- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.901
hoşgeldin canım valla ben şu an sanırım totalde 4 kilo aldım ve kalıcı olduklarına eminim çünkü gittiği yerleri görüyorum resmen bacak aram kapanmış o kadar mutlu oldum ki bir boxer şeklinde iç çamaşırım vardı onu giydim bir bakarım bacak kısımları patlayacak gibi popoyu söylemiyorum bile yarısına kadar çıktıselam kızlar
gazel arkadasım sayesinde buldum burayı. bende deli gibi kilo almak isteyenlerdenim.
denemediğim şey kalmadı derken birde bu yarışa girmeyi düşündüm.
umarım bende kalıcı kilolar almayı başarabilirim
valla ben babama üzülüyorum habire süt taşıyor habire makarna alıyor cicibebe bal tereyağı abur cubur masrafları da üstünee adam illallah edecekheyyyy ben burdayım ben varım bennnn
bikerem ben düzenli olarak giriyorum cicim..
asıl sen hesap ver bakalım nerdesin dün mama saatinde pelinle yedik ikiimiz...
kimsecikler yoktu...yakıcam bu topiği o olacak yaneee
az önce tarhana çorbası yedim, ve salata...
bol bol yedim..şiştim...yiyecek yerim yok ama eşim oğluma browni keklerden almış, görünce canım çekti
onu yiyecem şimdi de...
eşim bundan sonra abur cuburları da bol bol alacak bu gisişle olmuyor böyle
canım bende ne ararsan var :))) okul, staj, proje, kpsskızlar bu ne sakinlik başlıktaki noluyor sıkıldık mı yoksa her gün bir dünya yemekteeenn
mavişim doğa zaten yok tull misafirleri varmış gelemiyor pelinim çalışma hayatı gazelimin oğluşu var nute un ve benim sınavım var lokum neler yapıyor o hatırımda kalmamış
hoşgeldin kaç kilosun kaç olmak istiyosun :)selam kızlar
gazel arkadasım sayesinde buldum burayı. bende deli gibi kilo almak isteyenlerdenim.
denemediğim şey kalmadı derken birde bu yarışa girmeyi düşündüm.
umarım bende kalıcı kilolar almayı başarabilirim
canım bende ne ararsan var :))) okul, staj, proje, kpss
bide bunlara regl eklendisabahtan beri bişe yemedim su bile içmedim
annem makarna yapıyor onu yicem birazdan
hoşgeldin kaç kilosun kaç olmak istiyosun :)
amin canım ya enerji lazım çoğu günler 10da uyuyakalıyorum gün içinde koşturmaktanohh oh maşallah allah kolaylık versin sana canım, ağrın mı oluyor çok regl döneminde yoksa iştahsızlık mı canım
amin canım ya enerji lazım çoğu günler 10da uyuyakalıyorum gün içinde koşturmaktan
her ikiside oluyor civan perçemi içiyorum demiştin ya sen dün bi bardak içtim çok olmasada ağrım hafifledi. mide bulantısı oluyor fazlaca. birde bacaklarım filan tutmuyor kalkamadığımdan yiyemedim aslında birazda, evde tektim hazırlayamadım yemek filan.
o kanamayı artırıyor olabilir mi afillicim öyle bişe var mı acep :26:düzenli oluyorsa regl dönemin canım bir iki gün öncesinden böyle çay bardağına shot şeklinde hazırlayıp iççok faydası oluyor bana inşallah sana da olur canım
olsun canım sen dinlen ilk günlerinde rahat geçsin de ertesi gün 2 katı yeyip telafi edersin
o kanamayı artırıyor olabilir mi afillicim öyle bişe var mı acep :26:
bakalım makarnadan ne kadar yiyebilecem :) bu hafta tartıda bana artık çok yüklenmezsiniz
Kızlar ben geldim
Bugün yediklerim:
Sabah bir açma, yumurta, 5-10 zeytin, peynir
Arada 5 mandalin+özel ders
öğlen makarna, etli patates yemeği, yarıma yakın da ekmek
Arada 3-5 kaşık helva
Şimdi de ders notu yazıcam sonra yirim akşam yemekimi
yarasın canım :)
nasıldı özel dersin?
hepimize yarasın
canım bugünkü biraz yoğundu sabah kalktım çalıştım önce ne örnek verebilirim falan diye
demin de yeni bir öğrenci daha çıktı demiştim ya ona gittim görüşmeye şimdi ders notu çıkarıcam, yarın da ilk dersimi yapıcam onunla
hoşgeldin canım valla ben şu an sanırım totalde 4 kilo aldım ve kalıcı olduklarına eminim çünkü gittiği yerleri görüyorum resmen bacak aram kapanmış o kadar mutlu oldum ki bir boxer şeklinde iç çamaşırım vardı onu giydim bir bakarım bacak kısımları patlayacak gibi popoyu söylemiyorum bile yarısına kadar çıktı
sen kaç kilo olduğunu boyunu yaz pelin gelince ekler listeye
valla ben babama üzülüyorum habire süt taşıyor habire makarna alıyor cicibebe bal tereyağı abur cubur masrafları da üstünee adam illallah edecek
çoook masraflı iş bu kilo almak yaav
canım bende ne ararsan var :))) okul, staj, proje, kpss
bide bunlara regl eklendisabahtan beri bişe yemedim su bile içmedim
annem makarna yapıyor onu yicem birazdan
hoşgeldin kaç kilosun kaç olmak istiyosun :)
maşallah maşallah çalışkan kızzöğrenci nasıldı peki kaç yaşında çalışkan mı
görürsün canım hiiiiç merak etmeayyy ciddimisin yaa bende keşke görsem o günleri. göğüslerimde yüzümde kollarımda bacaklarımda popomda heryerde kiloya ihtiyacım var benim :))
hoşbuldum canım 44.5 kiloyum boyum 1,67 hedefim 50 şimdilikolurmu dersin
ayyy ciddimisin yaa bende keşke görsem o günleri. göğüslerimde yüzümde kollarımda bacaklarımda popomda heryerde kiloya ihtiyacım var benim :))
hoşbuldum canım 44.5 kiloyum boyum 1,67 hedefim 50 şimdilikolurmu dersin
kızlar öğün aralarında çok abur cubur yiyorum diye eşim kızıyor.
midene faydalı şeyler girsin diyor. sizce meyve-kurutulmuş gıdalar mı kilo aldırır yoksa paketli abur cuburlar mı
hepsi bir arada yapamıyorum
kızlar öğün aralarında çok abur cubur yiyorum diye eşim kızıyor.
midene faydalı şeyler girsin diyor. sizce meyve-kurutulmuş gıdalar mı kilo aldırır yoksa paketli abur cuburlar mı
hepsi bir arada yapamıyorum
görürsün canım hiiiiç merak etme
olmaz olur mu tabiki de olur benim için 45i görmek resmen hayaldi hayaaall dün tartıda 46.8 görünce heyecandan içim içime sığmadıinşallah hepimiz alacağız kilocuklar
canım bugünkü kız 11.sınıf öğrencisi, konumuz bitki dokularıydıMaşallahı var zehir gibi kız
Yarın da erkek ona kimya anlatıcam sınava hazırlıcam ama bilmiyorum bir dersle sınava girmiş olucak inşallah iyi olurbu birazcık tembelmiş anladığım kadarıyla , hatta ders defteri bile yok o kadar diyim
görürsün canım hiiiiç merak etme
meyve kurutulmus gıda canımarada çikolata kaçamağı yap, cips yerine de evde az yağlı patlamış mısır öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?