- 14 Aralık 2012
- 1.223
- 4
- 158
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
nutecum beni mi seçtin canım çok şaşırdım tulll ve xannemx varken benim kilo az kalıyor da maşallahları var onların ya şu sırlarını bi söyleselerdi keşkeceza daha önce kimseye verilmiş miydi pelincim ne tür bi yemek cezası yapsak acaba hmmmm şöyle bollllll kalorili bişeyler olmalı
bu arada ben akşam yemeğinden sonra bir bardak süt içtim normal su bardağı. üstüne meyve yedim, şimdi şu 100grlık hazır pudinglerden bir tane yiyorum çerez eşliğindebebe maması için midemde yer kalmadı gibi yaa çok şişmiş hissediyorum ve ben yine de mama yemek istiyorum ama midemi bu kadar şey karışınca bozarsa diye korkuyorum bu kadar iştahım olduğu zamanlar çok nadir oluyor o 1 kilo beni gaza getirdi sanırım kızlar haa yatmadan yarım çay bardağı pekmezi de suyla tamamlayıp içecem tabiki
seni kendime yakın buldum nedenseaynen bi sormak gerek nasıl kilo almışlar
bol kalorili olsun ama tadı da güzel olsun sevceğim kolay bulunur bişey olsun mesela
sanırım gene ben sonuncu olcam :/ kendimi biliyorum cünkü az yiyorum
teşekkür ederim nutecumbiraz düşünmem gerek aklıma neyi getirsem kalorisi az gibi geliyor birden fazla şey yemen gerekecek en az 500 kaloriyi tamamlamamız gerek çünkü baştaki kurallarda öyle denmişti elinde neler var söyleyebilirsin çünkü alma imkanın olmayabilir onu bilemeyiz evindeki şeylerden seçebiliriz seni zorlamasın
teşekkür ederim nutecumbiraz düşünmem gerek aklıma neyi getirsem kalorisi az gibi geliyor birden fazla şey yemen gerekecek en az 500 kaloriyi tamamlamamız gerek çünkü baştaki kurallarda öyle denmişti elinde neler var söyleyebilirsin çünkü alma imkanın olmayabilir onu bilemeyiz evindeki şeylerden seçebiliriz seni zorlamasın
mavisim bastir bakma gozunun yasina nute un :)
en az 500 kalori unutma
ama ayıptır pelin şurda senle kaç aydır arkadaşız hemen sattın beni
Bence orta boy bir pizza yesin en lezzetlisi :-D
kilo vermeseydin kardesim :)
satmadim sadece kilo vermene kizdim bir daha vermeni engelleyecek yaptirim bu tesekkur et bana canimcim
mavisim bakma gozunun yasina, dile kolay 300 gram vermis
çok iyi fikir
Disari cikmana gerek yokki canim evlere serviste var ama sen bilirsin zorlama yok ;-)dışarı çıkmaya hiç vaktim yok dhoqacım başka fikir
mavisim bastir bakma gozunun yasina nute un :)
en az 500 kalori unutma
Ben bugun kendime ceza verdim oglen yemek yedim ustune miair gevregi sut onun ustune 2 tane yagli pogaca zeytin,peynir,suzme yogurt,cay ustune de aksam yemegi yedim mide agrisindan agladim ama sinsi bi mutluluk var bu sefer basaricam kussamda geri yicem o kadar pisligim yaniiii :-D
ama yazık değil mi bana
banane banane teşekkür falan etmicem küstüm işte sana
canım 300 gr ne ki elinin kiri herkesin başına gelebilir
Bence super ama nute biraz sızlaniyor gibi ;-)buldum galibabir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme sizce de iyi mi kızlar
buldum galibabir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme sizce de iyi mi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?