Kilo alma programi ile yarisma

Canım maşallah
Dedim ben sana pes etme diyeee bak aldın güzelce kilo :)

sorma canım çok haklıymışsın, özellikle son üç dört gündür hiç tartılmadım ve umudum kırılmaya başlamıştı artık vazgeçme yolundaydım...
ama şükürler olsun...53 ü gördüm ya...şoktayım hala...inşallah devamı gelir de 58 li 60 lı kilolarımı görürüm....

Allah'ın izniyle onları da göreceğiz canım:)

Allah'ın izniyle onları da göreceğiz canım:)

inşallah canım inşallah...
rabbim sağlık versin de inşallah çabalarız almaya..

akşamları pek duzenli yiyemıyorum ama bu hafta sabhları hep duzenlerı yedım cicibebeyi :))

evet afillicim squat yapıyorumm..:) bı de ek bazı egzersizler.. 15-20 dakikayı gecmıyo ama sporum

bu squat nedir canım yaa, banada öğretirmisiniz??
neden yapıyorsunuz, yağ olmasın diyemi, kas için yapılan egzersizmi?
nasıl yapılıyor, ben hiç yapmıyorum iyice kilo vermiyim diye...:26:
hatta son zamanlarda aşırı tempolu iş bile yapmadım...kalori yakmayım diye...
ama yapmak mı gerekiyor bu egzersizi..
biraz anlatırmısınız?

akşamları pek duzenli yiyemıyorum ama bu hafta sabhları hep duzenlerı yedım cicibebeyi :))

evet afillicim squat yapıyorumm..:) bı de ek bazı egzersizler.. 15-20 dakikayı gecmıyo ama sporum

Ben de squatı bıraktım yine devamım etsem acaba çok üşeniyorum canım ya

Ben popom azıcık büyüsün diye yapıyordum canım 87 falan kalçam, 90 olsun bırakıcaktım da sıkıldım bıraktım şu an kaç bilmiyorum

Ben de squatı bıraktım yine devamım etsem acaba çok üşeniyorum canım ya

ben seviyorum canım spor da sart bence ayrıca kalcaya etkı ettıgını dusunuyorum kalcamdan memnunum ben ama daha guzel olmasını ıstıyorum ve daha dolgun :))

gazelcimm bı netten arastır istersen hem resimler de sana yardımcı olurr daha ıyı anlarsın anlamadıgın noktada yardımcı olmaya calısırım ben

Benim de mamam bitti bir kase de fındık yedim ice tea içiyorum şimdii

buraya döndüğüme çok sevindim biliyomusun afilli, inan iki gündür giremiyorum ve iki gündür öğün harici tek lokma yemedim...insanın biryere bağlı olması ve kendini mecbur hissetmesi gerekiyormuş..bunu anladım...
şu an bu ballı sütü içip mamayı muzu yediysem buraya izahat vermenin ykümlülüğünden inan...
burası bana kilo aldırırsa aldırır, yoksa bu kadar istikrarlı olamam ki...sizin sayenizde ancak alıcak gibiyim..inşallah...

Evet çok doğru canım. Birbirimizi kontrol etme durumumuz olmasa çoğumuz yemeyiz şahsen ben yemem herhalde
Çok şükür ki bir araya geldik burada çare buluyoruz derdimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…