- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.081
Ben de simdi misir patlatmaya gidiyorum
Gozdeyle saatlerimizi kurduk 11'e cicibebe icin sen de kur Nute cummm
ama evde süt kalmamış napsak
bi de pelincim fayansla parke cidden fark ediyormuş fayansta 48 çıktımhangisi doğru ama ben hep parkede tartılıyodum ya parkeyi mi esas alayım sence
bahsettiğim kalori bombası şu işte kızlar...fiyatı 1,50 lira..çikolata büyüklüğünde...
ben çok sevdim bundan sonra devamlı alıcam...kuruyemişlerin ve kuru üzümün bileşimi...çok lezzetli...fındıklısı, fıstıklısı ve antep fıstıklısı var üç çeşit..ben fıstıklı aldım çok hoşuma gitti..bundan beş on tane almak lazım günde bir tane yemek için
Eki Görüntüle 861407 Eki Görüntüle 861408
ben bi antep fistiklisini deniyim bari
Cicibebem hazir kizlar, paketin dibi gelmisti hergunki gibi olmadigi icin icine azicik da balli gevrek ekledim , sisiyorlar
dur dur bekle geliyorum hemen..koca kutu aldım bende bugn :)
cabuk kos neredeyse yariladim
tamam geldim...fazla şişmediler ama olsun sıcak suyla yapıyorum ben zaten midemde şişsinler
Ben sicakla yapamiyorum midem bulaniyor oyleBalli gevrekle de karistirinca camur gibi oldu pek iyi gitmedi, son iki kasik ama gel bi de bana sor
bende yarıya geldim ama oldum olası sevemedim gitti ya, zorla yiyorum yeminle üfff
Normalde cok tiksinmem ama bugun kotu olsum nedense, son kasigim kaldi ama yemicem midemdekileri de cikarmaya niyetim yok
Benim canim cips istiyor aslinda simdi , tam 3 aydir agzima koymadim
Cici saatinde ders çalışıyor olduğum için dersi bölmek istemedim çalışırken yedim buraya yazamadım kusura bakmayın
devasa bi kase buldum 25 cicibebe alıyor içine onda yaptım
neden yemiyorsun ki cips...?
ben de çok severim...özellikle doritosun alaturka'sını...
Cici saatinde ders çalışıyor olduğum için dersi bölmek istemedim çalışırken yedim buraya yazamadım kusura bakmayın
devasa bi kase buldum 25 cicibebe alıyor içine onda yaptım
teşekkür ederim :)afiyet olsun canım löp löp et olsun ınş
evet alarmla hereket edince zorunlu oluyor yoksa biraz sonra biraz sonra diye diye uyuyakalıyorum
Olsun Lokumum ben tahmin ettim, yedigini :)
Bir daha boyle yapalim saat kurma isi iyi oluyor
Evet canim bundan sonra saatli islerimiz[/B][/FONT][/COLOR]teşekkür ederim :)
evet alarmla hereket edince zorunlu oluyor yoksa biraz sonra biraz sonra diye diye uyuyakalıyorum
canım ben çok üşeniyorum tek başımayım kahvaltı hazırlamak hiç içimden gelmiyorEvet canim bundan sonra saatli islerimiz[/B][/FONT][/COLOR]
Ben kahvaltimi ettim, simdi pekmez time
Canim Tibet'in Genclik Pinari hareketlerini duymus muydun? Ben bugun basladim cok guzel geldi, tavsiye ederim, ideal kiloya ulasma konusunda etkili oldugu da yaziyor, (Soslusarma arkadasimiz onerdi, arastirdim cidden cok etkili gibi duruyor)
canım ben çok üşeniyorum tek başımayım kahvaltı hazırlamak hiç içimden gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?