- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.681
karnım acama ne yesemkı . abur cuburla doyursam karnımı? olrmu öle acabakı
sakın ha, ana öğünü abur cuburla geçirirsen olmaz...
ara öğünlerde yiyebilirsin onları...
öğünlerinde mutlaka yemek tarzı yemen lazım...
çorba ve makarna yaptım gel yiyelim
hemde soslu makarna...
oooh afıet bal seker olsunnnnnnnn .tıbet li bişilerden bahsedılıo kılo almakla ılgısı ne tıbet masajımı harketımı nneymmıs
masajı bende aksatıyorum canım, çok pis kokuyor yaa, sırf kokusundan dolayı yapasım gelmiyor...birde yorumları okudukça şevkim kırıldı, pek işe yaramıyor diyorlar
tibete ben aksatmadan devam ediyorum, edecem de...bırakmayacam hiç...çok fayda gördüm...resmen motive ediyor...
vizelerim yaklaştı sürekli ders çalışmaktan pek iyi yiyip içemiyorum haliyle aksıyor...
yarın tartılcaz nasipse, düşük çıkmasından korkuyorum üffff
canım bu tibeti yapmak biraz mecburi...
çünkü kilo almaya başlayınca direk göbekte birikiyor....dağılmıyor...
ben hiç yapmadım buraya başladığımda...
sonra karnım bi çıktı sorma,
aldığım kilo göbekte birikti ama diğer yerlerim aynı, kemiklerim sayılacak tarzda
çok şekilsiz bişey oldu....
o yüzden tiramisu kahve arkadaşın tavsiyesi ile tibete başladık hepimiz....
beş tane hareket...sabahları uyanır uyanmaz yapıyorsun...
çok zevkli hareketler...o hareketleri yapmaya başladığımın daha ikinci günü sıkılaşma hissetmeye başladım....göbeğim ufaldı...
önce korktum yoksa zayıfladım mı diye, ama yok..kilom aynı duruyormuş tartıldım...sadece göbekte birikenler dağılmış vücuda...
kalçam falan sıkılaştı...
Mucizevî 5 Tibet Hareketi
şu linkten bak hareketlere canım...ilk hafta her hareket üçer üçer yapılıyor....
ve her hafta 2 şer artırıyoruz...21 e kadar çıkıyoruz ve orda sabitliyoruz...21 den yukarı çıkılmıyor asla sakıncalıymış...21 de kalıcaz ve ondan sonra hep 21 e kadar yapıcaz...
mesela geçen hafta 3 er 3 er yaptık, bu hafta 5 e çıktık..haftaya 7 olacak...ondan sonra 9 derken böyle böyle 21 i bulacaz inşallah...
sende yap mutlaka yoksa bölgesel kilo alırsın..dağılmaz....
ayy :) bıde yolladıgın lınkdekı resımler hareket edıo cok tatlı
ben aktardan alıyorum hep canım orda da aktar vardır mutlaka. 2 liralık al çok uzun süre gider
Ay bura nasıl şenlendi böyle oku oku bitmiyor sayfalar
lafı olmaz tiramisummm yeter teşekkür etme artık
aynen yaaa ama mecburen aldım stajda giymek için siyah parlakımsı bir pantolon stajdan staja giycem hemen bollaşmaz inş
benimde cicibebem bitti bugünlük idare eder. büyük kutudan alacam hero baby
aaa yurtdışında mısın :26: hani normal petibör büskiviler var ya hani dikdörtgen onlardan bulursan onlada deneyebilirsin :26: kaybedeceğin bişe yok sonuçta sana kalmış
utanma konusunda haklısın bende gizli gizli yiyorum valla
Nabıonuz yıonuzmu bısıler
evet canim ben almanyada yasiyorum ailemde bana iki saat uzaklikta yasiyorlar, suan yasadigim yerde hic türkle karsilasmadim
daha cok almanlarni yasadigi bir sehir, ama ailemin orasi dolu yani ordan alicam artik
dikdörtgenleride deneyebilirim ama tadi nasil olurki acaba denemek lazim :18:
canım arap market filan varsa oralarada bakabilirsinhangi şehirde olduklarını bilmiyorum ama arkadaşlarım ordan alırlardı tutku biskrem susamlı çubuk vs
ailenin yanına gittiğinde depola
okuyor musun çalışıyor musun canım
evet canim dogru arab marketlerindede olabilir almancasinida daha bakmadim tohumun ama düşündümde yani olmama ihtimali az geldi hersey heryerde satiliyor sonucta bakicam insallah bulurum :)
ben univ. son sinifta okuyorum canim sen ne yapiyordun
Kizlar internette sorun var telden yavas ya umarim cözülür ne güzel takiliyordum burda
yok
canım korkma o bakımdan bişey yapmaz fazla olan isteği azaltır az olan isteği arttırır diyo yani dengelerben bi ara düzensiz de olsa kullanmıştım normalde 30 günde 33 günde bir adet olurken o ara 28 günde bir adet olmuştum
bi kaç siteye baktım hepsinde iştah açıcı diye yazıyo bence de mantıken öyledir çünkü iştah kapatıcı özelliği olsa doktorlar bebekler için önermezdi
Kuzum ne yiyorsun hakikaten kahvaltıda reçel tereyağı falan mı
Kizlar ise alindim isteki ilk gunumdu
tartım yapıldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Umarım iştahsızların iştahı açılmış,sınavı olanların sınavı harikulade geçmiştirOkulda hamburgerle yapmak zorunda kaldığım kahvaltım,ara öğün çokonatımdan sonra eve geldim, kendime çift kaşarlı tost yaptım,yanında da bi yumurtayla bi tava sucuğu götürdümm, ardından yarım saat yürümek zorunda kalıncaa hemen telafi için tarçınlı elmalı tart indirdim mideye Birazdan da akşam yemeğimi yiycem. Zayıf kalmadı inşallah bu menü ?
hayırlı olsun canıım
aaaaaaaaaaaa hayırlı olsun tatlımmmmm nerede???
Gizli zeka ve mental aritmetik diye bir yer canim :)
Soyle bakalim merak icindeyim :)
Listeye seni de eklicez desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?