- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.043
- 138
7 yıldır hiç görmediğim konuşmadığım adamla evlenilirmi sorunuzdan sonra susma hakkımı kullanıyorum
Ben ondanda şüpheliyim bu soru karşısında...Adam bir de telefonu caldiriyormus.
Maalesef. Üstelik konuya bakıyor ama tepki vermiyor. Yazamadığı gibi okuyamıyor da olabilir. ÜzüldümFake degil mi yani? Offf, bu daha kotu.
Semaa çok tatlısın2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
sen ne diyon arkadaş2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Sema ses ver sema. Konuyu okurken bayıldın mı?
Anlmdm babıcım2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Hominigirtlak yiyip yiyip yatiyosun neyin guzel olacak hommmeee derler bizde ye homme yeee afiyet olsun2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
bacım kendine gel.ne yazdın hiç bir şey anlamadım2013te diyet yaptim diyetisyenle devlet Hastanesi'nde 2015te lokum yiyordum sabah kısır yemeği yiyordum ideal kilomdaydim guzeldim 2016da dolma sabah yedim yine ideal kilomdaydim 2017 de çok yedim 2018 yılında saçımı kestirdim cirkinlesmistim yine yıllardır çok yiyorum diyetisyene gitsem güzelleşir miyim genellikle evdeyim?
Lokumun üzerinde pudra şekeri mi vardı ya acaba? Kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?