Kilo alma programi ile yarisma

hoşgeldin canım valla ben şu an sanırım totalde 4 kilo aldım ve kalıcı olduklarına eminim çünkü gittiği yerleri görüyorum resmen bacak aram kapanmış o kadar mutlu oldum ki bir boxer şeklinde iç çamaşırım vardı onu giydim bir bakarım bacak kısımları patlayacak gibi popoyu söylemiyorum bile yarısına kadar çıktı
sen kaç kilo olduğunu boyunu yaz pelin gelince ekler listeye
valla ben babama üzülüyorum habire süt taşıyor habire makarna alıyor cicibebe bal tereyağı abur cubur masrafları da üstünee adam illallah edecek

çoook masraflı iş bu kilo almak yaav

canım bende ne ararsan var :))) okul, staj, proje, kpss
bide bunlara regl eklendi sabahtan beri bişe yemedim su bile içmedim
annem makarna yapıyor onu yicem birazdan
hoşgeldin kaç kilosun kaç olmak istiyosun :)

ohh oh maşallah allah kolaylık versin sana canım, ağrın mı oluyor çok regl döneminde yoksa iştahsızlık mı canım

ohh oh maşallah allah kolaylık versin sana canım, ağrın mı oluyor çok regl döneminde yoksa iştahsızlık mı canım
amin canım ya enerji lazım çoğu günler 10da uyuyakalıyorum gün içinde koşturmaktan
her ikiside oluyor civan perçemi içiyorum demiştin ya sen dün bi bardak içtim çok olmasada ağrım hafifledi. mide bulantısı oluyor fazlaca. birde bacaklarım filan tutmuyor kalkamadığımdan yiyemedim aslında birazda, evde tektim hazırlayamadım yemek filan.

düzenli oluyorsa regl dönemin canım bir iki gün öncesinden böyle çay bardağına shot şeklinde hazırlayıp iç çok faydası oluyor bana inşallah sana da olur canım

olsun canım sen dinlen ilk günlerinde rahat geçsin de ertesi gün 2 katı yeyip telafi edersin

o kanamayı artırıyor olabilir mi afillicim öyle bişe var mı acep :26:

bakalım makarnadan ne kadar yiyebilecem :) bu hafta tartıda bana artık çok yüklenmezsiniz

o kanamayı artırıyor olabilir mi afillicim öyle bişe var mı acep :26:

bakalım makarnadan ne kadar yiyebilecem :) bu hafta tartıda bana artık çok yüklenmezsiniz

kanamayı arttırmıyor da canım ilk günlerde yoğunluğu artıyor çünkü adet sökülmesine yardımcı oluyor
zaten rahimde bebeğe hazırlanan duvarın kan yoğunluğu kalınlığı belli kanama artışı olacağını sanmıyorum ama ben kullanmaya başladığımdan beri 6 7 günden 5 6 güne indi hatta bazen 5 günde tamamen bitiyor ama ilk günler çook yoğun geliyor sökülmeyi hızlandırdığından daha çok geliyor ama toplam miktarda artış olmuyor dönem kısaldı yani benim kendimde gözlemlediğim bu şekilde canım illaki kişiden kişiye farklı etkileri vardır sen yine de artma fazlalaşma görüyorsan doktoruna bir sor istersen en sağlıklısı :)

Kızlar ben geldim
Bugün yediklerim:
Sabah bir açma, yumurta, 5-10 zeytin, peynir
Arada 5 mandalin+özel ders
öğlen makarna, etli patates yemeği, yarıma yakın da ekmek
Arada 3-5 kaşık helva
Şimdi de ders notu yazıcam sonra yirim akşam yemekimi

yarasın canım :)

nasıldı özel dersin?

yarasın canım :)

nasıldı özel dersin?

hepimize yarasın
canım bugünkü biraz yoğundu sabah kalktım çalıştım önce ne örnek verebilirim falan diye
demin de yeni bir öğrenci daha çıktı demiştim ya ona gittim görüşmeye şimdi ders notu çıkarıcam, yarın da ilk dersimi yapıcam onunla

maşallah maşallah çalışkan kızz öğrenci nasıldı peki kaç yaşında çalışkan mı

ayyy ciddimisin yaa bende keşke görsem o günleri. göğüslerimde yüzümde kollarımda bacaklarımda popomda heryerde kiloya ihtiyacım var benim :))

hoşbuldum canım 44.5 kiloyum boyum 1,67 hedefim 50 şimdilik olurmu dersin

kızlar öğün aralarında çok abur cubur yiyorum diye eşim kızıyor.

midene faydalı şeyler girsin diyor. sizce meyve-kurutulmuş gıdalar mı kilo aldırır yoksa paketli abur cuburlar mı

hepsi bir arada yapamıyorum

maşallah maşallah çalışkan kızz öğrenci nasıldı peki kaç yaşında çalışkan mı

canım bugünkü kız 11.sınıf öğrencisi, konumuz bitki dokularıydı Maşallahı var zehir gibi kız
Yarın da erkek ona kimya anlatıcam sınava hazırlıcam ama bilmiyorum bir dersle sınava girmiş olucak inşallah iyi olur bu birazcık tembelmiş anladığım kadarıyla , hatta ders defteri bile yok o kadar diyim

görürsün canım hiiiiç merak etme

olmaz olur mu tabiki de olur benim için 45i görmek resmen hayaldi hayaaall dün tartıda 46.8 görünce heyecandan içim içime sığmadı inşallah hepimiz alacağız kilocuklar

abur cubur daha kalorili ama meyve hiç yememek de olmaz eşinizin dediği gibi faydalı şeyler girmeli meyvesiz olmaaz

Son düzenleme:

meyve kurutulmus gıda canım arada çikolata kaçamağı yap, cips yerine de evde az yağlı patlamış mısır öneririm

görürsün canım hiiiiç merak etme

olmaz olur mu tabiki de olur benim için 45i görmek resmen hayaldi hayaaall dün tartıda 46.8 görünce heyecandan içim içime sığmadı inşallah hepimiz alacağız kilocuklar

ay kızlar benide heyecanlandırdınız yarın mutfak alışverişi yapayım bari
peki neler yiyorsunuz günlük olarak. belirli bir programınız veya olmazsa olmaz dediğiniz yemekler neler

maşallah ne varsa bu kız çocuklarında ama canım öss de de en çok erkekler başarılı oluyormuş çünkü biz kadınlar hangi yaşta olursak olalım hep çok ayrıntıcı oluyormuşuz, erkekler ise dümdüz, öss sorularında kafası karışmadan dümdüz çözebildikleri için daha başarılılarmış

meyve kurutulmus gıda canım arada çikolata kaçamağı yap, cips yerine de evde az yağlı patlamış mısır öneririm

her çeşit bisküvi çok seviyorum. vazgeçemiyorum ama meyveye ağırlık versem iyi olacak demek ki mısırada bayılırım vallahi canım çekti yemekten sonra yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…