ki terazi bir arazi Kaynvalidem beni rezil etti :((

iyi valla kayınvaliden kocana aç bakim oğlum anten yerinde duruyor mu bu kadın koparmış falan olmasın dememiş:roflol:

maşallah kaynanandada ne sözler varmış dilber hala halt etmiş yanında bi deyim daha eklendi dağarcığımaopuyorumnanaktan

hadi ya bacakla ne alaka benmi çok geriyim ya depresyona gircem valla ..

ilk gece gelin korkarya işte yakınlarıda şöyle böyle der erkekleride anneleri uyarıyor demekki aman oğlum gelin saldırırsa sana kırılır bir yerin diye dünya tersine dönüyor dedikleri böyle oluyor demekki

ona lafff nerden gelmiş aklına 2 terazi bir arasi bir kırık anten :):):)))
hahaa kayınvaliden ama pratik zekalıymış.. :roflol:
ay canım patavatsız kadın demekkiii...
senden ona göre davran bundan sonra ona...
amaaa en azından sana kötü bişe dememiş oğluna demiş..

:1rolleyes: ben benım kaynanadan neler duycam acaba ay ben dılımıde tutamam
ver kız sende agzının payını gırmesın odanıza esınede sole annesını uyarsın cekı duzen versın herkes herseye karısmasın öle :roflol:

tam kaynanan eşinin üzerini örteceği zaman örtme anneciğim anten çekmiyo deseydin
edepsizliğe bak valla sana iyi sabırlar :umursamaz:

tam kaynanan eşinin üzerini örteceği zaman örtme anneciğim anten çekmiyo deseydin
edepsizliğe bak valla sana iyi sabırlar :umursamaz:

ay işte uyku sersemi şok oldum zaten dilim tutuldu bir kalbini kırmak istemiyorum ama patlıycam yakındaklava:

anne gel yanımıza yat...yerını yadırgadın galıba deseydın..töbe töbe..dunyanın cıvısı cıkmış vallahi!

ay çok alemsınız ya aaa soruntu gıttı anne senı yaptın :smiley-cool:

:lepi:
işte verilecek laf çokta aman üzülmesin kırılmasın diye diye buralara geldik yakında banyonun kapısında nöbette tutar ay Allahtan uzakta oturuyorda sık sık gelemiyor yoksa çekilmez heralde

kolunumu kaydirigubbakcemile3 bence kayınvalidenin seks hakkında yanlış bilgileri var kaydirigubbakcemile3

yok canım gayet bilgiliydi o konuda boşanmış olduğu eşiyle yaşadıklarını gayette oğlunun yanında anlattığını bilirim. bana öyle demesinin sebebi eşimin kollarında bağ gevşekliği vardı ondan ama bunu bende biliyorum oğluda yani biz dikkat ettik de zaten yani onun ağzına ne düşmüş koskoca insanlarız yani oğluda yeni yetme değil 32 yaşında adam.

bu akşam eve gidince kaynanamın alnından öpecegim .kaydirigubbakcemile3abowww ne kaynanalar varmış.insan oglunu rencide edermi hiç.:tomato:yuh diyorummmm

balayındayız
oğlum ne yaptın kedinin bacağını yırttınmı
yok anne patileri çok uzun kedinin henüz yanına yaklaşamadım

eşimde pek altta kalmaz ama bu kadının çenesini bağlamak çok zor

annem hep derdi Allahım cazı karı şerrinden koru diye aynen öyle

yuhhhh yanı arsızlıgın da bu kadarı pes

ne insanlar var tövbe yarabbim şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…