Kilo alma programi ile yarisma

Yalniz degilsin canim ben de ayni durumdayim
Benim de akiyorlar
​

kızkardeşim dersaneden gelsin artık yalvar yakar onu pasta almaya yollayacağım param da az ama olsun midem sağolsun ya da kalkıp bir çırpı puding yapsam da keser beni azıcık üzerine muz dilimlerim iyi fikir bence

tekrar alırsın kiloları üzülme iştahın açılmış bak ne güzel yiyorsun işte az da olsa alabilmişsin hasta olmana rağmen ben tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü verdiğime eminim

benim hiç iştahım yok moralim bozuk, özelden konuştuğumuz konuyla ilgili gelişmelerin de etkisi çok... yoğun tempom da cabası

alaturka tuvalatin çivisi mi çıktı off konuştuğumuza bak öğğk

O ne yaaa hemen istiyorumm

neler oluyor burda yaaa çikolatalı muzlu pastalar falan ayıp olmuyor mu şimdi benim de canım çekti

hep pelinin yüzünden peline hücüm edelim bence

ben en ıyısı topuklayayım

Canim cok korkuyorum yiyemiyorum simdi secerek yiyorum, yoksa bagirsaklar hemen harekete gecniyor
Korkma canim, bol bol meyveyi de ye oyle cik tartiya
Canim o konulari sana karistirma demedim mi ben yemekle icmekle Ya ben ne yapayim diye sorarim sana

aynen öyle yapmayı planlıyorum canım şimdi puding yiycem üstüne meyve yerim, sonra mama saatinde mama yer öyle tartılırım

karışıyor işte yaaaaa karışıyor:84: canım çok sıkıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…