Kilo almak için denedim işe yarıyor

çokkk tşkkürler. hemen hemen hepsini uyguluyorum bugünlerde. ben alıyorum kızlar yaa yanaklarım hemen dolmaya başladı. ama birgün yemesem hemen geri gidiyor kilo ben bunu anlamıyorum ki pek kaslı değilim ondan mı acep yaa:26: buarada kaşarlı sucuklu tost yanına meyvesuyu hem sabah hem gece acaip aldırıyor ben bunu yapıyorum

kızlar ayrıca milföy hamurunun 1 tanesi 191 kalori diyor sizce milföyden pizza mı daha kalorilidir yoksa karışık tost mu.

kızlar ayrıca milföy hamurunun 1 tanesi 191 kalori diyor sizce milföyden pizza mı daha kalorilidir yoksa karışık tost mu.

bak mesela milföyü okuyunca bile midem almayacak gibi hissediyorum

şu an cips olsa yerdim kola olsa içerdim ama milföy ıı ıhh

Bende bebe bisküvisi ve sütü denedim gerçekten çok kötü bir his veriyor. :44: Annem bana muzlu bebe bisküvisi aldı onu bisküvü niyetine yiyorum yanındada süt içiyorum. Hep yaptığım bir şey değil bu "bebe bisküvisi". Ben 1 haftalık Ender Saraç'ın kilo alma diyetini uygulamaya çalıştım. 1 kilo alabildim. Kalçam toparlandı. Şuanda hergün 2 yemek kaşığını geçik pekmez içiyorum. İnşallah bacaklarım toparlanır.

ya arkadas hergun kusucak kadar ye ye ye ıkı ogun yeme zayıflıyorum bu nası ıs ya

kusacak kadar dediğin neler yiyorsun mesela canım

uyanınca ıkı uc kasık pekmez ve malum sey ıcın kara üzüm cekırdegı tozu. sabah kahvaltı etmeyı hıc sevmem ama zorla pogca yerım yanına meyve suyuyla .. oglen ıstekı yemekler kotu bıraz yıne de tumunu tuketırım tabldotun 4u de dolu olur. ozellıkle sululara ekmek atıp yerım .. aksamm eve gıdınce ıstedıgım yemegı yaptırrım anneme tıka basa yanı bı tabak pılav arkasından bı tabak da patates kızartması bol mayonezlı yanına cola meyve suyu.. sındırdıkten sonra uc bes kasık pekmez bı tabak dolusu cıcıbebe sutle hala devam edıyorum .. tabı tum gun ıcınde cıkolatalar lokumlar nescafeler falan oyle ıste :105:

Peki hiç hormon tahlili yaptırdın mı güzel yiyormuşsun:)

Peki hiç hormon tahlili yaptırdın mı güzel yiyormuşsun:)

evet hastanede calısıyorum sanslıyım bu konuda endokrın uzmanına muayne olmustum gereklı butun tahlıllerı yaptırdım sonuc olarak ıstah acıcı surup ve vıtamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…