Kilo alma programi ile yarisma

oooh afıet bal seker olsunnnnnnnn .tıbet li bişilerden bahsedılıo kılo almakla ılgısı ne tıbet masajımı harketımı nneymmıs

oooh afıet bal seker olsunnnnnnnn .tıbet li bişilerden bahsedılıo kılo almakla ılgısı ne tıbet masajımı harketımı nneymmıs

canım bu tibeti yapmak biraz mecburi...
çünkü kilo almaya başlayınca direk göbekte birikiyor....dağılmıyor...
ben hiç yapmadım buraya başladığımda...
sonra karnım bi çıktı sorma,
aldığım kilo göbekte birikti ama diğer yerlerim aynı, kemiklerim sayılacak tarzda
çok şekilsiz bişey oldu....
o yüzden tiramisu kahve arkadaşın tavsiyesi ile tibete başladık hepimiz....
beş tane hareket...sabahları uyanır uyanmaz yapıyorsun...
çok zevkli hareketler...o hareketleri yapmaya başladığımın daha ikinci günü sıkılaşma hissetmeye başladım....göbeğim ufaldı...
önce korktum yoksa zayıfladım mı diye, ama yok..kilom aynı duruyormuş tartıldım...sadece göbekte birikenler dağılmış vücuda...
kalçam falan sıkılaştı...
Mucizevî 5 Tibet Hareketi

şu linkten bak hareketlere canım...ilk hafta her hareket üçer üçer yapılıyor....
ve her hafta 2 şer artırıyoruz...21 e kadar çıkıyoruz ve orda sabitliyoruz...21 den yukarı çıkılmıyor asla sakıncalıymış...21 de kalıcaz ve ondan sonra hep 21 e kadar yapıcaz...
mesela geçen hafta 3 er 3 er yaptık, bu hafta 5 e çıktık..haftaya 7 olacak...ondan sonra 9 derken böyle böyle 21 i bulacaz inşallah...
sende yap mutlaka yoksa bölgesel kilo alırsın..dağılmaz....

çıkmazsın çıkmazsın canım
kokusu çok rahatsız edici evet canım ben de yapmayacağım galiba zaten çok takmıyordum kafama miranda yı görünce daha da rahatladım
miranda kerr üstsüz yaz canım google a görsellere bak benim göğüslerim o kadar işte e ben de miranda kadar boyum olmasa da vucdudum biçimli omuzlara kollara azıcık kilo alsam tamamdır, umursamayacağım artık göğüslerimi böyle kabullenip seveceğim belki kendi kendilerine büyürler

bu tibetin de belki göğüslere faydası olur kim bilir

sende de oluyor mu öyle sürekli yemek düşünmekten derse odaklanamıyorum ders çalıştığım zamanlar da yemek yiyemiyorum :26:

ayy :) bıde yolladıgın lınkdekı resımler hareket edıo cok tatlı

ben aktardan alıyorum hep canım orda da aktar vardır mutlaka. 2 liralık al çok uzun süre gider

aktar ne bilmiyorum ya ama arastiricam belki burdada bulurum sagol canim

evet canim ben almanyada yasiyorum ailemde bana iki saat uzaklikta yasiyorlar, suan yasadigim yerde hic türkle karsilasmadim
daha cok almanlarni yasadigi bir sehir, ama ailemin orasi dolu yani ordan alicam artik
dikdörtgenleride deneyebilirim ama tadi nasil olurki acaba denemek lazim :18:

Nabıonuz yıonuzmu bısıler

yiyoruz canim ya ben cok yedim sabah kalktim mandalin actimel
sonra kahvalti yaptim bi güzel arada meyve dolduruyorum kendimi
ya bos kalma sakin ana ögünlerini aksatma

canım arap market filan varsa oralarada bakabilirsin hangi şehirde olduklarını bilmiyorum ama arkadaşlarım ordan alırlardı tutku biskrem susamlı çubuk vs
ailenin yanına gittiğinde depola
okuyor musun çalışıyor musun canım

evet canim dogru arab marketlerindede olabilir almancasinida daha bakmadim tohumun ama düşündümde yani olmama ihtimali az geldi hersey heryerde satiliyor sonucta bakicam insallah bulurum :)
ben univ. son sinifta okuyorum canim sen ne yapiyordun

Kizlar internette sorun var telden yavas ya umarim cözülür ne güzel takiliyordum burda

canım otlar hakkında bilgim yok cicibebe için dedim ben bi gez bakalım arap marketleri
bende üniversite son sınıfım canım ikimizde mezun olucaz bu sene desene

Haklisin Canim tesekkurler :)

Umarım iştahsızların iştahı açılmış,sınavı olanların sınavı harikulade geçmiştir Okulda hamburgerle yapmak zorunda kaldığım kahvaltım,ara öğün çokonatımdan sonra eve geldim, kendime çift kaşarlı tost yaptım,yanında da bi yumurtayla bi tava sucuğu götürdümm, ardından yarım saat yürümek zorunda kalıncaa hemen telafi için tarçınlı elmalı tart indirdim mideye Birazdan da akşam yemeğimi yiycem. Zayıf kalmadı inşallah bu menü ?

tartım yapıldı kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlı olsun canıım

teşekkürler tatlım kilomu pelin gelsinde öyle söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…