ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

Bu bahsettiğiniz kaynanaların hepsinin tedaviye ihtiyacı var...hemde yatırılarak.... kesinlikle.....bir doktor olarak bunu açık ve net söylüyorum. bunların hepsi sapıklık, sapkınlık, ötesi sözlü cinsel istismardır. nutkum tutuldu çok şey yazacaktım yazamıyorum...:1shok:

çiçekcim walla maşallah eşine nazar değmesin dikkat et böyle eş zor bulunur,

ofof23 kurtarmışsın kendini iyi yapmışın anne yüzünden evliliklerin bozulması çok acı :-(

endleeslove sanada gözün aydın para isteyenler senin kvalidenmiydi eğer öyleyse hallettin mi ?

bence bunların hepsini bir kafesi tıkmak lazım bunları doktorlarda paklayamaz

evet altın almak için gelmişmiş bende enişteme vermiştim dedim çıktım işim içinden bu seferde abimden para istiyorlar amaaan

görümcem epilepsi hastası moralini bozuk olduğu zaman nöbet geçiriyor sevgilisinden ayrılmış yakılarda yine nöbetleri başlamış muşuğun derdine düştü kuyruklu diyor:1shok: insan kendi evladına öyle demi ya

ama bir görseniz kayınvalidemi ne kadar şeker hanımefendi dersiniz ama hemen böyle konuyu saptırır

o kadar insanın içinde ettiği lafa bak densizin tekiymiş böylelerinden uzak durmak lazım yatak odanın kapısınıda kilitle inadınada odana erkenden çekil kocanla birlikte oda gezinip dursun sinirden evin içinde

o kadar insanın içinde ettiği lafa bak densizin tekiymiş böylelerinden uzak durmak lazım yatak odanın kapısınıda kilitle inadınada odana erkenden çekil kocanla birlikte oda gezinip dursun sinirden evin içinde

aaaaa öyle bir şey yapsam kıyametler kopardı nereye giderse peşinden sürükleyecek illakaydirigubbakcemile

k.validen gitmiş gözün aydın arkadaşım.....rabbim saglık sıhat huzr versin k.validenede mecbur kalmadıkca gelmesın yanına.....

gece odanızıa girdiğinde gel anne oratmıza birlikte yatalım deseydin

uyuyordum kapıyı açınca uyandım ama şaşkınlıktan gözlerimi bile açamadım bekarken odama kendi annem dahi kapıyı çalmadan girmezdi çok şaşkınım ve yatağa yattığım ana aklıma geliyor ne kadar utandığımı anlatamam:kedi:

aman güzelim hiç utanmma yapan utansın :dilcikar:
terbiyesiz lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…