- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.061
Demir eksikliği demek canım çok süt içmemden Demir emilimi az oluyor Demir ilacı mı verdi ki ne verdi ben de kullandım çok uzun süre
Kendime cezam bundan sonra geceleri cici bebe olayına girişcem eve gelirken aldım 400gr'lık hero baby 1litrede süt bakalım bittikçe alırım
Birde artı cezamı pelinitodan rica ediyorum
Beni hepiniz merak etmişsiniz saolun ama ben yazamadim cunku cok keyifsizim ama daha fazla meraklandirmak istemedim surekli ayni kilodayim 1 gram alamiyorum sinirlerim bozuk surekli agliyorum açikcasi yazacak bir konum yok diye sadece yazilanlari okuyup takip ettim o kadar. Kilo alamiyorum cunku yeterince kalori almiyorum evet yiyorum ama kilo almaya yeterli degil icimden de kendimi zorlamak hic gelmiyor :-( neyse benim gündemim bu arkadaslar... Hadi bay byeee
Canim cok gecmis olsun, tiroid hastaligi biraz gariptir degerler normal olsa bile genelde devam ettirirlerkızlar ben bugun kontrol icin doktora gıttım hormon ve kan tahlili yaptı hipotiroid tanısı koymustu kullandıgım ilacla normale donmus degerler ama devam etmem gerektıgımı soyledi.ayrıca kan tahllili de yapmıstı ferritin eksikligi cıktı birazcık onun ıcın ılac verdi kızlar.. bakalım ne olacak.. kızlar ben sutu cok ıcıyorum acaba o eksıklık cok sut tuketmemden kaynaklanıyo olabılır mı?? hanı sut cok ıcıldıgı zaman demır emılımını engellıyo gıbı bı durum vardı ya kızlar..
kızlar cici bebem bitti evelsi gün...markete gittiğimde de ne kadar saftiriğim unutmuşum
şimdi bişey yemeden de yatmak istemiyorum..ne yesem acaba..ballı stümü içecem zaten o malum da...
bişey yesem olurdu..abur cuburda kalmadı, bittimi hepsi birden denk gelir zaten...
canımmm bu iki cezada ikimizin olsun işte bende cici bebe yicem çünkü artık geceleri.Canim o zaman karsilikli cezalasalim, cunkum ben de kilo alamadim
Evde hem cicibebe, hem balli gevrek, hem de bizim oranin bol kalorili kahkesinden var sekerleyip sute katmak icin ama tavuk gibi uyuyan bir adet Pelin de var evde bunlarin kombinasyonu cok dusuk anlayacagin
Ben iki ceza vermek istiyorum sana (ilk cezayi kendime de verdim, ikinci cezami da sen ver olur mu?)
1- Aksam saatini 11'e kurucaksin ne olursa olsun uyumus olsan bile gelip burda cicibebe ve turevlerini yiyeceksin canim benim.
Benim icin de gecerli bu
2- Gun icinde normal ogunlerin disinda, bir koca tabak dolusu makarna yapicaksin, bol domatesli sos ve en son uzerine kasar rendeliceksin canim
Soyleyeceklerim bu kadar soz sizde Gozdecikim
canımmm bu iki cezada ikimizin olsun işte bende cici bebe yicem çünkü artık geceleri.
allahtan hazırlaması kolay yorgun olsak bile yaparız alarmı kuruyorum telefonuma 23.00 cici bebe saati
makarna içinde hani reklamda çıkıyo ya 3dkkda makarneks ondan aldım bi paket domates soslu tadı güzelse pratik görünüyor yorgun olduğum günler onu hazırlarımgenelde kötü oluyo böyle şeylerin tadı ama bakalım normal öğünler dışı olduğu için ekmeksiz yerim ama söyleyim yoksa normal öğünümü yiyemem
fiyatıda 1 tl canım bişe değil yani cafelerde bi tabak markarna 10tl
Evet canim haklisin hazirlanisi kolay usengeclige gerek de olmaz
Ben de kurdum saatimi simdi
Ben de gordum gecen gun insallah iyi cikar tadi bakalim merak ettim ben de
Tabi canim ekmeksiz olsun benim icin de gecerli bu durum
Canim bugun dayimin bir arkadasi benim Il gida kontrol mudurlugune gitmemi istedi, orada genel mudurle gorusecekmisim cv mi verecekmisim o bana yardimci olacakmis
fiyatıda 1 tl canım bişe değil yani cafelerde bi tabak markarna 10tltadı iyi çıkar inş
çok sevindim pelinitommm hayırlısı olur inşallah iyi geçer görüşmenhemen bugün yarın git bence
Bu arada kizlar bir Mavisim kaldi, cok da uzun sure oldu gelmiyor, insallah iyidir.. Mesaj da attim ona ama[/B][/FONT][/COLOR]
Hadi bakalim sen bi ye de bana yorum yap ona gore alayim ben de
Canim aslinda gorusme gibi degil ama bakalim, giyindim 45 dk dir daha cikamadim, yagmur cok az dinsin diye bekliyorum, cv min ciktisini vs almam gerek bi de...Bu arada 4. ogrencim yolda sanirim cumartesi o da olacak gibi
Hosgeldin Mavisimmmmben geldim kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr
iyiym çok şükür canım uzun zamandır giremiyorum ve girmemek için de çok direndim çünkü ders çalışmak zorundaydım sınav haftam nefes almaya bile vakit yoktu buraya girince de çıkmak bilmiyorum ders falan güme giderdiişin aksi tarafı nöbetlerim de çok yoğundu ders çalışmak için vaktim çok kısıtlıydı o yüzden tükendim resmen ama sınavım bitti bugün ve hemen size koştum çok özledim siziii ama akşama yine yokum nöbetim var
bunca yoğunlukta hiç diyet yapamadım kızlar:26: ama dün akşam tartıldım 41 kilo gösterdi tartı, şimdi tartıldım 40,5 gösteriyor anlamadım ben bu işi yaa akşam tartıldığımda sonuçta gün boyu yemiş oluyorum ondan 41 oldu sanırım, hangisini isterseniz onu kabul edin farketmez benim için çünkü bu hafta dediğim gibi diyet falan hak getire yani
kim kilo aldı kim alamadı çok merak ediyorum o kadar sayfa yazılmış ki okuyasım gelmedi onca ders notu okudum bu hafta zaten artık bişey okumak istemiyorum midem bulanıyor :90:
veeee ceza olayına gelirsek ben de ceza istiyorum gazel kesin kilo almıştır cezaları da güzel oluyor o yüzden senden ceza rica ediyorum gazelcimmm
Canim pek gorusme gibi degildi, cv mi biraktim veysel bey'e o firmalara gondericek istesanırım iş görüşmesine gidiyorsun öyle anladıminşallah çok iyi geçer senin gibi birini kaçırmazlar akılları varsa işin gücün rast gelsin inşallah canım kalbim seninle
Canim o zaman karsilikli cezalasalim, cunkum ben de kilo alamadim
Evde hem cicibebe, hem balli gevrek, hem de bizim oranin bol kalorili kahkesinden var sekerleyip sute katmak icin ama tavuk gibi uyuyan bir adet Pelin de var evde bunlarin kombinasyonu cok dusuk anlayacagin
Ben iki ceza vermek istiyorum sana (ilk cezayi kendime de verdim, ikinci cezami da sen ver olur mu?)
1- Aksam saatini 11'e kurucaksin ne olursa olsun uyumus olsan bile gelip burda cicibebe ve turevlerini yiyeceksin canim benim.
Benim icin de gecerli bu
2- Gun icinde normal ogunlerin disinda, bir koca tabak dolusu makarna yapicaksin, bol domatesli sos ve en son uzerine kasar rendeliceksin canim
Soyleyeceklerim bu kadar soz sizde Gozdecikim
Doga seni ruyamda gordum, gunlerdir buraya girmiyorum, ama gormediniz mi beni tv de diyordun...
Canim bi anlasma yapmistik, diyetisyene gidecektin ne oldu?
Canim cok gecmis olsun, tiroid hastaligi biraz gariptir degerler normal olsa bile genelde devam ettirirler
Afillinin de dedigi gibi sut demir emilimini azalttigi icin kansizligin ondan olabilir...
Kan ilacin hap seklinde ise ve ac karnina verdiyse:
Sut ve sut urunlerini alacagin ogunlerden bir saat once icmeye gayret et, icerken taze sikilmis meyve suyunu kullanmani oneririm.
Bir de etli yemeklerin yaninda ayran degil de yine portakal suyu, limonata icersen demir emilimini en ust duzeye cikarmis olacaksin
Ben de uzun yillar demir eksikligi ve kansizlikla cok ugrastim cok sukur doktorum 3-4 ay kadar once kesti kullandigim ilaclari
canim ne yedin en son merak ettim
Bu arada kizlar bir Mavisim kaldi, cok da uzun sure oldu gelmiyor, insallah iyidir.. Mesaj da attim ona ama
ben geldim kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrr
iyiym çok şükür canım uzun zamandır giremiyorum ve girmemek için de çok direndim çünkü ders çalışmak zorundaydım sınav haftam nefes almaya bile vakit yoktu buraya girince de çıkmak bilmiyorum ders falan güme giderdiişin aksi tarafı nöbetlerim de çok yoğundu ders çalışmak için vaktim çok kısıtlıydı o yüzden tükendim resmen ama sınavım bitti bugün ve hemen size koştum çok özledim siziii ama akşama yine yokum nöbetim var
bunca yoğunlukta hiç diyet yapamadım kızlar:26: ama dün akşam tartıldım 41 kilo gösterdi tartı, şimdi tartıldım 40,5 gösteriyor anlamadım ben bu işi yaa akşam tartıldığımda sonuçta gün boyu yemiş oluyorum ondan 41 oldu sanırım, hangisini isterseniz onu kabul edin farketmez benim için çünkü bu hafta dediğim gibi diyet falan hak getire yani
kim kilo aldı kim alamadı çok merak ediyorum o kadar sayfa yazılmış ki okuyasım gelmedi onca ders notu okudum bu hafta zaten artık bişey okumak istemiyorum midem bulanıyor :90:
veeee ceza olayına gelirsek ben de ceza istiyorum gazel kesin kilo almıştır cezaları da güzel oluyor o yüzden senden ceza rica ediyorum gazelcimmm
sorma canım kukuman kuşu gibi düüne düşüne aklıma bişey gelmedi, sütümü içip yattım
dün öyle oldu ama bugün markete gittim, birsürü yumurtalı makarna aldım
kocaman kutuyla hero baby aldım,
15 tane falan çikolata aldım...albeni ağırlıklı
mısır aldım,
birde güzel bişey aldım ama adı ne bilmiyorum,sırf kalori bombası çikolata gibi görünüyor ama değil...
kuruyemişlerler yapılmış bişey birazdan resmini çekip eklicem size de tavsiye ederim....
günde bir tane yenmesi çok kalori sağlar...
sütü hiç sorma 6 kutu süt aldım
eşim diyorki bunları gören evde minik bebek var sanır diyor, hep ıvır zıvır abur cubur mama süt vs gel birde biberon alalım tam olsun diyor
Bana da oluyor arada dedigin gibi
Ben de bu hafta ozel derslerden parami alayim direk markete kosucam doldurucam her istedigimi
Esin dogru demis bir biberonumuz eksikSutleri de tam yagli alsaydin
Ben de bugun eski calistigim pantoloncuya da ugradim, kot denedim, 36 bedenin icinde patlayacak bomba gibi oldum, ama siyah kot cok sahaneydi.. Almadim nasilsa kilo aliyorum 2 kez giyip kenara koymaya gerek yok dedim
ay pelincim sorma yaa, bende geçen kurban bayramında aylardır aradığım ama bir türlü bulamadığım elbiseyi tesadüfen buldum ve almıştım, çok çok şahane bi elbise...herkes bayıldı...
140 lira para verdim
bayramda sadece birgün giydim malum diğer günler hep evdeydik etle kavurmayla uğraşmaktan fırsatım olmadı giymeye...
dün bi denedim biyere giderken, yaa nasıl moralim bozuldu, elbise oluyor ama göbeğim öyle bi çıkmış ki, hani güzel oturur sanırdım kilo alınca elbiselerim kıyafetlerim vs...
ama direk göbeğe gitmiş benimki, zamanla dağılırmı acaba?
elbisemin hevesi kursağımda kaldı...
bencede bu sıralar kıyafet almamak lazım...
evet canim bu aralar giysi almamaliyiz bence de....
Canim ben spor yapmani oneririm... Yarin Tibet'in Genclik Pinari hareketlerine baslicam, kilo almak isteyenlerin istahlarinda acilma ve ideal kilolarina ulastiklari yaziyor okudum arastirdim azicik da...Buradan arkadasim Sos onermisti, arastirinca cidden iyi oldugunu gordum. Denicem sana da tavsiye ederim Gazel
bende bi inceleyim canım....zayıf vücuda göbek hiç yakışmıyor yaa.
meraba kızlar
akşam yemeğimi yedim birazdan ekler yerim sonra meyve
ama önce ders çalışmam gerek
Ben de simdi misir patlatmaya gidiyorum
Gozdeyle saatlerimizi kurduk 11'e cicibebe icin sen de kur Nute cummm
ama evde süt kalmamış napsak
bi de pelincim fayansla parke cidden fark ediyormuş fayansta 48 çıktımhangisi doğru ama ben hep parkede tartılıyodum ya parkeyi mi esas alayım sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?