- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
Bence super ama nute biraz sızlaniyor gibi ;-)
yazik falan degil 300 grami verirken dusunucektin hanim efendi
kusemezsin sen bana bi kerem :) operim gecerhem bak kasimda oraya gelicem daha sana ne yemekler yapicam ama sen de bana utu unuttun mu hemen
Kızlar çok hastayım ayıptır söylemesi ishal burun boğaz gözler falan toptan gitti
Umarım kilo vermem
Kızlar çok hastayım ayıptır söylemesi ishal burun boğaz gözler falan toptan gitti
Umarım kilo vermem
canim benim gecmis olsun...
sen sagligina kavus da sonra dusunursun kilonu
hımmm beğendim pizzayı pek sevmem aslında dıdıdıdııınnn makarnayı seçtim en birinci ben olcambuldum galibabir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme sizce de iyi mi kızlar
aaa hiç duymamış olayım dhoqaBence super ama nute biraz sızlaniyor gibi ;-)
bayildim buna sen benden de disli ciktin mavisim :)
hep birinci ol sen boyle cezalara can kurban
çok geçmiş olsun canım yaaa bir an önce iyileşmeye bak
hımmm beğendim pizzayı pek sevmem aslında dıdıdıdııınnn makarnayı seçtim en birinci ben olcamokey tuttum bu cezayı ama haftasonu olabilir ancak :)
bak bak pelin hanım siz de baya bi acımasız olmuşsunuz
ha orası doğru peline kötü davrananı yakarım uleyyyynnciddi mi geliyosun kesin ha :) unutur muyum hiç aşkolsun gel tabi yaparım abe sana ütücükler
Sağol canım, aman çok dikkat edin salgın var sanırım...
Hasta olduğuma değil kilo kaybedeceğim diye üzülüyorum resmen :26:
Sağol canım, aman çok dikkat edin salgın var sanırım...
Hasta olduğuma değil kilo kaybedeceğim diye üzülüyorum resmen :26:
Sağolasın canım uğraşıyorum işte daha kötü olursam yarın doktora giderim
hımmm beğendim pizzayı pek sevmem aslında dıdıdıdııınnn makarnayı seçtim en birinci ben olcamokey tuttum bu cezayı ama haftasonu olabilir ancak :)
aaa hiç duymamış olayım dhoqa
kendimi çok gaddar hissettim bir an bu arada makarnayı o kadar ballandırarak anlatmışım ki benim bile canım çekti şimdi
evet kilo verene boyle :):)
canim ne yapayim burdan hic ses cikmiyor bakalim ay sonuna kadar beklicem olmadi orayi denicem guray da bana ordan bakmaya basladi bile islere...)
aynen salgın var benim de 3. gün gribim biraz daha iyiyim ama öksürük kaldı biraz
gene de dikkat et canım bak ben verdim kaldım birilerinin eline
aferin guray eniştemize kızımızı boş bırakmasın tabi iyi etmiş tabi takdir etttim bak seni nasıl da düşünüyor
uyaniga bak saliya yakin gunde yiyiyor kilo almis olmak icin :)
hayir efendim daha erken yiceksin, makarna kolaycacik sey zaten annen yapicak :):
yok yok boyle 300 gram verene yapilir
sorma canim benim de canimi cektirdin :)
ama ben yine kavun yiyiyorum
Öyle canım yarın gidip bir sürü muz alayım :)evet kilo verene boyle :):)
canim ne yapayim burdan hic ses cikmiyor bakalim ay sonuna kadar beklicem olmadi orayi denicem guray da bana ordan bakmaya basladi bile islere...
canim onemli olan saglik gerisi teferruat
sen iyi ol sonra gerisi gelir herseyin
bol meyve tuket (ozellikle muz)
Vallahiiii takip ediyorum allah düşürmesin ellerineaynen salgın var benim de 3. gün gribim biraz daha iyiyim ama öksürük kaldı biraz
gene de dikkat et canım bak ben verdim kaldım birilerinin eline
ihmal etme bence de. muz ve patates iyi gelir ishale hem de kalorisi iyi
ya pelin bi sefer de benden yana ol bak gene küserim sana
tamam ya pes sizden korkulur yarın misafirliğe gidicez anca yarın . ona da bişey demezsiniz heralde
afiyet olsun lop lop et olsunnnsabah erkenden kalkıp okula gidecek olmasam bu saatte yapacaktım ama birazdan uyumam lazım rüyama girmezse iyidir yarın yaparım ama şöyle mis gibi bol kalorili bir sos yapar dökerim üzerine ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?