Kilo alma programi ile yarisma

Canımmmm nabersin neler yaptın çok uzak kaldın anlat bakalım bak ben hep paylaşıyorum
nasıl oldun hastaymışsın çoook geçmiş olsun dikkat et kendine

Canım biliyor musun bilmem ama okulumu bıraktım ben tekrar hazırlanıyorum sınava dersaneye gidiyorum o yüzden yoğunum ders çalışıyorum sürekli:)

Hastalığım geçti canımm:) çok şükür iyiyim bugün tamamen

anladım çalış çalış başarırsın sennnn
bende açık liseye gidiyorum işte ne kadar okulun yerini tutmasada napalım..
iyileşmene sevindim canım hadi geçmiş olaa

canim bu kadar sinir de sen de kilo yapmaz azicik sakin ol ne olucak alti ustu uzatma bulamamissin

ya işte benim bu çıkışlarım çok saçma ve gülünç ama :d napiyim kilom düşük diye heralde sinir sistemim bozukk :s

Her şeyi de kiloya bağlama canım babamın kilo iyi ama o da epey sinirli
Mutlu olmaya bak her gününde canım, eğer ki neşeliysen mutluysan gerçekten vücudunda da her şey yoluna giriyor

valla kafamı bulandırdın afilli ne bileyim yapsak mı acaba?
bi yanım yap diyor diğer yanım yok zararı olabilir diyor...
birde ümitlenip de olmazsa o da çok yıkıcı oluyor canım yaa, napsak bilemedim şimdi...
kilo alamadım ki hala...bana hep kilo alsam onlarda irileşir gibi gelirdi..hala da öyle sanki üç beş kilo alsam onlarda tombullaşacak
kilo alamıyorum yaa alsam sanki herşey düzelecek bütün stresim geçecek gibi hissediyorum...
tartı da hala tık yok..üfff iki hafta oldu yaa...bir gr bile yokmu olmazmı bir gr yaa
ben bu işi beceremeyecem sanırım kızlar, vazgeçip de kabullensem mi acaba, istikrarlı olamıyorum çünkü hiç ışık yanmıyor ki gözümde..basküle çıkmak istemiyorum, hep hüzün hep yıkılış....

Canım bak ben şu an göğüslerin için hiçbir şey yapmıyorum çünkü biliyorum kilo almam daha önemli
Kilo alayım hala bir büyüme olmamışsa uğraşacağım onlarla

Sakın sakın sakın pes etme ben pelinlerle tanıştığımda öyle çok yiyordum ki haftalardır ama hiç kilo alamıyordum tam pes ederken eski başlıkta vakit geçirmeye başladım ve ben artışı o iki üç haftalık durgunluktan sonra aldım şimdi her hafta artıyor az çok

bilmiyorum afillim, normalde hep kararlı ve ısrarlı biriyimdir, kolay vazgeçmem ve kafama koyduğumu kesin yaparım, ama bu kilo alma meselesinden bıktım artık...senelerdir aynı kilodan gr fazla alamamak...
moral düşüyor motive düşüyor, haliyle üzüntü iştahı da kaçırıyor....
inşallah dediğin gibi olur da almaya başlarım...
göğüs meselesinde de kilo alırsam sanki oda düzelir gibi geliyor bana, ama kilo alamayınca onlar napsın zavallıcıklar..
hiç bu kadar yiyip içtiğimi hatırlamıyorum daha öncede kilo alma girişimim oldu ama çabuk sıkılmıştım...bu sefer ısrarlıyım çünkü sizlerin desteği vaadleri motive ediyor beni...inşallah alırım da biraz neşem yerine gelir...
az önce yine tartıldım yine tık yok
zayıf geldim zayıf gidecem ben sanırım

buda az önce yediğim öğle yemeğim, biraz gecikti öğle öğünü ama elde olmayan sebeplerle, hastaneye gidip geldik derken bu saate kaldık...
dün ckendi isteğimle ceza almıştım ya, kıymalı soslu makarna ve tavuk göğsü yiyecem öğün dışında diye, şimdi bu makarnayı yedim öğünde ama kaytaramayacam asla, bir iki saat sonra öğün arasında bir tabak yiyecem, birde tavuk göğsü yapıcam birazdan...tam makarna yiyeceğim saate kadar dolapta dinlenmiş olur denk gelir...
birde mantar çorbası yaptım, öyle hazır çorba değil ha, kendi ellerimle doğradım terbiyeli çorba yani, kaçamak çorbası değil...bol vitaminli ve kalorili, içinde un yoğurt ve yumurta terbiyesi var..
bir kasede ev yoğurdu yedim..ama o gördüğünüz kaseyi bitiremedim
yalan yok bende neyse onu söylüyorum bakın

Az önce dhoqa ya söyledim, moralin iyi olacak ki beden de iyi olacak kafanın içi de bedeninin içi de birbirine bağlı sonuçta bence haftada 1 tartıl çıkma tartıya öyle her gün :)

Az önce dhoqa ya söyledim, moralin iyi olacak ki beden de iyi olacak kafanın içi de bedeninin içi de birbirine bağlı sonuçta bence haftada 1 tartıl çıkma tartıya öyle her gün :)

valla sık sık tartılıyorum canım sanki hemen alıcakmışım gibi geliyor ama tartıya çıkınca hüsran
eşime de dedim, ya ben bu kadar çok yiyorum ama öyle sık tuvalete de çıkmam, nereye gidiyor bu yediklerim diyorum
gerçekten ilginç değilmi? okadar yediğimiz nereye gidiyor yahu
vüzuda dağılıyorsa neden kilo basmıyor
yok tuvalette çıkıyorsa niye ikide bir tuvalete gitmiyorum ben günde bir en fazla iki kez giderim tuvalete
eşim diyor ki belkide uçucu gaza dönüşüp uçuyorlardır diyo gıcık dalga geçiyor benle...

Bilemiyorum valla canım vardır açıklaması yok olacak değil ya
Bir de oğlun var canım hamileleikte almadın mı kilo canım hep derler bana evlen alırsın çocuk sahibi ol alırsın diye demek öyle olmayabiliyormuş

aaaaa hiç hiç hiç hiç inanma canım o laflara...ben 52 kiloyla hamile kaldım, doğuma gittiğim gün 59 kiloydum, hayatımda ilk defa 52 üzerini görmüştüm tartıda, nasıl sevinçliydim nasıl mutluydum hep öyle kalıcam sandım, ama doğumu yaptım, eve geldiğimde tartıldım yine 52 ye düşmüşüm
yani o lafların hepsi hikaye...doğumdan azcık bi zaman sonra hemen gidiyor...zaten çoğu su oluyor, bebeğinde kilosu malum..geriye bişey kalmıyor....
benim arkadaşım var oda çok zayıf, hatta beli bile kopacak gibi tek elinle tutsan tutulur yani okadar ince beli var o da hamile kaldı tam 20 kilo aldı, hepimiz şok olduk, nasıl tatlı oldu nasıl yakıştı kilo bi görseniz çok sevimli oldu...ama doğumu bi yaptı eve geldikten bir iki hafta sonra hepsi gitmiş
yine eski kilosuna döndü oda...
yani hamilelikle bebekle alakası yok canım, tamamen metabolizma ile alakalı...övünmek için yazmıyorum yanlış anlamayın, inanın benim evli çocuklu bir kadın olduğuma kimse inanmıyor, dışarda görenler hala kız gibi vücudun maşallah diyorlar ama gel birde bana sor...benim 5 tane çocuğum olsa ben gene tırtıl misali kalırım kesin
ayy hele birde işgüzarlar yokmu nasıl sinir oluyorum..geçenlerde biyere gitmiştik arkadaşlarla sohbet muhabbet vs, abi arkadaş var onla pek sık görüşmeyiz biraz havalı bişey hiç haz etmem öylelerinden...
bana dedi ki ayyy sen iyicemi zayıfladın?? kız bu ne çöp gibi kalmışsın, yesene azcık ay kopacak bu kız...vs daha birsürü şey sıraladı arka arkaya....
nasıl içim sızladı ya bu kadar acımasız olabiliyor insanlar..hiç düşünmüyorlarmı üzülür kırılır vs...
ben mesela kilolarından yakınan çevremdeki eş dosta bile yok okadar kilolu değilsin, üzülme sana yakışıyor hiç kötü durmuyor diyorum teselli etmek için...ama bana edilen laflar çok üzüyor can acıtıyor...bıktım artık..
o kız bana öyle deyince, yoo aynı duruyorum kilo alamıyorum ama vermiyorum da senelerdir aynı kilomdayım dedim, ay yok kesin zayıflamışsın sen, baksana nasıl solmuşsun yürüyen ruh gibisin ayy şuna bişeyler yedirin kızlar hahahaha diye birde kahkaha attı...
öyle bir üzüldüm ki, ömür boyu unutamayacğım laflar, acımasız, düşüncesiz..

ya işte benim bu çıkışlarım çok saçma ve gülünç ama :d napiyim kilom düşük diye heralde sinir sistemim bozukk :s

canim insanlar cok dusuncesiz sen aldirma onlara..

ben boyle diyen insanlara, aa sen de her gordugunde ayni seyi soyluyorsun diyorum susp kaliyorlar, biraz daha damarima basarlarsa senin de 3-5 kilo fazlan var fiskiriyor her tarafindan diyicem diyorum ama bana yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmam huyum degil

aldirma canim Afilli nin dedigi gibi ilk haftalar bi degisim goremiyorsun, metabolizma ne oldugunu anlamaya calisirken bi degisim gormeyebilirsin

biraz sabret

Son düzenleme:
Insanlar böyle canım önünü arkasını düşünmeden konuşuyor ne yazık ki... Aynı lafları o kadar sık duydum o kadar çok üzüldüm ki aman diyorum artık bana laf edene ben de laf ediyorum, teyzeler ay ne zayıfın ölü gibi bak şuna 12 13 ancak gözüküyorsun (ki öyle olmadığına eminim) dönüp ben de laf ediyorum hadi ben yerim çok alırım da sen o kalçayı göbeği napcan bu yaştan sonra teyze dedim bi kere der demez üzüldüm kadının bozulduğunu görünce ama oh iyi yaptım yapmasınlar kiloma yorum
İnşallah alıcaz canım ya umutsuz olma dinleme kimseyi de, insan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş canım. o sana laf edip hahahah yapan kadın belki kendinde yaşamayacak o sıkıntıyı ama bilemeyiz belki çocuğunda olabilir ya da hastalık sonuçta yarın bugün çok çok kilo vermeyeceği ne malum...

Son düzenleme:
Bugunluk ozetimi geceyim...

Sabah kahvaltimi paylastigim uzere, 7 zeytin, peynir, bir kiymali borek, ceyrek ekmek, zahter, zeytinyagi, cay
Ara: bir dilim kek, 5 cikolata, meyve suyu
Ogl: borek ve myeve suyu
Ara: cikolata, lokum
Aksam: 4 orta boy patatesten yapilmis firinda supriz patates.. ustune de sarimsakli yogurt adece kucuk iki top kaldi onu da yerim birazdan.

Birazdan cayla kek yiyicem

Sonra da misir patlatirimm

Ohh yarasın canım, ne güzel Mısır yiyorsunuz bol bol ben hep yiyemiyorum çok yağ kokuyor gibi geliyor

o zaman aklımızda bulunsun biraz kilo alalım da ondan sonra buna da başlarız

Ohh yarasın canım, ne güzel Mısır yiyorsunuz bol bol ben hep yiyemiyorum çok yağ kokuyor gibi geliyor

canim ben bir tatli kasigi kadar ya koyuyorum ya koymuyorum koca tencereye... sen de oyle yap hatta icine karabiber de atiyorum cips gibi cok lezzetli oluyor

sekerlisini de denicem yakinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…