- 16 Ağustos 2015
- 20
- 19
- 3
Arkadaşlar dün kilo alamıyorum diye resmen depresyona girdim
Bu sabah annemin yardımıyla yeni bir başlangıç yaptık. Yedim de yedim, ve henüz akşam yemeğimi yemememe rağmen neredeyse 1 kilo almışım... :) Belki tam bir kilo bile değildir ama insan inanınca sanki daha çok kilo alıyor!!! VE BENCE HEP BERABER KİLO ALALIM, RAPOR EDELİM BİRBİRİMİZE :) HADİ BERABER BAŞLAYALIM !!!
Bugün yediklerimi söylüyorum, öğrendiğim şeylerle evdekileri karıştırıp böyle bir liste çıktı bugün:
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 boyoz (yağlı poğaça da yiyebilirsiniz), çok az ekmek parçası üstüne bal, tahin helvası, zeytin, bir kaşık nutella, bir kaşık pekmez, 10 fındık 5 badem 1 ceviz :)
kalorisi bol ve yemesi zor bir kahvaltıydı :)
ara: kek :)
daha sonra üzüm yedim :) (muz kalmamış)
Öğle: Pilav üstü Tazefasulye yemeği, yoğurt, iki dilimi gecik ekmek.
Bu öğünü baya zor bitirdim :)
Ara: Gevrek (sizin deyiminizle simit)
Akşam: Öğle yemeğinin aynısı. (buna geçmedim henüz :))
Gece: süt, çerez, meyve. bisküvi, ne varsa... :)
hadi ben yarın da böyle bol tempolu birşeyler yapıcam. sizde başlayın :) bakalım neler oluyor :)
Görüşmek üzere zayıf arkadaşlarım :) umarım ben birazdan birkaç kalori daha alırım aminnnn

Bugün yediklerimi söylüyorum, öğrendiğim şeylerle evdekileri karıştırıp böyle bir liste çıktı bugün:
Kahvaltı: 1 yumurta, 2 boyoz (yağlı poğaça da yiyebilirsiniz), çok az ekmek parçası üstüne bal, tahin helvası, zeytin, bir kaşık nutella, bir kaşık pekmez, 10 fındık 5 badem 1 ceviz :)
kalorisi bol ve yemesi zor bir kahvaltıydı :)
ara: kek :)
daha sonra üzüm yedim :) (muz kalmamış)
Öğle: Pilav üstü Tazefasulye yemeği, yoğurt, iki dilimi gecik ekmek.
Bu öğünü baya zor bitirdim :)
Ara: Gevrek (sizin deyiminizle simit)
Akşam: Öğle yemeğinin aynısı. (buna geçmedim henüz :))
Gece: süt, çerez, meyve. bisküvi, ne varsa... :)
hadi ben yarın da böyle bol tempolu birşeyler yapıcam. sizde başlayın :) bakalım neler oluyor :)
Görüşmek üzere zayıf arkadaşlarım :) umarım ben birazdan birkaç kalori daha alırım aminnnn