KEŞKELERİM VAR

Kamu kurumlarind cok uzun sureli ucretsiz izni ancak hastalik durumlarinda verirler...(sebepsiz yere alinabilen 1 senelik izin haricinde)...psikolojik sebeplerden mi alabildiniz o izni...

psikiyatrmısın, buradan böyle yazma hakkınız yok, siz birkere şizofrenin ne olduğunu biliyormusunuz?anlat desem onu bile anlatacağınıza emin değilim, burada gelmişahkam kesiyorsunuz, ne kolay di mi,

psikiyatrmısın, buradan böyle yazma hakkınız yok, siz birkere şizofrenin ne olduğunu biliyormusunuz?anlat desem onu bile anlatacağınıza emin değilim, burada gelmişahkam kesiyorsunuz, ne kolay di mi,
Şizofreni hastası, kendisini rahatsız etmeye başlayan dış dünyadan bağımsız, kişiler arası ilişkilerden ve gerçeklerden uzaklaşarak kendi kendine yeni bir dünya kurar, iki kişiliğin var demiyorum, ikinci bir gerçekliğin var ve bunu aile ortamından kopmak için kafanda oluşturmuşsun, çocuğun ve kocan senin hayal ürünün tamamen.

ben artık üyeliğimi sonlandırıyorum ve kapıyorum, anlaşılamıyorum çünkü, sosyal fobi ile şizofreninin ne ilgisi var, çok ağır hakaret ediyorsunuz, artık hiçbir derdimi de burada açmam,çünkü etiketlemeye bayılıyorsunuz maşallah.Aynı hz yunusun duası gibi ben derdimi sadece Allaha açarım bundan sonra ve ondan yardım dilerim.Bu da böyle biline, hepinize
hayal olduğunu nsıl çıkarsadınız

Ben sosyal fobinin f sini demedim, açtığınız konuları dikkatli bir biçimde okudum, parçaları birleştirdim sonuç buydu.

Sizi kimse hiçbir zaman anlamadı burada ama hiç gitmeye kalkmadınız.Niye bu eski üyelikler ortaya çıkınca gidiyorsunuz kalın lütfen darılırım

şizofren demek çokkolay da açtığımkonulardaki tutarsızlıkları birer birer açıklamanız gerekir ki biz de öğrenelim,bu hembana hem de o kadar yazan çizen insana saygısızlık ve ağır bir itham.Ben hakkımı helal etmiyorum açıkçası size.Konularım birbütünlük içinde, hepsi de bakarsanız birbirini tamamlıyor, hayatın içinde çelişkiler tabiki var.babamla tartışmalarımız tabiki oldu amabu beni sevmiyor mu demektir, ailelerin içinde bunlar olabiliyor, sizhangidünyada yaşıyorsunuz, hayat bir çelişki, aşk çelişki, karar verirken çelişkilerimiz var, var oğlu var ama bunlar bir hikayeyi baştan sona hayal ürünü yapmaz.

Tamam tamam sizsiniz, delirmeyin lütfen, onca insanı delirtmiş birisiniz kendinize gelin ve beni delirtin.

Sizi kimse hiçbir zaman anlamadı burada ama hiç gitmeye kalkmadınız.Niye bu eski üyelikler ortaya çıkınca gidiyorsunuz kalın lütfen darılırım
ben artık ben kendimi ispat etmek için paralamaktan bıktım, üyeliklerle ilgimyok, zaten hayat zor yeterince burda biraz dertleşelim diyoruz o da şahsıma hakarete kadar varıyor, gerek varmı yine yine üzülmeye yok değmez

Tamam tamam sizsiniz, delirmeyin lütfen, onca insanı delirtmiş birisiniz kendinize gelin ve beni delirtin.
varsayımlarınızı ispatlayamıyorsunuz, bir insan birşeyisöylemişse,birşey hayalürünü demişse onu ispatlamalı, ispatlayamaza okötü sözleri ve varsayımları kendine ait olmalı, lütfen olayların birhayal ürünüolduğunu nasılanladığınızı ispatlayın,ispatlayamıyorsanız da benöylekafamdan uydurdum söyledim deyin özür dileyin, olsun bitsin.ben de değerlendiririm.

ben her zaman açık ve net birinsanım, çamur at izikalsın mantığını uygulayan varsa bendenuzak olsun, bişi söylüyorsanız arkasında durum ispat edin açıkolun, yoksa söyledikleriniz apaçıkiftiradır

Şizofreni hakaret değil ki ruhsal bir hastalık, sen hasta insanları mı aşağılıyorsun çok ayıp, onca şizofreni hastasından nasıl helallik alacaksınız şimdi? Yooo kafamdan uydurmadım, herkes girip konularınızı baştan aşağı okusun, yıllık izin bile ipucu bu konuda. Neyse siz asıl soruma cevap verin, kardeşiniz kaç senedir hasta?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…