ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

oğluna kırık antennin mi var diyor nasıl yani... hakikaten şaka gibi.
benim kaynanamda bana laf etmişti heryeri yağ bağlamış çocuk olmaz bundan demişti sonra eşim varikosel ameliyatı olunca dili boğazına kaçtı laf bile edemedi. biliyor cevap vereceğimi
senin üzerinden pikeyi çekmesine izin verme yada napıyorsun sen de en iyisi kapını kilitlemeden yatma

Allahım niye oğlan anneleri hep böyle ya. Sinir oluyorum gerçekten. Ayrıca bu kayınvalideye de çok şaşırdım insan kendi oğluna kırık anten mi der ya bu ne edepsizlik.. Valla ben sonu ne olursa olsun lafımı söylerdim artık gözümü kapar söylerdim. ızin vermemek lazım böyle şeylere.

böyle kaynana düşman başına..
allahımmmm bu nasıl bi kadın odaya dalmalar falan..allah yardımcın olsun cnm

Çüşşş diyorum yanı kafamçokkarıştı Hem ona ne kı anne ayıp ama deseydın ya canım. Esımın kızmıcanı bılsem derım"anne benım aldıgım bırsey yok ama alamadıgım anlamına gelmez sen kırık antenı tamır edeb ılırmısın ???" dıcektın.Benım kayınvalıdem boyle asla konusmaz cocuklar kendılerı cok sabrettı bu zamana kadar der.Zaten bırsey dem ehakkı yok sadece halı aldı bıze o da bır tane dıger herseyı bız odedık.Annemler de tum beyaz esyalarımı ve mutfak esyalarımı aldılar kı ben kacmıstım.Sızın odanızdayken de uyanıp dıcektın anne ne oldu hayırdır dıye.O da şok olucaktI.Benım kaynanam onlar da kaldıgımızda bıle kapı gunduz vaktı aralık haldeyse ve bız oturuyorsak bıle ıcerı gırmez tıklatır kapıyı.Bazen ıkımız da ısten gelınce uyuyakalırız ıkımıze de ayrı ayrı battanıye getırır orter uyandırır yatagı acar...Melekmıs benımkı de ayol.Tabı belırlı yonlerden

nasıl yani oğlunun spermleri düşük ve oğluyla alaymı ediyor tam anlamadım ben...

aman ya Rabbim!!!

ağzım açık kaldı resmen.
bi kaynana damadına dese bunu,
yine en büyük terbiyesizlik ama

oğlu bunun ya oğlu!

yuh gerçekten yuh..
ne densiz insanlar var ya,..
insan katil olur cidden!!

kaynanaya bak be, keşke yatak odasına girince hayırdır deseydin ne işiniz var burda??? ne terbiyesizler var yaaa

uygunsuz bi halde de görebilirdi ya, evli çiftin yatak odasına girilir mi hiç yaa.klava: o anda kocamın üstüne bacağımı atardım valla:jeyyar:. terbiyesizle ahlaklı yollarla uğraşılmaz:tomato:

gören utansın,içeriye giren utansın ben hiç utanmam öyle bir durum başıma gelse.
keyfinizi bozmayın böyle şeyler için.söylesenizde düzelmez gibi ama yinede önce söyleyin,
dahada abartırsa aynı duyguyu ona da yaşatmak gerekir sanırsam,
kıssadan hisse çıkarır o zaman....

daha yeni gitmedi mi
şimdi niye geliyo yarattığı etkiyi topikce üzerimizden atamamışken
kabus geri mi dönüyo

sayfaların hepsini okuyamadım heralde kaynana gitti yine geliyor anladığım kadarıyla bence sen kocanla konuş belkide konuştun bilmiyorum ya içeri girdiğinde sizi uygunsuz yakalasaydı ayyy düşünmesi bile kötü sen kapını kilitlemeden yatma nolur nolmaz

ben aradaki mesajlari pek okuyamadim ama bast yazdigina cevap yazayim... pikeyi üzerinden aldiginda bende o daha arkasini bile dönmeden yine aynen alirdim kocamin üstünden pikeyi... kaydirigubbakcemile3 esimin de uynamasini saglardimki... anasini söyle birden görsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…