Kilo alma programi ile yarisma

hiç şaşırmam
almışsındır pelinim panik yapma bu yemeye safinaz bile alır
hadi ben yatar pelinim yrn erken kalkıcam

Ohhh yarasin hic duymamistim kahkeyi ama eminim sevecegim tarzda bisey her turlu hamurisi itinayla sevilir size su sekilde yardimci olabirim boyum 155 ve ben 2 sene once 38 kiloydum millet ruzgar ciktiginda beni tutardi arkadaslarim bana 2 boyutlusun sen derlerdi yerdim kararinca canim pek istemezdi ama cok ders calisirdim gunde 5 6 saat kadar bu da cok yakiyordu sanirim ondan alamiyordum birde sinav zamani sonuclar istedigim gibi gelmeyince tartida 36.5u bile gordum sonra sinav donemi gecince ay bende bir rahatlikk allaaah gelsin yemekler bakin doyle yapin cok zor bikiykrum ama ben isteyerek kilo almistim ve baya kasmistim sabah kalk bir guzel kocaman tost yanina meyvesiyu uada süt ardindan 1 saat sonra peynir helvasi baklava gibi agir tatlilar ye 2 saat sonra bir paket benimo dur rondodur bu tarz biseyi cayla ye yada 1 dilim pasta yiyebilirsin oglen yemeginde manti tarzi hamur aksam da pide doner lahmacun gibi seyler ve simdi basliyor zaten maraton saat 10dan sonra abur cubura dayan derim baya etkili oluyor ben bu sekilde sagliksiz da olsa kilo aldim 43 kilo olmustum daha sonraki kilo alma sebebim ise daha farkli aksam yemek yerine sadece abur cubur yedim ama bu isteyerek olmamisti ogrencilik sartlarindan dolayi :/ o sekilde iste benim kilo alma seruvenim boyle birde afilliydi sanirim 160 boylarinda 60 kilo olmak istiyorum demisti aman diyeyim oyle bisey yapma boy kisa oldugu icin hic oyle olmuyor hos durmuyor en ideali 50 52 ol birak canim

gorusuruz kizlar iyi kilo almalar takipteyim sizi

Canim sen baya baya takiptesin bizi bizden iyi biliyorsun
Dikkat ettim de senin ara ogunun pek bir kuvvetliymis
Aklina geldikce yaz olur mu arada, sevdim yontemlerini
Opuyorum cok

geldim
geldim
geldimmm
biraz geç oldu ama geldim...çok işim vardı kızlar...gündüzleri oğlum ders çalıştırmıyor sesten gürültüden çalışamıyorum..o yüzden oğlum uyumuşken şunuda okuyayım şu üniteyi debitireyim derken saat 12 oluvermiş..ama geldim...mamam hazır sütüm hazır..ama kimse yok sanırım..hepiniz yiyip uyudunuz mu tavuklar

60 olayımda 5ini veririm diyordum da demeyeyim o zaman canım
Senin yöntemler cidden güzelmiş ara öğünler iyiymiş ne güzel yemiştin iştahı benim de iştahımı açtın

Mamam yok ama makarnam olmak üzere

Kizlar gunaydin, gecen dusta sohben bozuldu orda cok usumustum sanirim ondan midem fena, isinamiyorum, circirovski degilim tam ama bagirsaklar ayakta diyim siz anlayin
3'ten beri ayaktayim, simdi patates haslamasi yiyiyorum ustune bol nane doktum:2:

Kizlar gunaydin, gecen dusta sohben bozuldu orda cok usumustum sanirim ondan midem fena, isinamiyorum, circirovski degilim tam ama bagirsaklar ayakta diyim siz anlayin
3'ten beri ayaktayim, simdi patates haslamasi yiyiyorum ustune bol nane doktum:2:

geçmiş olsun canım, geçen gün bana da oldu söylemesi ayıp ishal, gece uyku uyutmadı..tam uykuya dalacam karnıma bi saplanıyor koş koş tuvalete.....
sabaha kadar en az 15 kez girmişimdir wc ye...
sabah kalktığımda ne bacaklarımda derman vardı nede karnımda...o kocaman çıkan göbeğim bile çöküverdi içine...
allahtan ertesi gün geçti ama o gece yaşadığım mahvetti beni..
patates iyi gelir, birde bol bol su meyve suyu vs iç...
çünkü vücudun çok su kaybetti...telafi etmezsen tansiyon da düşer...
taze portakal suyu sık iç....bol bol su iç...

çok geçmiş olsun canımm
hastalık haberi verirken bile bi yandan gülümsettin beni canım, cırcırovksiyi okuyunca güldüm :)

seen zaten patatese bayılırsın bence cırcırovski olmadan geçiverir hastalığın

aynı durumdayım canım, buraya girene kadar 4 saatte dediğin gibi 15 ' i bulmuştur gittiğim, iki saat uykuya daldım ısındım kalktım, kahve içtim ama ağrım fena dediğin gibi saplanıyor:2:
mandalin yiyim madem canım çık tatlı çekti
sağol canım, ne yapiyim canım diyemedim direk utandım
yanarım yanarım o kadar yediğim yemeklere rağmen yarın kilo vermişşsem ona yanarım:2:
sabah yedim bir küçük tencere, annem çıkıyor alıcak akşama yerim öğlene de makarna yiyeyim diyorum

benim de yavaşladı kilo almam herhalde
yarın tartı günü göreceğiz artık ak mı kara mı
ben şaşıyorum xannemx e her hafta aldıkça alıyor keşke ben de o hızla alsaaammm

benim de yavaşladı kilo almam herhalde
yarın tartı günü göreceğiz artık ak mı kara mı
ben şaşıyorum xannemx e her hafta aldıkça alıyor keşke ben de o hızla alsaaammm
Canim arada yavaslama donemleri olucak tabi uzulme sakin
xannemx yanlis hatirlamiyor isem tiroid hastasiydi, metabolizmasi kullandigi ilacla duzene girmeye baslamistir muhtemelen vucut istemli bir sekilde ideal kilosuna ulasiyordur
Ben dun aksam tartilmistim aslinda 48'timAma sabah sifir tuz, ac kac ciktim 46.6 civari

aa bilmiyorduumm bana da doktor metabolizmamı yavaşlatan bişey verse ya hemencecik alsam kilo

ama sevdiceğim dedi ki geçen gün gördüğünde almışsın kilo

slm kızlar pek düzgün beslenmedim bugün..açım şuan desem yeridir...
birazdan bi çay demleyimde şöyle güzelce yiyeyim mısır kek kuruyemiş vs....
ardından da muz...bugün bir ilk yapıp mandalina yemeyi düşünüyorum
kış geldi geleli sadece bir tane mandalina yedim yaa

ben de geldim şimdi ama berbat bi nöbet geçirdim arkasından eve gelip kahvaltı ve öğle yemeğini bir ettim yemek yedim ve okula derse gittim... akşam geldim yemek yedim çay içtim. tüm gün yediğim bu dün tüm gün çalıştım ve yediklerimi toplasam adamakıllı bir öğün anca ya eder ya etmez kilo vermişimdir kesin bu hafta

bu hafta noldu bize canım yaa...
havalardanmı nedir??
hiç dinamik değilim nedense..haliyle yiyesim yok hiç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…