Kilo alma programi ile yarisma

Mavisim ve Doga kayiplarda kizlar kac gundurr....

evet bende farkettim...mavişin işi icabı olabilir....ama doğa nerde meraktayım bende...rahatsızlanmıştı en son yaa inşallah bişey yoktur...allah yardımcısı olsun...gelip bir selam bile verseler iyi olur, en azından iyi olduklarını biliriz...:26:

Ikisi de en son ayin 7'sinde girmisler:26:
Aynen Mavisim is, staj, okul yogunum diyordu...Insallah Doga da hasta degildir...
Iyilerdir insallah ikisi deKotuye yormayalimSon iki kasigim mamada :)

çook teşekkür ederim canım. ben mama saatine kesin uyarım çünkü aklıma düştükçe yemekten zevk aldığım bir şey. tam şişirmeden yiyorum ama ben kesinlikle hesap vermek için fazlasıyla uyacağımı düşünüyorum. sizlerin son mesajınızı görünce bile şevklendim sütlü bisküviyi yemek için
inşallah bende bi 50-55 kilo olsam neler yapmam kutlamak için

evde varsa hemen yap gel de ye sende..benim kase yeni bitti...ama ben sütle yiyemiyorum su ile yapıyorum...midem bulanıyor sütle
ben iyice şişiriyorum yaa, çünkü o zaman midede daha çok kalıyormuş diye duydum...
şişirmeden yenen daha çabuk eritiliyormuş..:44:

bende su ile yiyemiyorum. şuan pilav yedim,ona yer kalmadı. biraz daha bekleyip yerim ama :125: o halde bende iyice şişireyim

benim daha bi kasik var :) Kusmaaaaaa bak bana nasil mutliu mesut yiyiyorum
Guya erken yaticaktim ama malesef uykum kacti bari yatmadan bakiyim acicik konulara

kusmam inşallah tutuyorum kendimi
ya bişey sorcam pelinim, sen hangi markanın bisküvisini alıyorsun..
ben hep ülker alıyordum, geçen gün bitince bakkaldan koştum aldım, sadece eti varmış, etinin ürünlerini pek almayız biz, ülker alırız genelde..
sen hangini alıyorsun?
birde halk marka var ama o kötü yaa, basit yapıda...

ben bi eticicibebe, bir hero baby aliyorum...
az da olsa farkli geliyor tatlari... degisiklik yapiyorum kendi capimda yani
Halk almadim hic bence sen de alma bir iki urununu yedim cok tutmadim

ben bi eticicibebe, bir hero baby aliyorum...
az da olsa farkli geliyor tatlari... degisiklik yapiyorum kendi capimda yani
Halk almadim hic bence sen de alma bir iki urununu yedim cok tutmadim

büyük kutulardan ülker alayım bari, ufak pakettekiler dayanmıyor, üç kez yapınca bitiyor
yakında biberondan süt içersem şaşırmam artık kendimi böyle mama müptelası halde görsem inanamazdım..

harikasın valla sizle konuştukça iştahlanıyorum

sen takıl buraya bak gör nasıl kilo alacaksın...o anda canın bişey istemese bile, burdakilerin yiyip içtiklerini okudukça canın çekiyor gidip yiyorsun..
geçen midem tıka basa tokken bile burda okuyunca nar kaşıklıyoruz vs diye, hemen gidip yedim
iştah açan topik burası gel vatandaş geeelllll

benim yazin basindan beri aldigim buyuk kutuda hero baby daha gecen bitti, ozel ders verdigim gizem (kardesim gibidir) gecen bitti demistim cicibebem, almis gelmis bi paket hediyem olsun diyor

Aynen koca kizlariz aman olsun bizim yerimizde olmak isteyen o kadar cok insan var ki, bence keyfini cikaralim

bayıldım yok buralıyım artık hemşeriniz olcam neler denedimde istikrarsız olunca olmuyor gerçekten. bakalım sonuç ne olacak haydi

kızlar bu ne sakinlik başlıktaki noluyor sıkıldık mı yoksa her gün bir dünya yemekteeenn

mavişim doğa zaten yok tull misafirleri varmış gelemiyor pelinim çalışma hayatı gazelimin oğluşu var nute un ve benim sınavım var lokum neler yapıyor o hatırımda kalmamış

hic beni soran eden yok valla kızlarr ask olsunn bi beni merak edip sormamıssınız((

hic beni soran eden yok valla kızlarr ask olsunn bi beni merak edip sormamıssınız((

valla canım listeye şöyle bir baktım maşallahhh dedim 2şer 2şer alıyor kiloları herhalde ondan uğramıyor hatun çözmüş işin sırrını

ne demek merak etmemek hepinizi merak ediyorum gözümden kaçmış olsa gerek canım kusura bakmayasın

heyyyy ben burdayım ben varım bennnn
bikerem ben düzenli olarak giriyorum cicim..
asıl sen hesap ver bakalım nerdesin dün mama saatinde pelinle yedik ikiimiz...
kimsecikler yoktu...yakıcam bu topiği o olacak yaneee
az önce tarhana çorbası yedim, ve salata...
bol bol yedim..şiştim...yiyecek yerim yok ama eşim oğluma browni keklerden almış, görünce canım çekti
onu yiyecem şimdi de...
eşim bundan sonra abur cuburları da bol bol alacak bu gisişle olmuyor böyle

selam kızlar
gazel arkadasım sayesinde buldum burayı. bende deli gibi kilo almak isteyenlerdenim.
denemediğim şey kalmadı derken birde bu yarışa girmeyi düşündüm.
umarım bende kalıcı kilolar almayı başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…