kibarca reddetigim yasca kucuk bey trip atiyor

Olay bir banka şubesinde mi geçiyor ? Güvenlik personeli arayınca iş için aradığını düşünmeniz ve telefonlarınızın birbirinde bulunmasından bu şekilde düşündüm.
banka güvenliğiyle personel dip dibe çalıştığından arkadaşlardır.ama büyük kurumsal yerlerde güvenliğe kafanla bir selam verir geçersin.

Merhabalar hanimlar birkaç yıl evvel çalıştığım kuruma bir güvenlik gorevlisi geldi surekli bana yaşımı soruyordu bende niyetini anlayıp yaşımı söyledim ve kendisine konuyla ilgili mesafe koydum. benden bir kaç yas küçük bu arada.sonrasinda bana abla diye hitap etmeye başlayınca sorun kalmadığını düşünerek bir abla olarak konuşmaya devam ettim.son zamanlarda evlenmek istediğini belirtiyordu ulu orta tüm kurum biliyor yani sadece bana değil.bende yanyana otururken bile ağız kokusu ulaştığı için ve sürekli olduğu içi kırmadan bir abla olarak fırsat bu fırsat diyip bak x dişlerini fırçala kızlar bu konulara önem verir sigarada içiyorsun hem ağız kokusu hem sigara kokusu çok itici bence dedim.bundan birkaç gün sonra işten çıktım eve gidiyorum mesaj eve gittin mi? İşle ilgili bir sorun oldu sanıp aradım ne oldu diye hiç sordum dedi.neyse yarin tekrar aynı mesaj hayda dedim senin iyi misin iyiyim artik hep soracağım dedi bende bir daha böyle bir sey duymak istemiyorum diyerek mesajlarına cevap vermedim.sonraki gün hayvanları seviyorum diye bana bir hayvan resmi göndermiş cevap vermedim.sadece ise gelince gunaydin iyi akşamlar diyordum is yerinde huzursuzluk olmasın diye.baktım ki ben diyince cevap veriyor bende dün itibariyle dememeye başladım.sizce böyle devam etmeli miyim çok sinir bozucu ayni ortamda küslük ama şuan kendisinden nefret derecesinde tiksiniyorum.
Dişini fırçalarsan bizim iş olur dediniz zannetti herhalde🤷‍♀️

Dişini fırçalarsan bizim iş olur dediniz zannetti herhalde🤷‍♀️
samimi olmak istemediğim birinin dişiyle zerre ilgilenmem uzak dururum olur biter.bir de kızlar seni böyle beğenmez x asla demem.bunlar kankaya yakın akrabaya arkadaşa denir anca

bir arkadaş ya da abla olarak uyarılabilir, tavsiye verilebilir normalde ama arkadaş abaza olduğu için ağzın kokuyor denmesini bile ilgi olarak yorumlamış. böylelerine selam bile vermemek lazım, bela olabilir başınıza.

Merhabalar hanimlar birkaç yıl evvel çalıştığım kuruma bir güvenlik gorevlisi geldi surekli bana yaşımı soruyordu bende niyetini anlayıp yaşımı söyledim ve kendisine konuyla ilgili mesafe koydum. benden bir kaç yas küçük bu arada.sonrasinda bana abla diye hitap etmeye başlayınca sorun kalmadığını düşünerek bir abla olarak konuşmaya devam ettim.son zamanlarda evlenmek istediğini belirtiyordu ulu orta tüm kurum biliyor yani sadece bana değil.bende yanyana otururken bile ağız kokusu ulaştığı için ve sürekli olduğu içi kırmadan bir abla olarak fırsat bu fırsat diyip bak x dişlerini fırçala kızlar bu konulara önem verir sigarada içiyorsun hem ağız kokusu hem sigara kokusu çok itici bence dedim.bundan birkaç gün sonra işten çıktım eve gidiyorum mesaj eve gittin mi? İşle ilgili bir sorun oldu sanıp aradım ne oldu diye hiç sordum dedi.neyse yarin tekrar aynı mesaj hayda dedim senin iyi misin iyiyim artik hep soracağım dedi bende bir daha böyle bir sey duymak istemiyorum diyerek mesajlarına cevap vermedim.sonraki gün hayvanları seviyorum diye bana bir hayvan resmi göndermiş cevap vermedim.sadece ise gelince gunaydin iyi akşamlar diyordum is yerinde huzursuzluk olmasın diye.baktım ki ben diyince cevap veriyor bende dün itibariyle dememeye başladım.sizce böyle devam etmeli miyim çok sinir bozucu ayni ortamda küslük ama şuan kendisinden nefret derecesinde tiksiniyorum.
Güvenlik olmasaydı muhtemelen kokan ağzı problem olmayacaktı ☺️

Güvenlik olmasaydı muhtemelen kokan ağzı problem olmayacaktı ☺️
herkes zengin koca bulup yan gelip yatmayı düşünmüyor.konu sahibi ağız kokusundan fazla samimi olmasından şikayet etmiş ayrıca da her iş arkadaşını sevgili adayı olarak düşünmez normal insanlar

Engellesenize,güvenlik görevlisi olan biriyle iş hakkında ne konuşabilirsiniz ki?

Zaten hiç konuşmamanız gerekirdi. Uzak durun bence, küslük olması daha iyi.

Bir güvenlik görevlisiyle nasıl muhabbetiniz oluyor anlamadım yaşınızı sorduğunda niyetini anladım diyorsunuz yaşınızı demişsiniz kim görürse mesafe koymuşsunuz adam karı istirem diye mi dolaşıyor ortalıkta da bu kadar herkes biliyor? Siz niyetini bile bile niye yan yana oturuyorsunuz size ne ağız kokusundan filan..amir falan değilseniz güvenlikçide numaranız ne arıyor? Sert bir dille uyarmayı bırakın selam veriyorsunuz nasıl nefret bu? Ne sıkıntı çıkarabilir ki..hem yüz vermeyip hem ilgisi geçmesin istemişsiniz.

Mesajina cevap vermiyorsun ama selam veriyorsun bence bir karar ver ne yapmak istedigine

Kız sanane bunun dişinden yeminle midem bulandi😄 biri bana öyle dese utanCima geberirim. Bu çocuk arsız birsey . İyi yapmisinin muhatap olma . Mesaj atarsa da tepki ver . Cıvık insan da ne itici olur. Çok çok haklısın görmezden gel . Talep ederse tepki ver bitti gitti . Şunun için sinirini bozma. Daha dişini bile fircalamiyormus pis adam ya 🤮

"Yaşça küçük" ve "benden 1 yaş küçük". Bende konuyu açarken aranızda 10-15 yaş var zannetim :)
Ayy ben de yaşça küçük deyince en az 5 yaş var sanmıştım:skandal:, sizin sayenizde fark ettim.Konu sahibi adam dengini, hoşlanmamışsınız o başka bir şey ama 1 yaş fark varsa denginizdir, Japonya'da değiliz, 1 yaş fark var diye senpai diyelim.

Back
X