Kilo alma programi ile yarisma

hayır canım sakın 85 falan giyme, zayıf insanın göğsü okadar büyük olmayacağı için malum çok komik durur...
sen yine iyiymişsin biz destekli 75 i zor dolduruyoruz
yalnız değilsin canım cidden stres oluyor düşündükçe, kendini eksik gibi hissediyorsun ama napalım oturup ağlayacak değiliz,,şükür rabbim başka dert vermesin...
göğüs için çörekotu yağı kullanıyorum ben, çok işe yarıyormuş...
dene istersen...

tv de olsun gazete, dergilerde olsun hep zayıflamaya yönelik listeler, yazılar oluyor, neden kilo almaya yönelik listeler olmuyor? ya da var da ben mi bilmiyorum

hiç sorma canım, zayıflığı ciddi görmüyorlar...hep aşırı kilolardan bahsedenler zayıflara gülüp geçiyor...amannn ye al nolcak diyorlar....oysa onlara da şunu demek istiyorum, eee sende yeme ver nolcek

80 beden destekliyi doldurmuyo ki kıyafetler güzel dursun göğsüm dümdüz durmasın diye büyük takıyorum desteklide öyle az destek değil dolu destek
bende bi ara şerbetçi otundan krem yapıp sürdüm göğsüme streç film sardım sabaha kadar temizlemedim. sabah bi kalktım streç film açılmış yatak olduğu gibi ottu bi daha da yapmadım çok pislik oluyodu. şimdi keten tohumu almayı düşünüyorum sabahları yoğurtla karıştırıp yerim bide hayıt tohumu almayı düşünüyorum onu da gece çay yapıp içerim ikiside östorojen hormonu içeriyomuş bu yüzden iyi geliceğini düşünüyorum

topik sahibesi nerde; :26:
mama saatimiz geldi kimse yok...
ben yiyorum mamamı valla, süt içip yatıcam ardından...
az önce bir tane eti brovni yedim..

kızlar buarada ben spor yaparak kilo almaya karar verdim. kilo alırken vücudumun şekli bozulmasın diye. bunun için internette hesaplama yaptım günde 3050 kalori almam gerekiyomuş kilo almak için. eğer isteyen olursa o siteyi özelden gönderebilirim

ben de 2 yıl önce çörek otu yağı sürüyordum maalesef bir değişklik olmadı, hayıt otunu ben de duymuştum belki içilince faydalı olur

ben de 2 yıl önce çörek otu yağı sürüyordum maalesef bir değişklik olmadı, hayıt otunu ben de duymuştum belki içilince faydalı olur

hayıt tohumundan ben daha önceden bi kaç kere çay yapıp içmiştim ama her gün ve düzenli içmediğim için göğüste etkisi oluyo bilmiyorum dikkatte etmemiştim o zamanlar ama çok güzel adet düzenliyo ayda 4-5 kere filan içmiştim ara ara yani 28 günde bi adet oluyodum. zaten yararlarını okuyunca bayanlara bayağı bi faydası olan bitki

yani bu tür kürleri düzelnli ve sabırlı yapmak lazımmış, ya bişi sorucam siz kilo durumunuzu falan nezaman nereye yazacaksınız ben başından takip edemedim

yani bu tür kürleri düzelnli ve sabırlı yapmak lazımmış, ya bişi sorucam siz kilo durumunuzu falan nezaman nereye yazacaksınız ben başından takip edemedim

valla bende yeni geldim salı günü herkes tartılıp kilosunu buraya yazıcakmış sonra listede olmayanları konu sahibi listeye eklicekmiş

hımm... o zaman salı günü değişmeyen kilomu yazıcam demekki:) peki eşleşme falan yaptılar mı

kızlar pelin gelince daha detaylı anlatır size ama ben merakınızı geçireyim
salı günleri akşam yemeğinden sonra tartılıyoruz...herkes yazıyor...sonra pelin herkesin aldığı veya kaybettiği kiloyu artı veya eksi şekilde topiğin ilk sayfasındaki listeye ekliyor..ordan bakabilirsiniz şimdiki duruma...
kilo alamayan veya kilo kaybedenler olursa, kilo almış birini seçiyor ve ondan ceza alıyor...
cezalar da bol kalorili şeylerden oluşuyor...o anda karar veriliyor ne ceza alacağınıza...belli bir besin değil yani..
mesela ben ilk iki sefer ceza veren taraf olmuştum kilo almıştım iki hafta...
ama şu son hafta ceza alan taraf oldum
öyle kokrkunç şeyler değil, sadece uygulamak zorunda kalacağınız şeyler...
birde gün içinde ne yediğimizi bildiriyoruz...mesela sabah öğle akşam 3 öğün, ayrıyeten sabahın öğlenin ve akşamaın aralarında 3 ara öğün olmak üzere toplam 6 öğün yemeye çalışıyoruz...
asla aç kalamamaya çalışıyoruz..geceleri mutlaka saat 10 da cici bebe maması yiyoruz...burda buluşup yiyoruz ki birbirimizi tahrik edelim sonra sütleri içip cuuup yatağa
ben bu uygulama sayesinde 3,5 kilo aldım...oysa kendimi bildim bileli 52 den yukarıyı görememişken
insan inanamıyor..ama uyguladıktan sonra farkı göreceksiniz...
bence kendinizi eti veya ülker marka koca kutulu cici bebelerden alın, 4-5 kutu süt vs...abur cubur..ne varsa doldurun..
sorularınız olduğunda hangimiz denk gelirsek yazarız zaten..ama bugün topik sahibini göremedim ben..inşallah bi sıkıntısı yoktur..
herkese iyi geceler...löp löp kilolar, tombul göğüsler...geniş basenler dilerim
çılpı bacaklarımızdan ve tahat göğüslerimizden kurtulmak ümidiyle gazel iyi geceler diler

Kizlar gunaydin
Yeni gelen arkadaslarim Gazel aciklamayi cok guzel yapmis, ben de genel bi toparlama yapayim, yemek kurallari haricinde yapmaniz gerekenler belli:
- Her gun yediklerinizin bildirimini yapmak
-Aksam 10 gibi mama saatinde bildirim yapmak
-Her sali aksam da tok karnina kilonuzu yazmak
Ben de en gec carsamba sabahlari listeyi yeniliyorum

Regl oldum gecikti yine bu ay agri fena o yuzden aksam cok takilamadim buralarda
Hemen dun yediklerimi sayayim
Sabah:1 gevrek, 1 yumurta, zahter, zeytinyagi
Ara:Mandalin
Oglen: 1 ekmek arasi kavurma. limonata
Aksam: Burger Big King menu, buyuk boy patates
Sonra hic bisi yiyemeden uykuya dalis, ama dun hic susmadan tam 4 saat ders anlattim bu da can

kılo alınca gogus buyuyomuda

onu artik alinca görücez canim olabilir tabi, sen yarismaya katilmiyormusun ve kac kilo almak istiyorsun?
benim ne yazikki cici bebe alma imkanim yok burda ilk defa duydum bu metodu, bir kac hafta sonra ailemin
yanina gidicem bende denemek istiyorum yalniz evdekilerden gizli yapmali yoksa gülme krizlerine girerler :96:

Benim kilom burdakilere göre aşırı komik ya. 1.59 boya sadece 38 kiloyum. Göğüs desen hiç yok. Bu yıl üniversite sınavına gircem ama gören 14-15 diyo. Arkadaşlarım bu tiple üniversiteye almazlar diye dalga geçiyo düşün. Zayıflamak isterim ama senin kadar değil lafını duymaktan sıkıldım.Daha önce hiç 40lı kilolara çıkmadım. İlk hedefim 45 kilo

canim bu gibi söylenimleri hepimiz maruz kaliyoruz, bizi kirip geciyorlar sürekli yok suran batti yok bilmem ne
ben basaricagimiza inaniyorum burda herkez birbirine yardim ediyor, bence senin kilonun komik bir yani yok canim
burda hepimiz ayni derdi paylasiyoruz sende alicaksin üzülme, sonra keske senin kilonda olsamlari duyucaksin

İnşallah canım,salı günü ben de katılcam aranıza gramı gramına ölçülüp. Artık çırpı bacak olmaktan kurtulup taytları,dar pantalonları kendime yakıştırabilmek istiyorum. İnsanların,zayıfların kilosuna laf söyleyince alınmadığını sanmaları çok garip değil mi? Sanki ben istiyorum böyle olmayı. Bi 5 kilo alsan daha güzel olursun,çocuk gibisin falan denmesini kaldıramıyorum. Sanki ben bilmiyorum bunları. Ölçülerim de 73-58-81 buarada

bende anlamiyorum canim duymadigimiz laf kalmiyor ne yazikki, ben bir kiloyu bile zor aliyorum 5i görsem bayram ederim zaten
sende cici bebe yemeyi dene burda her aksam 10nda toplanip yiyorlarmis, ara ara ne yediklerini yaz az mi cok mu daha neler yiyebilirsin diye fikir bildirelim ve moralini yüksek tutmaya calis

Deniyorum canım,o zaman dünden başlayayım ben. Sabah kalktım yarım kase dut kurusu yedim evdekileri beklerken,sonra kahvaltı ettim ama pek sıkı sayılmazdı,akşam yemeğine kadar abur cuburla geçiştirdim,elmalı turtayla,şu oktay usta tarifi dankek var ya onun yarısını yedim göze gelir bi onlar var. Akşam da salatayla 5 tane çinekop yedim. Bu sabah ananeme kahvaltıya gidecekmişiz,evdekiler uyuyo diye kalktım dün yaptığım pudingli büskivi pastasından 2 büyük dilim yedim yanında bi bardak kola içtim,zararlı biliyorum belki kemiklerim bundan dolayı ince ama çok seviyorum malesef, baktım uyanmaya niyetleri yok aldım önüme bi kase dut kurusunu onu yiyorum şimdi de.hafta içi daha düzenli aslında okul falan olduğu için.

tiramisu kahve mii çok severim kendilerini güle güle kullan nickini tiroş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…