Kilo alma programi ile yarisma

Kusura bakmayin sk sk giriyorum ama yorum yapamiyorum kilo konusunda bende saskinin o kadar alcagimi tahmin etmemistim bir
oncelikle sabahlari 2 yemek kasigi karisik pekmezimsen iciyorum 1.5 yasinda kizim var ona veriyordum artik bende icmeye basladim (pancar dut ve keciboynuzu karisik) aksam yatarkende bundan ictim
oglenleri genelde hep disardan tukettim hamburger veya pizza tantuni
aksamlari makarna veya pilav hergun menumde vardi aksam yemeginden sonra cerez kola ve biskuvi tukettim her ogunlerin sonunda mutlaka muz yedim ytarken balli sutumu ictim pekmezimi yedim yattim gece kizima sut vermeye kalkinca bir kac kasik nutella yedim bu kadar

Daha ne yapacaksin canim dunyalari yemissin :)

Bayildim programiina :)):)

Bence sasirmana hiiic gerek yok haketmissin yani bu kadar kilo almayi :)

Daha ne yapacaksin canim dunyalari yemissin :)

Bayildim programiina :)):)

Bence sasirmana hiiic gerek yok haketmissin yani bu kadar kilo almayi :)

Biraz abartmisim galiba ewt :)
Yazincs farkettim yerken boyle uzun gelmemisti bana
tabi bunda esimin payida buyuk tartida 63 gordugum gun ne istersen iste benden dedi

ya demin pekmez içtim yarım çay bardağı üstünü su tamamladım ama ilk defa bu kadar çok pekmezi tek seferde aldım zor yuttum o neydi öyle yaa midem bi tuhaf oldu yakmaz inşallah

canim keske o kadar zorlamasaydin gastritin cosmasin yine ???

ben sabah midem bulanmasin diye iki kasik ictim, birazdan balli misir gevregimi yiyim de sonra iki kasik daha pekmezimi icer yatarim :)

Biraz abartmisim galiba ewt :)
Yazincs farkettim yerken boyle uzun gelmemisti bana
tabi bunda esimin payida buyuk tartida 63 gordugum gun ne istersen iste benden dedi

yok yok abartmamissin gayet iyi canim :)

benim de sevgilim farkli sehirde yasamasina ragmen bu hafta bana cok buyuk destek verdi ben de sanirim ondan bu kadar kilo alabildim :))) ki senin esin yani basinda etkisi olmaz mi canim :):)

iyi aklima getirdin ben de nutella alayim da geceleri yatmadan balli sutun yaninda bi ekmek arasi yapayim :):)

aslında mantıklı canım, bende ilk çıktığımı baz alayım inşallah yüksek yüksek çıkar ilkler de gaza gelirim belkim
ya bu arada ben çömezim biraz burda, salı günü kilolar yazıldıktan sonra en çok kilo alan, en az kilo alana mı ceza veriyor? orayı tam anlayamadım...
bu arada ne yediğimi yazmadım az önce onuda yazayım.
tam buğday ekmeğine fıstık ezmesi sürdüm, ve bal sürdüm onu yedim..bol bol beyaz peynirle birlikte...
sonra birazda krem peynir sürüp yedim...
ardından muz yedim...
birazdan yatarken de ballı sütüme keçi boynuzu tozu katıp içecem...

nutella yerine fıstık ezmesi al canım, inan ben bukadar leziz bişey olduğunu bilmezdim...nutella halt etmiş ezmenin yanında
üstelik kalorisi çok yüksek...
krema gibi nasıl güzel sürülüyor ekmeğe, mmmm
tavsiye ederim nutelladan daha çok seveceksiniz... 5 lira kavanozu...
nutellanın küçük kavanozlusu boyunda fıstık ezmenin boyu..

valla oldu bi kere ne bileyim göze az görünüyor ama içince çok geldi midem yanıyor şu an

ah canim ah
bi yarim saat bekle istersen, sut varsa dolapta kucuk yudumlarla 2 ser dk araliklarla bi cay bardagi ic iyi gelir

evet canim en cok kilo alanlardan birini seciyor kilo veren :) sonra aliyor cezasini guzel degil mi :):)

olur canim peki ondan alayim seni mi kiricam :)

kızlar bugün öğrendim susamın çok aşırı kalorisi varmış...
balın veya pekmezin içine bir kaç çay kaşığı kavrulmamış susam koyup ekmeğe sürüp yemek gerekiyormuş...
ama özellikle kavrulmamış susam olacakmış...
beyaza yakın renk olan susamlardan...ben hiç duymamıştım...
hatta bu tahinler varya bilirsiniz, tahinde susamdan yapıldığı için ekmeğe sürüp yiyecekmişiz...eğer tahin tadsız gelirse pekmezle yada balla karıştırılıp sürülebilirmiş ekmeğe...
bu helvalar da aynı şekilde..tahin helvası bilirsiniz, özellikle antep fıstıklı tahin helvası kalori bombasıymış..aklınızda bulunsun...bende alıcam inşallah...
kahvaltı stilim değişti yahu, önceden zeytin peynir domates vs yerken, şimdi fıstık ezmesi, ballı ceviz sürmesi, harnup pekmezi derken, midem diyordur noluyor yaa böyle diye
eşimde benle beraber yiyor o 70 kilo zaten daha da alacak diye çekiniyorum
adama yeme de diyememki arkadaş

ah canim ah
bi yarim saat bekle istersen, sut varsa dolapta kucuk yudumlarla 2 ser dk araliklarla bi cay bardagi ic iyi gelir

evet canim en cok kilo alanlardan birini seciyor kilo veren :) sonra aliyor cezasini guzel degil mi :):)

valla çok iyi fikirmiş yahu, ben ceza almadım ama bana bi torpil yapsanızda yarın için ceza verseniz olmazmı kızlar
acıyın şu kardeşinize....bana emri vaki ile yedirdiniz yedirdiniz, yoksam kuruyup kalıcam ben yaaa :84:
nooooollllurrrr bi ceza lütfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…