- Konu Sahibi Tiramisukahve
-
- #1.841
canım antalya noldu? özel derslere verdin kendini resmensağol nute cumtamam annelerım dikkat ederim
yarın bir özel ders görüşmesine gideceğim kızlar saçıma maşa yapıyorum günlük olacak şekilde
acıcık oturaklı olayım değil mi
sağol nute cumtamam annelerım dikkat ederim
yarın bir özel ders görüşmesine gideceğim kızlar saçıma maşa yapıyorum günlük olacak şekilde
acıcık oturaklı olayım değil mi
canım antalya noldu? özel derslere verdin kendini resmen
annesi kurrbaan olsun ona
vay kızımız hanım hanımcık da olurmuş
gene mama saati, gene kimse yok
gene mama saati, gene kimse yok
ben burdayıımmmm
ama yarım saat önce yemiş oldugum yarım ekmek arasından sonra azıcık dinlenip yiyim diyorum:44:
ben de burdayıımm :)
hazır mamam
ay bekleyin yapıp geliyorum hemen...kimsecikler yoktu nereden çıkıverdiniz hemencik
ay bekleyin yapıp geliyorum hemen...kimsecikler yoktu nereden çıkıverdiniz hemencik
öyle beklemediğin anda yakalarız seni gazelim,
peliiinn özel ders için görüşmeye gidiyormuşsun hadi hayırlısı olsun inşallah
evet canım sağolsun su an ders verdiğim kız önermiş bakslım inşallah yarınki de iyi olu
kızlar ya benim akşamdan beri başım dönüyor tansiyonum düştü sanırım....
arada bir olur bana öyle...ama görseniz ayağa kalkınca yer ayaklarımın altından kayıyor gibi sanki...
yarı uzanmış bi haldeyim akşamdan beri...
eşim belki kan şekerin düşmüştür dedi, çikolata kek falan yedim ama yok, sanırım tansiyon...tansiyon aletimizde yok ki ölçsem..
birde olsa napıcam sanki sadece düştüğünü bilicem....tuzlu ayran dışında varmı bi tavsiyeniz..
ne yapsam sizce, uyuşuk gibiyim...
bu arada afillim çörekotu yağını sürdüm bir saat kadar önce, poğaça gibi kokuyorum şu an
kızlar ya benim akşamdan beri başım dönüyor tansiyonum düştü sanırım....
arada bir olur bana öyle...ama görseniz ayağa kalkınca yer ayaklarımın altından kayıyor gibi sanki...
yarı uzanmış bi haldeyim akşamdan beri...
eşim belki kan şekerin düşmüştür dedi, çikolata kek falan yedim ama yok, sanırım tansiyon...tansiyon aletimizde yok ki ölçsem..
birde olsa napıcam sanki sadece düştüğünü bilicem....tuzlu ayran dışında varmı bi tavsiyeniz..
ne yapsam sizce, uyuşuk gibiyim...
bu arada afillim çörekotu yağını sürdüm bir saat kadar önce, poğaça gibi kokuyorum şu an
camım allaha şükür her sene böyle oluyor ama veliler ilk sınavlarını bekliyır cocugunun düşük aldıgında telefona sarılıyorlar, bu yüzden bir yerden daha bekliyoruminşallah canım :) iyisin demek ki önermişler
canım bilmiyorum ki yanlış bilgi vermeyeyim.. pelinin vardır bir fikri belki, çook geçmiş olsun canım..
ben de süreceğim hakikaten poğaça gibi kokuyor sende kaşıntı karıncalanma falan oluyor mu gazelim
canım sarımsak ve limondan biraz uzak durabilirsin
kendini iyi hissedince de sabah kalk temiz havada yürüyüş yap iyi gelir bu aralar beslenme dengen de şaşmış durumda bence ondan da hemen etkileniyır bünye
camım allaha şükür her sene böyle oluyor ama veliler ilk sınavlarını bekliyır cocugunun düşük aldıgında telefona sarılıyorlar, bu yüzden bir yerden daha bekliyorumilk sı avlarını yeni oluyorlar liseliler
sağol canım..
yok hiç bişey olmuyor...daha öncede kullanmıştım ben 2-3 kadar o zamanda olmamıştı...kokusu dışında kötü bi yanı yok...
zaten hemen emiliyor...nemlendiricili krem gibi....
masaj yaparken göğsünün alt kısımlarına değilde özellikle üst kısımlarına yap, göğüs kafesinin üstüne doğru çekerek yap...
iki elinle yanlardan tutup ortaya doğru sıkıştırmaya çalış..hani şu degaje denilen çatal kısmını yapmaya çalış..
gerçi bende çatal matal bişeycik yok da
bugün epeyce göğüs büyütme masajı diye videolar izledim netten, hep bu tarzda yapıyorlardı..
tamam canım yaparım...teşekkür ederim...
şu an için baş dönmemi geçirecek bi fikrin varmı???
dünya dönüyor resmen, yürümeyi yeni öğrenen bebekler gibiyim, sendeliyorum yürürken..akşam başladı...
anladım canım dediğin gibi yapayım o zaman, hadi bakalım devam edelim sabırla, bak canım sürekli bitki çayları içmek iyi değilmiş 10 gün 2 haftada bir falan ara vermek içmemek gerekiyormuş
ha bi de kahve türk kahvesi hem de ondan da uzak dur
canım uzan yataga ayaklarının altına yastık koy, meyve ya da doğal sıkılmış meyve suyu iç canım. bugunkü öğünlerin nasıldı?
öylemi :26:
tamam canım aklımızda olsun...
arada bir mola verelim o zaman...
türk kahvesi pek sık içmem zaten canım...
bugünkü öğünüm, sabahki normal zeytin peynir vs..
öğlen dünden kalan biber dolması, tarhana çorbası ve tereyağlı makarna, yoğurt..
akşam da, pek sulu yemek canım istemedi, eşimde sever diye biber kızartması yaptım, birde tereyağında kaşar peyniri eritip ekmek banıp yedim...
akşam hava kararmadan hemen önce dönmeye başladı...gözlerim buğulanıyor düşecek gibi oluyorum ayaklarımın canı kesiliyor..
çok nadir de olsa bazen oluyordu böyle...doktora da gitmiştim, kansızlık olabilir demişti..kansızlığım var biraz...
kan değerim 10 civarıydı sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?