sonkonuAllah seni çekenlere sabır versin
Özellikle kk'ya
Ben sosyal fobinin f sini demedim, açtığınız konuları dikkatli bir biçimde okudum, parçaları birleştirdim sonuç buydu.ben artık üyeliğimi sonlandırıyorum ve kapıyorum, anlaşılamıyorum çünkü, sosyal fobi ile şizofreninin ne ilgisi var, çok ağır hakaret ediyorsunuz, artık hiçbir derdimi de burada açmam,çünkü etiketlemeye bayılıyorsunuz maşallah.Aynı hz yunusun duası gibi ben derdimi sadece Allaha açarım bundan sonra ve ondan yardım dilerim.Bu da böyle biline, hepinize
hayal olduğunu nsıl çıkarsadınız
diken üstünde değilim her an, bunu açığa kavuşturalum okendi odasında ben kendi odamdayım, normale kanka modunda espri de yaparız o yrı, bazı bam tellerimiz var o konular açılınca tartışmabaşlıypr, sert konuşuluyot bu olay, yoksa sabahtan akşamakadar bir gerginlik yok
Hakkında hayırlısı olsun .
ben artık üyeliğimi sonlandırıyorum ve kapıyorum, anlaşılamıyorum çünkü, sosyal fobi ile şizofreninin ne ilgisi var, çok ağır hakaret ediyorsunuz, artık hiçbir derdimi de burada açmam,çünkü etiketlemeye bayılıyorsunuz maşallah.Aynı hz yunusun duası gibi ben derdimi sadece Allaha açarım bundan sonra ve ondan yardım dilerim.Bu da böyle biline, hepinize
şizofren demek çokkolay da açtığımkonulardaki tutarsızlıkları birer birer açıklamanız gerekir ki biz de öğrenelim,bu hembana hem de o kadar yazan çizen insana saygısızlık ve ağır bir itham.Ben hakkımı helal etmiyorum açıkçası size.Konularım birbütünlük içinde, hepsi de bakarsanız birbirini tamamlıyor, hayatın içinde çelişkiler tabiki var.babamla tartışmalarımız tabiki oldu amabu beni sevmiyor mu demektir, ailelerin içinde bunlar olabiliyor, sizhangidünyada yaşıyorsunuz, hayat bir çelişki, aşk çelişki, karar verirken çelişkilerimiz var, var oğlu var ama bunlar bir hikayeyi baştan sona hayal ürünü yapmaz.Şizofreni hastası, kendisini rahatsız etmeye başlayan dış dünyadan bağımsız, kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi kendine yeni bir dünya kurar, iki kişiliğin var demiyorum, ikinci bir gerçekliğin var ve bunu aile ortamından kopmak için kafanda oluşturmuşsun, çocuğun ve kocan senin hayal ürünün tamamen.
Tamam tamam sizsiniz, delirmeyin lütfen, onca insanı delirtmiş birisiniz kendinize gelin ve beni delirtin.şizofren demek çokkolay da açtığımkonulardaki tutarsızlıkları birer birer açıklamanız gerekir ki biz de öğrenelim,bu hembana hem de o kadar yazan çizen insana saygısızlık ve ağır bir itham.Ben hakkımı helal etmiyorum açıkçası size.Konularım birbütünlük içinde, hepsi de bakarsanız birbirini tamamlıyor, hayatın içinde çelişkiler tabiki var.babamla tartışmalarımız tabiki oldu amabu beni sevmiyor mu demektir, ailelerin içinde bunlar olabiliyor, sizhangidünyada yaşıyorsunuz, hayat bir çelişki, aşk çelişki, karar verirken çelişkilerimiz var, var oğlu var ama bunlar bir hikayeyi baştan sona hayal ürünü yapmaz.
ben artık ben kendimi ispat etmek için paralamaktan bıktım, üyeliklerle ilgimyok, zaten hayat zor yeterince burda biraz dertleşelim diyoruz o da şahsıma hakarete kadar varıyor, gerek varmı yine yine üzülmeye yok değmezSizi kimse hiçbir zaman anlamadı burada ama hiç gitmeye kalkmadınız.Niye bu eski üyelikler ortaya çıkınca gidiyorsunuz kalın lütfen darılırım
varsayımlarınızı ispatlayamıyorsunuz, bir insan birşeyisöylemişse,birşey hayalürünü demişse onu ispatlamalı, ispatlayamaza okötü sözleri ve varsayımları kendine ait olmalı, lütfen olayların birhayal ürünüolduğunu nasılanladığınızı ispatlayın,ispatlayamıyorsanız da benöylekafamdan uydurdum söyledim deyin özür dileyin, olsun bitsin.ben de değerlendiririm.Tamam tamam sizsiniz, delirmeyin lütfen, onca insanı delirtmiş birisiniz kendinize gelin ve beni delirtin.
hangi parçalar mesela, nasıl birtutarsızlıklık var, ben değerlendirdim böyle değil, açık ve net olunBen sosyal fobinin f sini demedim, açtığınız konuları dikkatli bir biçimde okudum, parçaları birleştirdim sonuç buydu.
Madem öyle sizde açık ve net olunhangi parçalar mesela, nasıl birtutarsızlıklık var, ben değerlendirdim böyle değil, açık ve net olun
Şizofreni hakaret değil ki ruhsal bir hastalık, sen hasta insanları mı aşağılıyorsun çok ayıp, onca şizofreni hastasından nasıl helallik alacaksınız şimdi? Yooo kafamdan uydurmadım, herkes girip konularınızı baştan aşağı okusun, yıllık izin bile ipucu bu konuda. Neyse siz asıl soruma cevap verin, kardeşiniz kaç senedir hasta?varsayımlarınızı ispatlayamıyorsunuz, bir insan birşeyisöylemişse,birşey hayalürünü demişse onu ispatlamalı, ispatlayamaza okötü sözleri ve varsayımları kendine ait olmalı, lütfen olayların birhayal ürünüolduğunu nasılanladığınızı ispatlayın,ispatlayamıyorsanız da benöylekafamdan uydurdum söyledim deyin özür dileyin, olsun bitsin.ben de değerlendiririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?