- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.501
benim sorunum elbiselerin kıyafetlerin bana olmaması. nişanda aldığım elbise büyük geldi daraltma yapıldı üstüme bişey alıcam hep bol geliyo göğüs kafesimde kemiklerim görünüyo kaburgalarım sayılıyo zayıfladığım için göğüslerim yok gibi bişey kemiklerim batıyo. kollarım normalde ince ama birazcık kas olduğu için öyle duruyo önceden daha iyi duruyodu olan kaslar hep gitti
canim boyle kemik cikintisi falan goremedim, bence gayet iyi duruyor
Neden zayifladin ki canim sen? Dugun nisan telasindan mi yoksa:26:
resimde çıkmıyo biri dokunduğu zaman ıyy diyip hemen elini çekiyo. ben daha önceden 50 kiloydum 55 kilo olucam dedim o aralar psikolojik ilaç kullanıyodum 60 kiloya çıkmıştım 5 kilo veriyim dedim 47 kiloya kadar düştüm aylardır 48in üstüne çıkamadım. lisedeykende yazın 48 kışın 52 kilo oluyodum şimdi 47de takıldım kaldım. bi de geçen gün akrabam benimle dalga geçti rüzgarlı havalarda dışarı çıkma uçarsın dedi bana
Sen de akraban sismansa, sen de ruzgarli havada bir yerde cakilir kalirsin mazallah kilodan ayagini kaldirip adim atamayacagin, hareket edemyecegin icin usur hasta olursun deseydin
Nefret ediyorum kendini bilmez, karsisindakinin nasil dusunecegini kiracagini dusunmeden edilen sozleri eden kisilerden
Canim o zaman verdigin gibi alinacak o kilolarbaska yolu yok
dünden beri bişeyler yedim zaten. ben internetten de araştırma yapıyorum yüksek kalorili yiyecekler diye dün yazdan kalma dolapta dondurma vardı dondurma tabağına dondurma doldurdum aralarına da fındık ceviz badem koydum onu yedim ayrıyetten badem fındık kabak çekirdeği yedim bugün sahlep içtim bisküvi yedim birazdan da aşure yicemaslında ballı kaymak alıp yesek çok iyi olur o kilo aldırabilir
Canim aksamlari cicibebe sut olayini siddetle oneririm, en etkili yontem kilo almadaTopikteki yarismaci arkadaslarimizdan 3-4 tanesiyle gecen seneden beri cabaliyoruz, duzenli cicbebenin etkisinin ne kadar buyuk oldugunu gorduk, ki yeni gelen arkadaslarimiz da bunu kanitladi
hosgeldin canim bende yeniyim
benim sorunum elbiselerin kıyafetlerin bana olmaması. nişanda aldığım elbise büyük geldi daraltma yapıldı üstüme bişey alıcam hep bol geliyo göğüs kafesimde kemiklerim görünüyo kaburgalarım sayılıyo zayıfladığım için göğüslerim yok gibi bişey kemiklerim batıyo. kollarım normalde ince ama birazcık kas olduğu için öyle duruyo önceden daha iyi duruyodu olan kaslar hep gitti
merabalar gzelcimcanım slm, baktım gelinlik resmine gayette fıstık gibisin..
inan ben evlenirken görseydin, ne göğüs var ne basen var..boru gibi hissediyordum kendimi
hatta teyzemin kızı pamuk koymuştu göğüs kısmına dolgun görünsün diye hahahaaaeğer göğüs kısmın gelinlikli halinde kendi göğsünse inan hiç göğüse falan ihtiyacın yok bunu bil...
hiç kötü değilsin inan çok da güzelsin...
biz cici bebeyle aldık kilo, gerçi ben bir haftadır azcık kilo kaybettim ama sanırım biraz savsakladım öğünleri...
pelin
maviş
afilli
nute
tull ve aklıma gelmeyen kızçelerim ne yapmaktasınız bakayım
özledim konuşamıyoruz ne zamandır....
kilo kilo kilo... artık bıktım bu sorunla uğraşmaktan valla ya! cici bebeyi ne kadar sıklıkla yiyorsunuz kızlarr?
canım slm, baktım gelinlik resmine gayette fıstık gibisin..
inan ben evlenirken görseydin, ne göğüs var ne basen var..boru gibi hissediyordum kendimi
hatta teyzemin kızı pamuk koymuştu göğüs kısmına dolgun görünsün diye hahahaaaeğer göğüs kısmın gelinlikli halinde kendi göğsünse inan hiç göğüse falan ihtiyacın yok bunu bil...
hiç kötü değilsin inan çok da güzelsin...
biz cici bebeyle aldık kilo, gerçi ben bir haftadır azcık kilo kaybettim ama sanırım biraz savsakladım öğünleri...
pelin
maviş
afilli
nute
tull ve aklıma gelmeyen kızçelerim ne yapmaktasınız bakayım
özledim konuşamıyoruz ne zamandır....
tv de olsun gazete, dergilerde olsun hep zayıflamaya yönelik listeler, yazılar oluyor, neden kilo almaya yönelik listeler olmuyor? ya da var da ben mi bilmiyorum
bi ara aktara gittim kilo almak için bişey var mı diye sordum. adam şaşırdı ilk defa kilo almak için gelen sensin dedi bana. belki kilo almak isteyenler vermek isteyenlerden daha az olduğu içindir. ayrıca bi ara araştırma yapmıştım kilo almak vermekten çok daha zormuş
kilolu arkadaşıma sormuştum ne yapayım da kilo alayım diye, amann sen de sürekli ye çok kolay demişti ama sürekli yemek için motivasyon her zaman olmuyor ya da yesen de kilo olarak geri dönmüyor.yarın başlıcam 6 öğün yemeğe bakalım....
bide yemekten kısabiliyosun ama midenin kapasitesi belli o kapasiteyi geçtikten sonra bulantılar başlıyo insan yiyemiyo
Ben forum takibini bile çözemedim dahaYardım ediin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?