ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

civciv bende bu olayları 2 yıl önce yaşamıştık dediim gibi o büyük kavgadan sonra sık görüşmüoruz ve yanımda hareketlerine çok dikkat edio artık

hayatimda hic duymadim boyle birseyy:1shok:
ne yaratici kadinlar varmiss 2 terazi bir arazii birde kirik anten :1shok:
2 kirik terazi bir bozuk arazi dememiss neysekiii gamyoncuiremsu

bence sende kaynanain odasina gir ustune ortmek icinnkaydirigubbakcemile3
bakalim nasil oluyormus cat kapi girmekkgamyoncuiremsu

oh oh kızlar mutlusunuz ne güzel....
çiçekcim sen akıllılık edip fazla bulaşmadan ipleri koparmışsın....
darısı endleeslove arkadaşımıza inşallah mutluluğun sürer tatlım....
k.validen gelene kadar keyif yap sende kelime daracını geliştirki k.validene yetişebilesin....(tabi onun tarzında degil) ona haddini bildiricek şekilde....

cicek ve ofof kizlarrr cok uzuldumm gercekten hos olmayan seyler yaptiklari..koskoca kadinlara yakismiyor gerci onlar kendilerine yakistirmis yapmis..

onun disinda cok yaratici ve komikler gulermisin aglarmisinnn bencede siz topik acinn..
ikiside birbirlerine baya benziyorlarr..kardes olsalar bu kadar benzemezlerdiia.s

ayy ben daha çok çekerim telefonla bile huzurumu bozuyor bende öyle cazgırlık yapamıyorum kalbi kırılmasın diye
aslında böyle olmak lazım işteklava:

allahım ne densiz insanlar var yaaa gelinler kayınvalidelerin gözünde ne acaba madem bu kadar düşkünsün ogluna niye evlendirdin dizinin dibinde oturtsaydın töbe töbe

O kaynananın kafaya kırık antenli bi radyoyla vurup bayıltır sonra da şiir okurdum başında yüksek sesle,iki terazi bir arazi,... yoluna gitti niyazi -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
burdaki kayınvalide vakalarını dinledikce kendi kayınvalidemi cok daha fazla sewiyorum benim kayınvalidem bana geldiği zaman içeri gidip namaz bile kılmaz montunu bile cok yere serdi ben burda kılarım dur gitme kalkma bi daha dedi hele yatak odama herhalde ev ilk yerleştiginde gördü dahada asla girmedi valla sizlerin sayesinde cok sewiorum kayınvalideceğimiiii:teytey:

Canim acaba senin kayinvaldenmi cok iyi, yoksa sendenmi cekiniyor:) yoksa samimiyettenmi oyle davraniyor anlayamadima.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…