- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.881
Mavisim ve Doga kayiplarda kizlar kac gundurr....
evet bende farkettim...mavişin işi icabı olabilir....ama doğa nerde meraktayım bende...rahatsızlanmıştı en son yaa inşallah bişey yoktur...allah yardımcısı olsun...gelip bir selam bile verseler iyi olur, en azından iyi olduklarını biliriz...:26:
çook teşekkür ederim canım. ben mama saatine kesin uyarım çünkü aklıma düştükçe yemekten zevk aldığım bir şey. tam şişirmeden yiyorum ama bencanım ben kendimden örnek vereyim, kilo lamak veya vermek farketmez...illa ki biryere bağımlı olmak gerekiyor...çünkü kendinden bi sorumluluk hissedeceksin, bi mecburiyet olacak, ve hesap vereceğin bir yer olacak...ozaman daimiyet sağlıyorsun yoksa kendi başına olmuyor inan..
bende 27 yaşındayım 52 kilo ile geldim bu topiğe...çok şey denedim çabaladım uğraştım senelerce ama bir arpa boyu yol alamadım...
kk ya iki yıldır üyeyim ama bu tür topikler bana pek işe yarayıcı gelmiyor diye katılmadım...
sonra geçen ay dedim ki bi deneyeyeim bakayım belki olur ya işe yarar vs...
derken 1 ayda 52 kilodan 54'e yükseldim..bu bir mucizeydi benim için..çünkü senelerdir 52 den bir gr bile yukarı çıkamadım...
sende gerçekten aramıza katılırsan göreceksin aldığını..ama önemli olan tek şey istikrarlı olmak..
mesela her gece mama saatine katıl, gündüzleri verilen öğütleri uygula...
yoksa bir yapıp bir yapmayınca sonuç almak zor..
ben mamayı yerken kusacak gibi oluyorum, ama her gece buraya gelip paşa paşa yiyorum...
soruların varsa hepimiz yardımcı oluruz sana...
burdaki kızların sayesinde ben o psikolojiden çıktım çok sağolsunlar
ilk geldiğimde sinir stres küpüydüm kilo konusunda yazık deseler ağlayacak kıvamdaydım, ama inan okadar destek oldular ki..onların sayesinde aldım o 2 kiloyu... allah razo olsun hepsinden...
Ikisi de en son ayin 7'sinde girmisler:26:
Aynen Mavisim is, staj, okul yogunum diyordu...Insallah Doga da hasta degildir...
Iyilerdir insallah ikisi deKotuye yormayalim Son iki kasigim mamada :)
çook teşekkür ederim canım. ben mama saatine kesin uyarım çünkü aklıma düştükçe yemekten zevk aldığım bir şey. tam şişirmeden yiyorum ama benkesinlikle hesap vermek için fazlasıyla uyacağımı düşünüyorum. sizlerin son mesajınızı görünce bile şevklendim sütlü bisküviyi yemek için
inşallah bende bi 50-55 kilo olsam neler yapmam kutlamak için
benimki bitti bile...bööğğhh :120::120::120::120:
evde varsa hemen yap gel de ye sende..benim kase yeni bitti...ama ben sütle yiyemiyorum su ile yapıyorum...midem bulanıyor sütle
ben iyice şişiriyorum yaa, çünkü o zaman midede daha çok kalıyormuş diye duydum...
şişirmeden yenen daha çabuk eritiliyormuş..:44:
benim daha bi kasik var :) Kusmaaaaaa bak bana nasil mutliu mesut yiyiyorum
Guya erken yaticaktim ama malesef uykum kacti bari yatmadan bakiyim acicik konulara
bende su ile yiyemiyorum. şuan pilav yedim,ona yer kalmadı. biraz daha bekleyip yerim ama :125: o halde bende iyice şişireyim
kusmam inşallah tutuyorum kendimi
ya bişey sorcam pelinim, sen hangi markanın bisküvisini alıyorsun..
ben hep ülker alıyordum, geçen gün bitince bakkaldan koştum aldım, sadece eti varmış, etinin ürünlerini pek almayız biz, ülker alırız genelde..
sen hangini alıyorsun?
birde halk marka var ama o kötü yaa, basit yapıda...
mutlaka ye canım, ben mamayı yedim, arkasından topkek yiyorum....bol kalori lazım dimi...
yatmadan önce de ballı süt içiyorum her gece aksatmadan...
ben bi eticicibebe, bir hero baby aliyorum...
az da olsa farkli geliyor tatlari... degisiklik yapiyorum kendi capimda yani
Halk almadim hic bence sen de alma bir iki urununu yedim cok tutmadim
harikasın vallasizle konuştukça iştahlanıyorum
büyük kutulardan ülker alayım bari, ufak pakettekiler dayanmıyor, üç kez yapınca bitiyor
yakında biberondan süt içersem şaşırmam artıkkendimi böyle mama müptelası halde görsem inanamazdım..
sen takıl buraya bak gör nasıl kilo alacaksın...o anda canın bişey istemese bile, burdakilerin yiyip içtiklerini okudukça canın çekiyor gidip yiyorsun..
geçen midem tıka basa tokken bile burda okuyunca nar kaşıklıyoruz vs diye, hemen gidip yedim
iştah açan topik burası gel vatandaş geeelllll
kızlar bu ne sakinlik başlıktaki noluyor sıkıldık mı yoksa her gün bir dünya yemekteeenn
mavişim doğa zaten yok tull misafirleri varmış gelemiyor pelinim çalışma hayatı gazelimin oğluşu var nute un ve benim sınavım var lokum neler yapıyor o hatırımda kalmamış
hic beni soran eden yok valla kızlarr ask olsunn bi beni merak edip sormamıssınız((
kızlar bu ne sakinlik başlıktaki noluyor sıkıldık mı yoksa her gün bir dünya yemekteeenn
mavişim doğa zaten yok tull misafirleri varmış gelemiyor pelinim çalışma hayatı gazelimin oğluşu var nute un ve benim sınavım var lokum neler yapıyor o hatırımda kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?