ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

yanlız bence kaynvalideniz oğlunu rencide etmiş sizi değil
senin için söylediklerinde birşey yok ama oğlunun ki daha kötü
ama bu yatak odası konusu çok fena

tövbeee öyle laf edilirmiymiş anamm agzı bozuk herhalde....yani sana diyo kendinden başka bişey getirmedin diyeee...ayy ne kötü bu ınsanlar yaaaaaaa allah sabır versinn

:roflol::roflol:

ya kadın densizmiş.
senin yerinde olsam salağa yatar iki terazi ne, ne anteni anlamadım ki ben derdim.
hangi arazi derdim..
üstümdeki pikeyi de çekince arazi kontrolüna mi bakacaktın derdim..

evde kendi akrabalarım olmasa derdim ama eştikçe kokusu çıkar diye hiç üstelemedim ama keşke gece deseydim arazi kontrolunemi geldin diye:kedi:
belki yüzü kızarırdı

:roflol::roflol:

ya kadın densizmiş.
senin yerinde olsam salağa yatar iki terazi ne, ne anteni anlamadım ki ben derdim.
hangi arazi derdim..
üstümdeki pikeyi de çekince arazi kontrolüna mi bakacaktın derdim..

:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok tatlısın ya çok güldüm :1rolleyes:
süper bence bu kadına söylenmesi gerekneler bunlar delikafadulden

vallahi gerçekten densiz bir kayınvaliden olduğu aşikar.
hadi saçma sapan cümlelerinden duyduğun rahatsızlığı eşine söyle gerekenleri o söylesin ki söylemiş sanırım daa...

gece yatak odana ne münasebetle giriyor onu anlamadım.

bence esmeraldanın söylediği şeyi söylesen süper olurdu

yada uyandığını söyleyip kalkacaktın.

hayattaki en ayıp şeylerden birisidir bir çiftin yatak odasına kapıyı çalmadan girmek

yuh diyorum başka da birşey demiyorumyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

terazi derken benim göğüslerimi kastediyor kırık antende eşimim malum yerini

inanmıyorum ya kadındakı edepsızlege bak sen çok sevıyesız bıseymıs ya edepsız senın ustenden cekıp oğlunu ortuyo demek sende sarılsaydın kocana gercı okadın utanmaz ama kaydirigubbakcemile5

:1shok:benim annem bir melek dizisi acilen yayından kalkmalı çünkü hep ordan örnek alıyorlar kaynanalar.sen kapını kilitle yat arkadaşım böyle olmaz.lmaz:kendinide oğlunuda rezil etti

kolunumu çıkarcakmıssın yuh ya pes yanı hıc hadlerını bılmıyo su kayınvalıdeler

cesarete bak örtü çekilirmi.... örtünün altında nelerle karşılaşacağını hiç düşünmemiş mi?.
ya uygunsuz bir durumda olsaydınız. offf. tövbe yarabbbim,
çok kızdım bu hareketine..klava:

Son düzenleyen: Moderatör:

kolunumu kaydirigubbakcemile3 bence kayınvalidenin seks hakkında yanlış bilgileri var kaydirigubbakcemile3

a.s

valla çok sinirliyim hala sinir geçmedi bu gece ayrı yatıcam gitsin oğlunu yanında yatsın:umursamaz:

neden ayrı yatıcakmıssınkı kapınızı kapat oğlye kadarda uyu esınle kılıtle kapını yada ole sohbet ederken taş at ay arkadasmn kaynvalıdesı onlar yatarken odalarına gırıomus ne edepsızlık felan dealkisalkisalkis

valla öle bişey olsaydı kocama derdim ki aşkım çıplak uyuyalım
kadın bi hönklesin

olay yalnızca kırık anten olsa sakadır buyutme dıyecektım.. cunku bende duymustum bıkac defa bole bı soz.. genelde saka olarak kullanılıyor galıba..CADIARZU ama sanırım esının saglık problemıde gırınce ısın ıcıne hıcde hos olmamıs yanı.. lmaz: hele o yatak odası olayına ne dıyecegımı sasırdım.. :sm_confused: tobe tobe ne bıcım bı zıhnıyet bu bole.. ınsan oglunun gelının yatak odasına bodoslama dalar mı? lmaz: ayıp denen bısey var yaa.. :1closedeyes: ya uygunsuz olsaydınız hıc mı utanmak yok .. :sinifsinif: pes yanı.. sen de deseydın ya uyumaz mı annecım ben onu sabaha kadar ayaklarımda salladım.. delı kızdan saglam cvp mısalı.. :umursamaz: oyle kaynanaya bole cvp..

kolunumu kaydirigubbakcemile3 bence kayınvalidenin seks hakkında yanlış bilgileri var kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı

kolla ne alakası varmış ki bence bunu söyleyende çok fitne biri başka yer kastedmiştir kesinlikle benimkiside "uğlum dikkatli ol filancının bacağı kırılmıştıda alçıya almışlardı"diyordu düğün akşamı eşimi töbe töbee

valla öle bişey olsaydı kocama derdim ki aşkım çıplak uyuyalım
kadın bi hönklesin

alkisalkisalkisalkisalkisalkis valla tam bir agız payı olurdu

kayganan peki eşini o kadar insanın önünde sperm sayısından dolayı küçük düşürmekten utanmadımı acaba çok enterasan normali bunu herkesten saklar kayganalar..ayrıca hiçte ayrı yatma sevindirme kayganayı ..

hadi ya bacakla ne alaka benmi çok geriyim ya depresyona gircem valla ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…