- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.241
bu hafta noldu bize canım yaa...
havalardanmı nedir??
hiç dinamik değilim nedense..haliyle yiyesim yok hiç...
benim yorgunluktan yemek yiyesim gelmedi bugün ya sersem gibi dolaşıyorum ortalıkta... çok uykum var ama her an gidip uyuyabilirim
bu hafta noldu bize canım yaa...
havalardanmı nedir??
hiç dinamik değilim nedense..haliyle yiyesim yok hiç...
mama yemeden uyuma sakın canım..mamalar sayesinde üç beş gr bişey alıyoruz
ben de dün azıcık spor yaptım bugün heryerim ağrıyor ama devam etmem lazım 17 Egzersiz ile Bayanlara Esnek Vücut - Vücut Geliştirme, Body Building, Body, Fitness, Antrenman, Kondüsyon, Beslenme, Diyet, Doping
yaptığım spor bu tam olarak aynı sayıda değil ama tüm hareketleri yaptım aslında tibet egzersizlerini mi yapsam diyorum bilemiyorum ama esnek olsun istiyorum vücudum aldığım kilo hepi topu 4 kilo ama çok hareketsizleştim2 4 5 15 nolu hareketleri tam yapamıyorum
enerjim ise sıfırsıfırsıfır ne yapsak ne etsek gazelim mavişim :)
ben de dün azıcık spor yaptım bugün heryerim ağrıyor ama devam etmem lazım 17 Egzersiz ile Bayanlara Esnek Vücut - Vücut Geliştirme, Body Building, Body, Fitness, Antrenman, Kondüsyon, Beslenme, Diyet, Doping
yaptığım spor bu tam olarak aynı sayıda değil ama tüm hareketleri yaptım aslında tibet egzersizlerini mi yapsam diyorum bilemiyorum ama esnek olsun istiyorum vücudum aldığım kilo hepi topu 4 kilo ama çok hareketsizleştim2 4 5 15 nolu hareketleri tam yapamıyorum
enerjim ise sıfırsıfırsıfır ne yapsak ne etsek gazelim mavişim :)
ders aramda bile geliyorum siz nerelerdesiniz acabaaa
şimdi yiyorum mamamı çatlayın da patlayın
pelinim çok geçmiş olsun ya benim de bağırsakların sesi dışardan duyuluyor ama bişey yok. iki gündür ne yedim ki zaten
Sagol tatlim, bugun daha iyiyyim
Ama dun yediklerimi hic saymayayim dicem de, sizin yediklerinizi gordum ben bu circirovski halimle sizi gecmisim sanirim
Sayayim da yediklerimi utanin
Sabah:
3 haslanmis patates bol naneli
Ara:
Turk kahvesi
Oglen:
Makarna, sade soda
Ara:
Elma,muz, kola(yarim bardak)
Aksam:
Haslanmis pattis, kola(yarim bardak)
Yatmadan once muz
Ama eveli aksam tartilmistim, daha 1 hafta olmadan 1 kilo almisim diye sevinirken, dun sabak kalktim bu halimle 1 gunde insan 1 bucuk kiloya yakin verir mi
Mavisim uykunu al da bugun guzel guzel yersin, ben malesef bugun sanirim ogleden sonra bilmedigim adresleri bulmak icin cikicam
Kurt gibi acim insallah normale donmusumdur, yemek yemegi ozledimSiz kalkmis bana yemek yiyememekten bahsediyorsunuz
güzel yemişsin canım, ama kolayı hayatından çıkarmalısın artık...
çünkü bir kaşık kola, bütün gün yenilen yemekleri 15 dakika içinde eritip posa haline getiriyormuş....
wzar zor kilo almaya çalışıyoruz, kola yüzünden boşa gitmesin canım..ama sen bilirsin yine de
Canim bizim eve kola girmez zaten , sanirim 3 aydan fazladir kola falan icmiyorum(o ictigim de burgerdadir), dun de cicirim diye bi kutu kola aldilar, dikkat edersen, yarim bardak yarim bardak icmisim
geçmiş olsun pelo geçti mi şimdi nasılsın cırcırovski oldun demek hiç güleceğim yoktu
Gecti bebegim, ama yine de temkinliyim dikkat ediyorum yediklerime, anlayacagin yari ac geziyorum
Korkumdan wc ye bile gitmiyorum bugun
Evet circirovski sen olmadin mi hic
Su an cok tok degilim hatta hic degilim ama tartildim, nasilda yedigim iki gidim olacagi icin cok farketmez bence
Ilk bildirim benden olsun: 47.3 olmusum, o kadar cok gidere ragmen almisim tebrik ettim kendi kendimi
Gecti bebegim, ama yine de temkinliyim dikkat ediyorum yediklerime, anlayacagin yari ac geziyorum
Korkumdan wc ye bile gitmiyorum bugun
Evet circirovski sen olmadin mi hic
Su an cok tok degilim hatta hic degilim ama tartildim, nasilda yedigim iki gidim olacagi icin cok farketmez bence
Ilk bildirim benden olsun: 47.3 olmusum, o kadar cok gidere ragmen almisim tebrik ettim kendi kendimi
evet 100 gram alarak sanırım en az kilo alma rekorunu ben kırdım galiba
Saka yapiyorum yavrim aman Allah kimsenin basina vermesin, ben ne guzel circirovski olmadan once 48 kilo olmustum daha bir hafta olmadan 1 kilo almistimaman aman dikkat et kuzum
allah oldurtmasın fena bişi o
ooo tebrikler o ekmekler işe yaradı desene
ben hakkımı yemekten sonraya bırakıyorum
Olsun Afillicik en azindan almissin oyle dusunevet 100 gram alarak sanırım en az kilo alma rekorunu ben kırdım galiba
bende senle paylaşabilirm o rekoru
Saka yapiyorum yavrim aman Allah kimsenin basina vermesin, ben ne guzel circirovski olmadan once 48 kilo olmustum daha bir hafta olmadan 1 kilo almistim
Ama nalet hastalik
Haftaya gorusucez bagirsak atraksiyonlarima yenik dusmeyecegim
Hadi bakalim bekliyoruz
Olsun Afillicik en azindan almissin oyle dusun
Saka yapiyorum yavrim aman Allah kimsenin basina vermesin, ben ne guzel circirovski olmadan once 48 kilo olmustum daha bir hafta olmadan 1 kilo almistim
Ama nalet hastalik
Haftaya gorusucez bagirsak atraksiyonlarima yenik dusmeyecegim
Hadi bakalim bekliyoruz
rekorumu paylaşmambol bol kilolar alın hepiniz inşallaaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?