- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.261
Cok sukurdoğru pelinim buna da şükür
dimi ya 48 olmuştun sen ama böyle gidersen alrsın merak etme
ben bu hafta alamamışımdır çünküm bisk yeni başladım
Dur bakalim daha yemegini ye, oyle konus hiiic belli olmaz
[/B][/FONT][/COLOR]
yiyorum şu an karnıyarık mantı ne alakaysa
Evet biraz alakaya tursu suyu olmusBen ne yicem piffff
turşu suyu değil o maydanozz
ekmek ye ekmek bulamazsan pasta ye
ben ikisini de soyluyom tamam mi
Kiz ya geri donerse circirovski
Yine kola mi icsem acaba, yanina da cikolatali muzlu pata ne iyi gidierdi simdi
hemen de kızar
geri dönecek korkusuyla yaşanmaz peloo yen korkunu
pasta mııı nım nım nımmm
Dun saat tutuyordum, 7-8 dk da bir buz gibi klozete sen koymuyordun tabi totisiniTabi korkarim
Hem de sundan olucak: http://farm2.static.flickr.com/1306/793341183_32b606c196.jpg?v=0
peliiiinnn google a yazdım muzlu çikolatalı pasta kafayı yemekle uğraşıyorum klavyeye salyalarımı akıtacağım şimdi yaptığın insanlığa yakışıyor mu hiç
Dun saat tutuyordum, 7-8 dk da bir buz gibi klozete sen koymuyordun tabi totisiniTabi korkarim
Hem de sundan olucak: http://farm2.static.flickr.com/1306/793341183_32b606c196.jpg?v=0
Yalniz degilsin canim ben de ayni durumdayim
Benim de akiyorlar​
neler oluyor burda yaaa çikolatalı muzlu pastalar falan ayıp olmuyor mu şimdi benim de canım çekti
Sagol tatlim, bugun daha iyiyyim
Ama dun yediklerimi hic saymayayim dicem de, sizin yediklerinizi gordum ben bu circirovski halimle sizi gecmisim sanirim
Sayayim da yediklerimi utanin
Sabah:
3 haslanmis patates bol naneli
Ara:
Turk kahvesi
Oglen:
Makarna, sade soda
Ara:
Elma,muz, kola(yarim bardak)
Aksam:
Haslanmis pattis, kola(yarim bardak)
Yatmadan once muz
Ama eveli aksam tartilmistim, daha 1 hafta olmadan 1 kilo almisim diye sevinirken, dun sabak kalktim bu halimle 1 gunde insan 1 bucuk kiloya yakin verir mi
Mavisim uykunu al da bugun guzel guzel yersin, ben malesef bugun sanirim ogleden sonra bilmedigim adresleri bulmak icin cikicam
Kurt gibi acim insallah normale donmusumdur, yemek yemegi ozledimSiz kalkmis bana yemek yiyememekten bahsediyorsunuz
alaturka tuvalatin çivisi mi çıktı off konuştuğumuza bak öğğk
O ne yaaa hemen istiyorumm
kızkardeşim dersaneden gelsin artık yalvar yakar onu pasta almaya yollayacağım param da az ama olsun midem sağolsun ya da kalkıp bir çırpı puding yapsam da keser beni azıcık üzerine muz dilimlerim iyi fikir bence
neler oluyor burda yaaa çikolatalı muzlu pastalar falan ayıp olmuyor mu şimdi benim de canım çekti
hep pelinin yüzünden peline hücüm edelim bence
hep pelinin yüzünden peline hücüm edelim bence
tekrar alırsın kiloları üzülme iştahın açılmış bak ne güzel yiyorsun işteaz da olsa alabilmişsin hasta olmana rağmen ben tartıya çıkmaya korkuyorum çünkü verdiğime eminim
benim hiç iştahım yok moralim bozuk, özelden konuştuğumuz konuyla ilgili gelişmelerin de etkisi çok... yoğun tempom da cabası
evet nutecum pasta masta bulamayız bu saatte, ah pelin ah sen bizi ne hallere koydun peliiiiiiiinnnnnnhazır puding var onu yiyeyim bari
ben en ıyısı topuklayayım
evet nutecum pasta masta bulamayız bu saatte, ah pelin ah sen bizi ne hallere koydun peliiiiiiiinnnnnnhazır puding var onu yiyeyim bari
Canim cok korkuyorum yiyemiyorum simdi secerek yiyorum, yoksa bagirsaklar hemen harekete gecniyor
Korkma canim, bol bol meyveyi de ye oyle cik tartiya
Canim o konulari sana karistirma demedim mi ben yemekle icmekleYa ben ne yapayim diye sorarim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?