- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
oyyy bu ne böyle vıcık vıck bişey oldu, :26:
yedinizmi kızlar,
yiyorum simdi afiyetle bennoyyy bu ne böyle vıcık vıck bişey oldu, :26:
yedinizmi kızlar,
ben daha yemedim ama şimdi yiycem çünkü kimse gelmiyor anlaşılan kilo almaya ihtiyacı olmayanlar varçok cıvık olduysa suyu az koy artık ben yarım bardaktan az suya 20 tane atıyorum yoğun oluyor bir bardağa yakın mama çıkıyor ben yiyorum kızlar gelmeyen kendi bilir gelsin kilolarrrrrr
bende yiyorum...daha doğrusu öğürüyorum böğğhh :120::120::120:
Ben de yiyorum kızlaarr
bikaç kaşık ye üstüne bir iki yudum su alhiç olmuyorsa yeme sen bilirsin miden kaldırmıyorsa zorlama
canım verdiğin linki inceliyorum mama yerkendedikleri gibiyse yapalım yaa hiç de zor değil tek sıkıntı sık uygulamak çok kısa sürede sonuç vermiş hem :26:
mamam bitti benim kızlar
kussam bile yiyecem çatlasam da patlasam da yiyecem, bu kadar azmettim ya ne yapıp edip dayanıcam...
bende baktım linke mavis, kolay gözüküyor...ama bu kadar kısa zamanda o kadar beden büyümesi garip değilmi?
yani böyle bi tarif var madem niye millet bıcak altına yatıyor da silikon taktırıyor :44:
gerçekten inanalım mı, eğer öyleyse yapmayı isterim basit görünüyor...
Demin misir yedim simdide cici bebe cay yiyorum gece sut icememmm :-(
bana sadece günde 2 bardak adaçayı içmek fazla geldi ben 1 bardaktan fazla içmem herşeyin azı karar çoğu zararbilmiyorum afilli oralara çok takılmış onun fikrini merak ediyorum o yüzden, kısa zamanda o kadar büyümesi bilmiyorum yaaa emin değilim sen ne düşünüyorsun... herkes bilmiyor olabilir biz de bilmiyorduk mesela eğer doğruysa şimdi öğrendik
çok güzel bi kahvaltı canım afiyet olsun...bu arada kimler öğrenci burda? masana bakılırsa sende öğrencisin....
ben hem eş, hem anne, hem öğrenci
ne ararsan var...ilahiyat önlisans okuyorum...ikinci sınıf..
sizler ne okumaktasınız....
bu arada bende kahvaltı standart hale getirdiğim fıstık ezmeli ballı ekmeğimi yedim, bol bol peynir ve zeytin...
ama ekmeğim bu sefer ufaktı, pek iştahım yoktu...
taze mezunum canim 1 bucuk 2 ay oldu, yuksek lisansimi bitirdim biyoloji bolumunde... issizim anlayacagin
Ama ben de gecen sene haric (ki onda da ozel ders ogrencim vardi 2 tane) hep calisarak okudum
bu sene de bir ogrencim var cok sukur biyoloji mezunuyum ama matematik ve geometriyi de sevdigim icin onlar icin de yardimci oluyorum ogrencime :)
senin icin cok guzel bir duygu olmali... ev hanimi, ogrenci ve en onemlisi anne olmak
benim kahvalti guzeldi boregim de kiymali idi :)
ustune 4-5 cikolata yedim
simdi de bir dilim kek goturdum meyve suyuyla :)
Tanrımmmm pelinkuş süper gidiyorsun yemin ederim yaa okudukça gülüyorum mutlu oluyorum vallahi çok zevk alıyorum
benimde yedikçe yiyesim geliyor iştahımı açıyorsun süpersin süperr :))
Sen neler yedin bakalim onlardan haber ver
Ben bu kadar yiyiyorum da ne oluyor alttan gidiyor hersey bu ay gecikti diye midir nedir baya bi performansi yuksek
Senden de bu hafta 30 u duymak istiyorumama cok yuklenmeden, aksam size katilamadim uyuyakalmisim agridan sizlanirken ama bugun daha iyiyim sizinle olucam cicibebe saatinden
taze mezunum canim 1 bucuk 2 ay oldu, yuksek lisansimi bitirdim biyoloji bolumunde... issizim anlayacagin
Ama ben de gecen sene haric (ki onda da ozel ders ogrencim vardi 2 tane) hep calisarak okudum
bu sene de bir ogrencim var cok sukur biyoloji mezunuyum ama matematik ve geometriyi de sevdigim icin onlar icin de yardimci oluyorum ogrencime :)
senin icin cok guzel bir duygu olmali... ev hanimi, ogrenci ve en onemlisi anne olmak
benim kahvalti guzeldi boregim de kiymali idi :)
ustune 4-5 cikolata yedim
simdi de bir dilim kek goturdum meyve suyuyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?