- 3 Şubat 2013
- 3.490
- 117
- 103
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
dün gece sapıttım bende inşallah 30'u görürüm :))) ağzından bal damlıyor gece yemekten sonra şu hazır yağlı tuzlu mısır patlaklarından yedim 6 tane sonra gece süt içemiyorum diye çayla cicibebe yedim üstüne portakal ve elma onun üstünede şokellayı kaşıkladım yattımsabah tatlı bişeyler yiyemiyorum diye klasik kaşar,tulum,süzme yoğurt(kalorili oluyor yeşil zeytin,çay yedim,içtim üstüne 8 tane rocco sıkı şeker (çok seviyorum) şuanda portakal suyu ve zeytinli poğaça götürmekteyim hatta demin yazdıklarına gülerken boğuluyordum boğazıma kaçtı
dün gece sapıttım bende inşallah 30'u görürüm :))) ağzından bal damlıyor gece yemekten sonra şu hazır yağlı tuzlu mısır patlaklarından yedim 6 tane sonra gece süt içemiyorum diye çayla cicibebe yedim üstüne portakal ve elma onun üstünede şokellayı kaşıkladım yattımsabah tatlı bişeyler yiyemiyorum diye klasik kaşar,tulum,süzme yoğurt(kalorili oluyor yeşil zeytin,çay yedim,içtim üstüne 8 tane rocco sıkı şeker (çok seviyorum) şuanda portakal suyu ve zeytinli poğaça götürmekteyim hatta demin yazdıklarına gülerken boğuluyordum boğazıma kaçtı
ohhh aksam iyi gitmissin de cok abartma bak sonra kotu oluyor miden...
yavrucum yemek yerken konusulmaz, gulunmez bogazinda kalir sonra
annen ne diyor bu duruma kilo aldigini biliyordur herhalde sasirmiyor mu???
maşallah çok güzel yemişsin canım, afiyet olsun...ben pek yiyemedim yaaçay içiyorum halen, sabah çayını çok severim de
inan sofrayı bile toplamadım daha direk buraya oturdumbir dilim daha sürüp yesem mi acaba?
birde çikolatanın markası ne canım? bitter mi yiyorsun...duyduğuma göre bitter kalorliymiş...hiç de sevmem bitteri..
ben genelde albeni, brovni intense, gibi ikolataları seviyorum...
bu arada evet çok güzel bir duygu canım annelik, rabbim sizlerede tombiş tombiş bebişler nasip etsin...
ben imam hatip mezunuyum 2004 de mezun olmuştum, ve o zamanlar başörtüyle sınava almadıkları için okuyamadım..
o yüzden geç kaldım, ama şükür şimdi başörtülü girebiliyoruz sınavlara...yaş 27 evlisin çocuğun var boşver artık vs diyenlere hep kulağımı tıkadım...şükür ikinci sınıfm şimdi, nasip ederse allah dgs ile ilitama geiş yapıcam lisans tamamlamak için...
kuran kursu hocalığı için çabalıyorum...rabbim hepimizin emekleriniz boşa çıkarmasın...
senin bölümünden bir arkadaşım var, oda kaç senedir işsiz, canım gerçekten çok üzücü bölümünüzde zor, ben o arkadaşımın sabahladığını bilirim günlerce haftalarca sınav zamanı falan...
ama iş bulmak artık okadar zor ki, inşallah emeklerinize değer bi iş bulursun...
eşimin kuzeni de aynı bölümde, labaratuvarda çalışıyor hastanede, ama maaşı çok düşük diye çıkmayı düşünüyor...
inşallah devlete kapak atabilirsiniz canım...
dhoga'cım benim bi akrabam da aynı 30 kilo...
ama o kız nasıl 30 kilo anlamaıyorum, boydan kaynaklanıyor heralde, bi iştahı var sorma, yemek yerken utanıyorum ben maşallah iştaha bak diye utanmasa bizi de yiyecek ama kilo alamıyor...
vücudu çok güzel ama, 80 beden göğüs, kalası 85 miş
anam ben 52 kiloyla tırtıl gibiyim, o çok çıtır duruyor...
boyla alakalı sanırım...maşallah deve gibi boyum var
bu arada keçi boynuzu tozunu bi denesen diyorum canım, çevremde deneyenler hep onla kilo aldılar..ama sen bilirsin tabi...
bende o yüzden içiyorum zaten, iki hafta oldu bakalım inşallah alırım...
sur sur bir dilim daha cay bos gitmez
canim bana cikolata olsun da farketmez hepsini ayri ayri seviyorum onlar benim bebeklerim
demin yedigim sutluydu...
amin canim insallah...
insallah istedigin yerlere gelirsin canim
haklisin bir de 2 yillik mezunlari almak istiyorlar onlara daha az maas verdikleri icin 4 yilliga neden fazla maaas vereyim diyor adamlar nasilsa ayni isi yapabiliyorlar diyip.. aslinda haklilar ben de olsam aynisini yapardim...
ben molekuler biyoloji ve genetik alanindan mezun oldum ama yuksegimi bitkilerin genetigi uzerine yaptim... o yuzden seracilik tohum firmalari onceligim aslinda... bakalim kismet insallah bir an once is bulurum..
devlet zor canim haziran gibi atamalari olmustu 101 biyolog aldi.. her sene her universite 1. ogretim 2. ogretim toplamda ortalama 200 mezun veriyor... hangimiz girelim devlete...
benim kardeşimde bilgisayar öğretmenliğinden mezun ama atanamadıçok üzülüyor...
dediğin gibi bu sene çok az almışlar bu bölümden, oda çok yıkıldı yıprandı, çok ümitliydik ama nasip işte canım yaa hayırlısı olsun...
benim arkadaşım kan ile ilgili bi daldaydı....bölümünün adını da söylemişti ama unuttum şimdi, çok da severek okumuştu oda yüksek lisans yapmıştı...ama şuan boşta ...
evet haklısın aynı şey bizde de geçerli, mesela aöf mezunları hatta lisans mezunları bizim bölümden boşta bekliyor..çünkü diyanet diyor ki yeterlik belgesini alan lise mezunlarını işe alıyor fahri olarak...az maaşla çalıştırıyor...çünkü aynı iş sonuçta diyor, onlarda lisansların işini yapabiliyor diyor, fakülteliler boşta, lise mazunları hoca...çok adaletsiz ama diyanetin işine geliyor...fakülteliye o kadar maaş vereceğime fahrileri az maaşa çalıştırırım diyor.. belki biz olsak bizde öyle düşünürüz ama onca emek verip boş bekleyenlere de yazık değilmi...
hayırlısı olsun ne diyelim...
eğer bende atanamazsam, mecbur fahri olacam napıyım...
gerçi şimdi şartlar okadar zorlaştı ki, fahri olmak bile çok zor artık...allah nasip eder inşallah...
ayy telaş sardı beni öğlen ne yesem diye düşünüyorum kızlar bulamadım bir fikri olan varmı? siz ne yapacaksınız?? .)
Annen yapmadi mi canim??
Valla ben de bilmiyorum bugun.... annem gelsin bisiler bakicaz artik... simdilik midem mutlu mesut
yaa bugün çok erken gitti o bende normalde idare ediyorum yaparımda aklıma gelmedievde de herşey varr :))
o zaman hemen patatesleri kup kup dogra koy ocaga cabuk haslanir hem..
sonra tuzlayip ez..
eline al top top yap..
icini oy daha onceden rendeledigin kasari koy kapat (icli kofte misali)
firin tepsisine ya da borcama diz bunlari..
firina ver 20 dk sonra al..
uzerine sarimsakli yogurt dok misss gibi ye ben hepsini kendim yiyiyorum bir ogun icin guzel gidiyor :)
fotosunu da cek bize goster
kussam bile yiyecem çatlasam da patlasam da yiyecem, bu kadar azmettim ya ne yapıp edip dayanıcam...
bende baktım linke mavis, kolay gözüküyor...ama bu kadar kısa zamanda o kadar beden büyümesi garip değilmi?
yani böyle bi tarif var madem niye millet bıcak altına yatıyor da silikon taktırıyor :44:
gerçekten inanalım mı, eğer öyleyse yapmayı isterim basit görünüyor...
bana sadece günde 2 bardak adaçayı içmek fazla geldi ben 1 bardaktan fazla içmem herşeyin azı karar çoğu zararbilmiyorum afilli oralara çok takılmış onun fikrini merak ediyorum o yüzden, kısa zamanda o kadar büyümesi bilmiyorum yaaa emin değilim sen ne düşünüyorsun... herkes bilmiyor olabilir biz de bilmiyorduk mesela eğer doğruysa şimdi öğrendik
valla mavişcim benöyle her duyduğuma hemen atlamam ama bazen insan zayıf noktasından vuruldumu ne görse ne duysa uyguluyor..
acaba yapsammı ki diye düşünüyorum, ama mantığıma da pek yatmadı, hani böyle birşey varsa mesela neden bu alternatif tıpla uğraşanlar hiç bahsetmiyor...ibrahim saraçoğlu yada ahmet maranki gibi uzmanlar var, hiç duymadım ben onlardan...
birde bu kadar çabuk ve büyüklüğünün fazla olması kafamı kurcaladı...böyle bişey varsa neden herkes silikon taktırıyor bıçak altına yatıyor milyarları bayılıyor doktorlara...
tam emin olamadım ama bi yanım da dene gör diyor,diğer yanım da ya bi zararı olursa diyor...
umursanmayacak birşey değil, çünkü dışardan da uygulansa sonuçta deri emiyor bu kremi, ve allah muhafaza kist vs gibi bişeyler olur diye korkmadım değil hani
mesela bi kız vardı oda konu açmıştı bi ara, çörekotu yağını kullandım bir beden dolgunlaştı diye, ama onunki baya uzun süreydi..
ve mantığa yatıyordu...
ama bu linkteki kişi baya iddialı yani 1 ay nedemek yahu?
yok mavişcim inan ben hiç mantıklı bulmadım, böyle bişey varsa kansere bulunana ilaç gibi gündemde olurdu yani...hele hele alternatif tıp da şifalı otlarla uğraşanlar falan asla kaçırmaz böyle birşeyi...
birde bu kız demiş ya ben biraz tarifi değiştirdim diye, neye göre değiştirdi yani ben mantıklı bulmadım...bilmeden etmeden değiştirmek de nedemek...
yok cıks ben ikna olmadım
Dolunay epilasyonunu da gidip sor lazer epilasyonu yapan dermatologa kesinlikle reddeder, gazelim alternatif tıpta bu sebepten ötürü ne şifalar ne ilaçlar unutuldu ben adım gibi eminim
Östrojen göğüs dokusunda yağ birikimini artırıyor zaten araştırırsan şerbetçi otu östrojen salgılardan bir bitki adaçayı da aynen öyle
Krem sürerek hem masaj yapıp kan dolaşımını artırıyorsun hem Dr östrojen takviyesiyle yaşlanmasını sağlıyorsun göğüsün, biliyorsun göğüs dokusunda kas hiç yok yağ ve süt bezleri var
Kısacası ben bahsettiğin türden zararı olacağını sanmıyorum canım
Bugün yediklerim sabah simit ve meyve suyu
Öğlen eve gelince yine makarna yaptım ama bu sefer knorrun fesleğenli sosunu aldım makarna için onunla yaptım yarım paket makarnayı tek başıma yedim
Şimdi koca bir kase nesquik yedim
Şimdi de çikolatamdan kalanı yiyeceğim dünden
guzel menu
ben daha hala abur cubur yiyiyorum
dhoqa canimi cektirdin sana yazarken tarifi annem patates almaya gitti ben de yapicam sanirim :)
sen yaptin mi bakayim?
ya fırını açamadım ki lanet olasıca oturdum ağladım resmen(( bende sıpıtıp attım hepsini makarna yaptım yoğurt sos bide yağ yaktım pul biberli onu yedim üstünede kaşarlı karides yedim (karidessiz yaşayamıyorum) :)) şimdide abur cubur ne yesem dolanıyorum ortalarda sen ne yedin canım abur cubur olarak? fikir olsun.
canim firinin bu kadar kompleks bisi oldugunu bilmiyordum nasil acilmadigini anlayamadim :26:
o kadar sey atilir mi? tencereye koysaydin yaptiklarini kapasaydin altini kisik ateste yine ayni sey olurdu...
abur cubur dedigim, lokum, cikolata bi de kek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?