Kilo alma programi ile yarisma

gercekten bilmiyorum canım hep aynı tartıda iç çamaşırımla tartılıyorum tartıda sıkıntı olabilir mı sinbonun dijital makınası ama sonuç boyle sen oyle deyınce tartıldım sonuç aynı

tbrk ederim canım

çok teşekkürler canım bende seni tebrik ederim...
şükür rabbime bu rakamı da gördüm..inşallah 60 ları da görürüm...inşallah..
kızlar bu arada tartılarda sorun yok ama tartıyı koyduğunuz yerde sorun olabilyor...
mutlaka ama mutlaka fayans üzerine koyun...parke veya halı benzeri yere koymayın...
mesela benim evde bazı yerlerde halı fleks var, çoğu zaman nasılsa ince farketmez diye onun üzerinde tartılıyorum bakıyorum, sonra parkeye koyuyorum bakıyorum değişik değişik çıkıyor...en garanti sonuç fayans üzerinde çıkıyor...birde tartıyı yere koyunca şöyle bir tıngır tıngır sallamaya çalışın, eğer bütün dört ayağıda sabitse tartılın..hafiften oynama varsa o kesin sonuç değildir asla..
unutmayın fayans üstü..

Oh maşallah canımm tebrikler

teşekkürler canım..bende tebrik ederim seni..bak oruçlu iken bile pek kaybın olmamış...demekki bugün normal yiyip içseydin belki daha fazla çıkacaktım :) artık vücutlarımız kiloyu benimsiyor ne dersin
bu arada allah kabul etsin orucunu, bende tutacaktım ama regl olmak üzereyim olurumda boşa gider diye cesaret edemedim..karnımda ağrı var çok, ama bi türlü olamadım

...................55,4.................................
şükürler olsun rabbime..........................

teşekkür ederim canım ben hedefi 65 hatta 68 çıkardım bakalım inş olurum.o konuda haklı olabilirsin benim tartım hep holde fayans uzerinde duruyordu. o sabah yatak odamda parke uzerinde tartıldım 65 düşmüştüm o yuzden miki demin çok utandım yalan soylemiş gibi oldum burda

Sağlık olsun canım, inşallah daha da alacağız 55i ben de göreydimm

bence kesin öyle oldu canım...parkeler ne kadar sert gözükse de esniyor...
şimdi tartınınbacağının biri parkenin ek kısmına denk gelince vs esneyebiliyor...
mutlaka beton yada fayans üzerinde tartılın...
benim evin geneli parke..pek fayans yok, inan üşenmüyorum taa banyoya götürüyorum :)
devamlı orda da tutamıyorum çünkü duş vs derken sıcak suyun buharı bozabilir diye...
elimde tartı ordan oraya dolanıyorum evde

Vicdansız adam öyle yakışıklı olunur mu

bu hali değil de ben muhteşemdeki balibey halini çok tuttum
eşim hiç sevmez
tipsiz kılıksız der

Valla benimki duysa dibimin düştüğünü dibimi alır güzelce elime verir
Şaka bir yana çok kıskanır :)

Saat 1 oldu hala kilo bildirmeyen var
Gazel ben tull aysdndogma nute lokum

Hanisiniz Pelin xannemx maviş doğa?

Melissadan ve zeytin geçen hafta da bildirmemiş zaten

kızlar şoktayım tam 58 olmuşummm

Sok olma canim, ben demistim gecen hafta 58 olacaksin diye

bende galiba geçen hafta regl öncesi şişlik vardı yoksa şuan tartıda 55 kilo gelmemin başka nası bi açıklaması olabilir
Olsun Lokumum uzulme bak hala 55'ten bir gram bile asagi dusmuyorsun
Şu Burak özçivit gece gece insanı günaha sokar
Ben de kahvaltidan sonra netten izlicem, cok fena dibim dusmekte, guray duysa izlettirmez bile diziyi Allah'tan her goren annemin arkidisleri Guray'i burak'a benzettiklerinden sorun cikarmiyor izlememe
Ve eski formuma döndüm 600 gram almışım 46,6

Tebrik ederim Afillim
...................55,4.................................
şükürler olsun rabbime..........................
Gazel Tebrikler, bu iste kimse de olmasa mama saatine gelip yemenin sonucu, ornek almamiz gerek

Saat 1 oldu hala kilo bildirmeyen var
Gazel ben tull aysdndogma nute lokum
Hanisiniz Pelin xannemx maviş doğa?
Melissadan ve zeytin geçen hafta da bildirmemiş zaten
Malumunuz erkenden uyuyakaldim, gece de ruyamda oyle acikmisim ki, dusunun neler neler yedim, en son highlife biskuviyi ekmek arasi yapmis yiyiyordum sdusunun ne kadar acikmisim
Ama ac karnina tartilayim dedim 46.8 ciktim hem de baya acim su an :) Aksami beklicem kizlar tartilmak icin malesef
Mavisim ve Doga ya baktim uzunca suredir girmiyorlar kk' ya, insallah iyilerdir.....
Melissadan ve zeytin de iki haftadir bildirim yapmadiklari icin cikarildilar listeden an itibariyle

selam kızlar malumm dersler ancak girebıldım ben de tartıldım 57.2 gosterrıyor ama tıka basa yemıs durumdaydım..:))
ohh ohh Tebrikler annecim :)

Son düzenleme:

Listemiz yenilenmistir kizlar
Aksama bildirimimi yapip kendimi de ekleyecegim (deminki yorumumda belirttigim gibi)
Eksik vs varsa uyarin kizlar duzelteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…