- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #2.661
Gunaydın ablalarım kardeşlerim ve diğer tüm guzel hatunlaar . Nasılız bugun? Kahvaltılar edildi mi? Ara öğün ne oldu? Dun cici bebe yiyip yatarım demiştim, midem almadı ballı sut içtim yattım.sabah uyuyakalınca kahvaltıyı okulda hamburgerle yapmak zorunda kaldım. Az önce de çokonat yedim,ama oğlen yemeğine ne yapacağım karar veremedim hala
afillim görüm burdasın
nerelerdesin kuzum görüşemiyoruz...
masaj ne alemde? tibete başladın dimi?
Günaydın kızlar hatta tünaydın, eve dönmemin şerefiyle 9da evdeydim kahvaltı etmemiştim vurdum kafayı uyudum şimdi kalktım kahvaltı hazırlayacağım kendime yumurta kızarmış ekmek peynir falan filan her zamanki kahvaltım işte yanında da Rezene çayı
Ara öğün olmayacak diye hemen peşinden bol leblebiye boza içerim telafi etmiş olurum bugünkü tembelliğimi umarım :26:
tünaydın afillim rezene çayın olmazsa olmazın heralde
tembellik yok boş durmak yok
ben de 2 börek yedim çorba içtim mandalin yedim şimdi de sınavım var okula gidicem dua edin bana :26:
Rezene yapacaktım ama nesquik görünce dayanamayıp ondan yaptım
İnşallah çoook çok güzel geçer sınavın canım ediyorum dua
karşılaştırırsam yum. yemiyorum peynir onun yarısı kadar yiyorum zeytin bi tane anca yiyorum dom.dersen yemiyorum e ben ne yiyorum :26:
Nabıonuz yıonuzmu bısıler
Şimdi boza içiyorum ben sen neden yemiyorsun bakayım
parmaga fılan bak ya smıle nı yerım snncnm hıc ıstemıo bugun .ayy macunu bıle yıyemedım dha
Buradayım buradayım gazelim:)
Dersanemin kampı vardı canım bitti evimdeyim artık:)
Masaja kamptaykenndevam edemedim ama bugün devam edeceğim, zaten bugünün yarın adet olacağımdan göğüslerime elimi değdiremiyorum bile çok ağrıyorlar
Tibet'e başladım bugün 4. Günüm yanlış hatırlamıyorsam kamptaykenn de kızlarla beraber yaptık
Bir hafta doluna 5e çıkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?