Kilo derdi.

Sanki seneye göre menü tek bir yemekten oluşuyormuş gibi yazmışsınız. 2018 yılından sonra saçınız uzanmıştır herhalde
Derdiniz kilo vermek ama anlatım tarzınız bir garip. Neyse burada kilo vermek isteyenler için gruplar var, isterseniz bir göz atın onlara.

Bir yerlerde lahmacun olmalı, onu atlamışsınız? Yüzünü bilmem de kafan güzelleşmiş

Buna neden bu kadar güldüm acaba ya? Her okuduğumda ayrı bir şeyi dikkatimi çekiyor. Çok iyi

Bende 2018 de her sabah borek ve kola tukettim kilo aldim.2020 de salatalik peynir yedim şuan taş gibiyim 2022 allah kerim

2015te sabah yediğin kısırı ve lokumu, 2016da yine sabah yediğin dolmayı 2017den sonra akşam ya da gece yemeye başlamış olabilirsin:) sonuç kilo

Bu anlattiklarinla "dun yedigin hurmalar bugun k.cini tırmalar" atasozumuzun gercek anlamini yasattin bize

Inşallah mutsuz değilsindir konu sahibi.. Öylesine açmış olmanı tercih ederim. Çünkü konuşarını okumak hoşuma gidiyo, mutsuzsan kırıcı olmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…