taze mezunum canim 1 bucuk 2 ay oldu, yuksek lisansimi bitirdim biyoloji bolumunde... issizim anlayacagin
Ama ben de gecen sene haric (ki onda da ozel ders ogrencim vardi 2 tane) hep calisarak okudum
bu sene de bir ogrencim var cok sukur biyoloji mezunuyum ama matematik ve geometriyi de sevdigim icin onlar icin de yardimci oluyorum ogrencime :)
senin icin cok guzel bir duygu olmali... ev hanimi, ogrenci ve en onemlisi anne olmak
benim kahvalti guzeldi boregim de kiymali idi :)
ustune 4-5 cikolata yedim
simdi de bir dilim kek goturdum meyve suyuyla :)
maşallah çok güzel yemişsin canım, afiyet olsun...ben pek yiyemedim yaa
çay içiyorum halen, sabah çayını çok severim de
inan sofrayı bile toplamadım daha direk buraya oturdum
bir dilim daha sürüp yesem mi acaba?
birde çikolatanın markası ne canım? bitter mi yiyorsun...duyduğuma göre bitter kalorliymiş...hiç de sevmem bitteri..
ben genelde albeni, brovni intense, gibi ikolataları seviyorum...
bu arada evet çok güzel bir duygu canım annelik, rabbim sizlerede tombiş tombiş bebişler nasip etsin...
ben imam hatip mezunuyum 2004 de mezun olmuştum, ve o zamanlar başörtüyle sınava almadıkları için okuyamadım..
o yüzden geç kaldım, ama şükür şimdi başörtülü girebiliyoruz sınavlara...yaş 27 evlisin çocuğun var boşver artık vs diyenlere hep kulağımı tıkadım...şükür ikinci sınıfm şimdi, nasip ederse allah dgs ile ilitama geiş yapıcam lisans tamamlamak için...
kuran kursu hocalığı için çabalıyorum...rabbim hepimizin emekleriniz boşa çıkarmasın...
senin bölümünden bir arkadaşım var, oda kaç senedir işsiz, canım gerçekten çok üzücü bölümünüzde zor, ben o arkadaşımın sabahladığını bilirim günlerce haftalarca sınav zamanı falan...
ama iş bulmak artık okadar zor ki, inşallah emeklerinize değer bi iş bulursun...
eşimin kuzeni de aynı bölümde, labaratuvarda çalışıyor hastanede, ama maaşı çok düşük diye çıkmayı düşünüyor...
inşallah devlete kapak atabilirsiniz canım...