Kilo alma programi ile yarisma

seni kendime yakın buldum nedense aynen bi sormak gerek nasıl kilo almışlar
bol kalorili olsun ama tadı da güzel olsun sevceğim kolay bulunur bişey olsun mesela
sanırım gene ben sonuncu olcam :/ kendimi biliyorum cünkü az yiyorum

Son düzenleme:

teşekkür ederim nutecum biraz düşünmem gerek aklıma neyi getirsem kalorisi az gibi geliyor birden fazla şey yemen gerekecek en az 500 kaloriyi tamamlamamız gerek çünkü baştaki kurallarda öyle denmişti elinde neler var söyleyebilirsin çünkü alma imkanın olmayabilir onu bilemeyiz evindeki şeylerden seçebiliriz seni zorlamasın

Bence orta boy bir pizza yesin en lezzetlisi :-D

bi anda 500 kalori alamayabilirim onun yerine bikaç yiyecek yiyim toplam 500 etsin nasıl fikir evdee fanta çikolata cicibebe çerez anneme tatlı da yaptırabilirim talının üstüne de muz dilimleri falan

ama ayıptır pelin şurda senle kaç aydır arkadaşız hemen sattın beni

kilo vermeseydin kardesim :)

satmadim sadece kilo vermene kizdim bir daha vermeni engelleyecek yaptirim bu tesekkur et bana canimcim

mavisim bakma gozunun yasina, dile kolay 300 gram vermis

Ben bugun kendime ceza verdim oglen yemek yedim ustune misir gevregi sut onun ustune 2 tane yagli pogaca zeytin,peynir,suzme yogurt,cay ustune de aksam yemegi yedim mide agrisindan agladim ama sinsi bi mutluluk var bu sefer basaricam kussamda geri yicem o kadar pisligim yaniiii :-D

Son düzenleme:
kilo vermeseydin kardesim :)

satmadim sadece kilo vermene kizdim bir daha vermeni engelleyecek yaptirim bu tesekkur et bana canimcim

mavisim bakma gozunun yasina, dile kolay 300 gram vermis

ama yazık değil mi bana

banane banane teşekkür falan etmicem küstüm işte sana

canım 300 gr ne ki elinin kiri herkesin başına gelebilir

Kızlar çok hastayım ayıptır söylemesi ishal burun boğaz gözler falan toptan gitti
Umarım kilo vermem

mavisim bastir bakma gozunun yasina nute un :)

en az 500 kalori unutma

buldum galiba bir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme sizce de iyi mi kızlar

canim zorlamadan agir agir ilerle

ama yazık değil mi bana

banane banane teşekkür falan etmicem küstüm işte sana

canım 300 gr ne ki elinin kiri herkesin başına gelebilir

yazik falan degil 300 grami verirken dusunucektin hanim efendi

kusemezsin sen bana bi kerem :) operim gecer hem bak kasimda oraya gelicem daha sana ne yemekler yapicam ama sen de bana utu unuttun mu hemen

Bence super ama nute biraz sızlaniyor gibi ;-)

bayildim buna sen benden de disli ciktin mavisim :)

hep birinci ol sen boyle cezalara can kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…