• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kibarca reddetigim yasca kucuk bey trip atiyor

Ayy ben de yaşça küçük deyince en az 5 yaş var sanmıştım:skandal:, sizin sayenizde fark ettim.Konu sahibi adam dengini, hoşlanmamışsınız o başka bir şey ama 1 yaş fark varsa denginizdir, Japonya'da değiliz, 1 yaş fark var diye senpai diyelim.
Cok hoşsunuz okuduğunuzu algilayamamissiniz bir yaş değil bir kaç yas yazıyor 🤣
 
Güvenlik olmasaydı muhtemelen kokan ağzı problem olmayacaktı ☺️
Bir kadının bunu düşünmesi ve söylemesi çok abes ve yakışıksız geliyor bana. Hadi erkekler kendilerini kadınların yerine koyamadıkları için istenmedikleri zaman bunu direk konumlarının/paralarının olmamasına yoruyor diyoruz. Ama bir kadının, kadınların birine karşı çekim duyarken tek kriterinin karşı tarafın iş ünvanı olmadığını bilmesi gerek. Bir şekilde muhattap olduğunuz tüm erkekleri bir gözünüzün önüne getirin sonra sizden daha az kazandığını düşündüklerinizi eleyin. Geride kalan insanların hepsiyle kendinizi çift olarak hayal edebiliyor musunuz? Ya da ne bileyim öpüşesiniz geliyor mu?
 
Cok hoşsunuz okuduğunuzu algilayamamissiniz bir yaş değil bir kaç yas yazıyor 🤣
Herkese aynı cevabı vererek haklı olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Bir kaç olsun peki size karşı ilgisi olduğunu düşündüğünüz birine neden ablalık yaparsınız ? Egonuzu mu tatmin ediyorsunuz ? Başka kardeş mi bulamadınız kendinize ?
 
Bir güvenlik görevlisiyle nasıl muhabbetiniz oluyor anlamadım yaşınızı sorduğunda niyetini anladım diyorsunuz yaşınızı demişsiniz kim görürse mesafe koymuşsunuz adam karı istirem diye mi dolaşıyor ortalıkta da bu kadar herkes biliyor? Siz niyetini bile bile niye yan yana oturuyorsunuz size ne ağız kokusundan filan..amir falan değilseniz güvenlikçide numaranız ne arıyor? Sert bir dille uyarmayı bırakın selam veriyorsunuz nasıl nefret bu? Ne sıkıntı çıkarabilir ki..hem yüz vermeyip hem ilgisi geçmesin istemişsiniz.

%1000000000
 
samimi olmak istemediğim birinin dişiyle zerre ilgilenmem uzak dururum olur biter.bir de kızlar seni böyle beğenmez x asla demem.bunlar kankaya yakın akrabaya arkadaşa denir anca

Aynen
Konu sahibeis dimdirekt uzak duracakti , boyle muhabbetlere hic gerek yokmus.
 
Back
X