ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

:1shok::1shok: allahım soktan soka gırıyorum

ay cok terbıyesızce ya esınde ona neden cevap verıokı bence esın bıraz ızın verıo sankı annesıne cunku bıraz tavız gormeden bu sekılde konusamaz ınsan

:1shok: :1shok: :1shok: dumura ugradım resmen.. :sinifsinif: bundan sonrası benı asar.. :umursamaz: hıc debelesmıyeyım.. bana bash bash... yapılacak bısey yok.. demek onun huyu bu bılmem kac yasına gelmıs bu saatten sonra asla degısmez.. boyle kabul edeceksınız demek.. sıze Allah sabır versın demekten baska bısey gelmıyor elımden de dılımdende.. Rabbım yardımcınız olsun.. bolelerı kanser eder adamı..!!!

yuhhh diyorum artık:mymeka:
Yatak odama girecek o anda rezil ederdim basardım çığlığı koktum derdim
Numara bu ya 3 gün kendime gelmezdima.s
Değil bir daha odaya girmek önünden geçsinde göreyimklava:

Dİyeceksin ki olan oldu bir daha odaya ne zaman girer bilinmez klava:
O zaman nasıl seni akrabaların yanında rezil etti bende böyle kalabalık bir günde herkesin içinde pat diye söyle onu rezil ederdim hemde ne rezillikaydirigubbakcemile

canım sakın eşinden ayrı yatma hatta kapınıda kilitleme
bu akşam yine gelir o muhtemelen kopar yaygarayı neye uğradığını şaşırsın.
bidaha değil odana girmek alsın tasını tarağını dönsün memleketine ağzı bozuk şey ne olacak densiz...

eşiniz de nasibini almış annesinin talihsiz sözlerinden, balayı muhabbetine hiç girmek istemiyorum, biraz uzak durun, kapınızı kilitleyip yatın, çok feci...

çüşşşşşşşşşş :1shok:

kadın aşmış kendını yaa
ama buna en cok ızın veren sızın eşınız bunu unutmayın
ona bısey dıyemesenız bıle esınızle konusun ve ondan ıntıkam alın
kalabalık bı yerde
yatak odanıza gırdığını ımaa edınn:mymeka:

tövbe yarabbim tövbe estafurullah
daha neler duyup,göreceğiz...:1shok:
Allah sana sabır versin canım hemde bol bol sabır versin...
:Saruboceq:

bncede aynen öle yap korktum dersın oda rezıl olduguyla kalır bıdahada gırmez hatta korkun gecınce herkes gelıncede o korku halıyle bagır anne napıosun ya odumu kopardın ne ısın var de esınde sana bısı derse ben korkudan naptgmı bılıomuyum aklım gttı ya gece gece ne beklıokı basınız dasırnaşık şey

anne sen gece evin için gezinip durdun yatak rahatsızmıydı dedim İstanbulun havası bana dokunuyor dedi

terazi derken benim göğüslerimi kastediyor kırık antende eşimim malum yerini

ha bir de sabahları gözümü açtığım da eşimle aramda eşime masaj yapan bir kaynana görmüşlüğümde vardır.

evde kendi akrabalarım olmasa derdim ama eştikçe kokusu çıkar diye hiç üstelemedim ama keşke gece deseydim arazi kontrolunemi geldin diye:kedi:
belki yüzü kızarırdı

a.s

valla çok sinirliyim hala sinir geçmedi bu gece ayrı yatıcam gitsin oğlunu yanında yatsın:umursamaz:

:sm_cool:

karar değiştirdim bu gece cıplak yatıyoruz kapıyı ardına kadar açık bırakıyorum

:1shok::1shok::1shok::1shok:
Kaynanan iflah olmaz düzeyde malesef
Ama benim tekniği kullan yola getirmeye çalış derim ben zaten çığlığı basınca yüreğine iner az da olsa....:jeyyar:

Koskoca kadının o lafı etmesi abes bir de o kadar kişinin yanında etmesi daha da abes lmaz:
Kaynanayı buradan kınıyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaaaa ne edepsiz bir kadınmış yaaaaa birde yatak odasına girmesine ne demeli benim annem bir melek dizisindeki kadın gibi

karsımdaki insan annem dahi olsa..özel bir konumu paylaasmasını istemem..suana kadar eşimle yatak odamı kımseye anlatmamısımdır.bu konuda soru sorulmasında.veyahut oyle densız bır kac arkadasım var..bıseyler sorarlar..terslerım..vede cok kızarım..

lmaz: ne meraklı, düşüncesiz bir kayınvalideniz varmış...

bir daha benzer bir davranışında oğlu ya da siz tersleyin. sinirlendiğinizi anlasın. bozulsanız ya da cevap verseniz kadına yetmez, sert bir çıkış yapmak gerekir. belki o zaman tekrarlamaz.

odanızı mutlaka kilitleyin.

nediyim ki bilmiyorum anlamak mümkün değil kadın oğlunun rahatsızlığını bile karısının tarafının yanında alay mevzusu yapmış çok sağlıklı değil bence bu durum en dikkatimi çeken o oldu..

harbi yuh haaa:1shok:
bu ne böle yaa...allah sabır versin valla:1shok:
kitle kapını öle yat:1closedeyes:
açmak istersede onun ayıbı..sorarsa oğlunla işim vardı dersindelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…