anne sen gece evin için gezinip durdun yatak rahatsızmıydı dedim İstanbulun havası bana dokunuyor dedi
:roflol::roflol:
ya kadın densizmiş.
senin yerinde olsam salağa yatar iki terazi ne, ne anteni anlamadım ki ben derdim.
hangi arazi derdim..
üstümdeki pikeyi de çekince arazi kontrolüna mi bakacaktın derdim..
ya kadın densizmiş.
senin yerinde olsam salağa yatar iki terazi ne, ne anteni anlamadım ki ben derdim.
hangi arazi derdim..
terazi derken benim göğüslerimi kastediyor kırık antende eşimim malum yerini
senin ki yine iyiymiş benim kayınvalide hanım bana ilk evlendiğimiz gece "aman ..... dikkat et ne olur oğlumun kolu molu çıkar" demişti. ne yapacaksak oğluna zaten aynı evde oturuyorduk 1 hafta ilk evlendiğim zaman bıraktı onu da tembihleye tembihleye. oğlunun kolunu çıkarakmışım..... neyse başbaşa bıraktım onları...
sizin oda kadına serın gelmıs anlaşılan laelaelaelaelae
ya kadın densizmiş.
hangi arazi derdim..
senin ki yine iyiymiş benim kayınvalide hanım bana ilk evlendiğimiz gece "aman ..... dikkat et ne olur oğlumun kolu molu çıkar" demişti. ne yapacaksak oğluna zaten aynı evde oturuyorduk 1 hafta ilk evlendiğim zaman bıraktı onu da tembihleye tembihleye. oğlunun kolunu çıkarakmışım..... neyse başbaşa bıraktım onları...
a.s
valla çok sinirliyim hala sinir geçmedi bu gece ayrı yatıcam gitsin oğlunu yanında yatsın:umursamaz:
a.s
valla çok sinirliyim hala sinir geçmedi bu gece ayrı yatıcam gitsin oğlunu yanında yatsın:umursamaz:
kolunumu kaydirigubbakcemile3 bence kayınvalidenin seks hakkında yanlış bilgileri var kaydirigubbakcemile3
valla öle bişey olsaydı kocama derdim ki aşkım çıplak uyuyalım
kadın bi hönklesin
kafamçokkarıştı
kolla ne alakası varmış ki bence bunu söyleyende çok fitne biri başka yer kastedmiştir kesinlikle benimkiside "uğlum dikkatli ol filancının bacağı kırılmıştıda alçıya almışlardı"diyordu düğün akşamı eşimi töbe töbee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?