kızz naptın sennnnkızlarrr nasılsınız ,bosladık ıyıyce topıgı.ben az once gırdım evepazar gunu ılk defa bu kadar abarttım 15 tane fln baklava yedım gun boyunca bıldıgın yemınımı bozdum:) neyse hafta ıcı telafı etmeye calıscam bugunde ogle yemegınden baska yemege fırsatım olmadı.ben sadece yuruorum artık lessıe yapcak halım yok.sızler aksatmayın.yarın yıne erken kalkıcam ben hıc alısık degıım boyle netıcede ıkıncı ogreetım ogrencısıyım.dıkkat edın kendınıze,az kalorılı gunler olur umarım,
merhaba kızlar.denizcim grip geçmedi bir türlü spor her gün değil .ama bu ara ev temizliği ile meşgulum hareketliyim yani zaten.diyet aynen devam.dün yulaf kepeğine başladım .tam dukan değil ama protein ağırlıklı besleniyorum.bitki çayları su olayı aynen devam.bu sabah 67 gördüm baskülde 1 kiloyu verdim şükür.ama şu an itibari ile 66.8 im yaşasınnnn.olacak olacak bu iş.yeter ki biz kararlı olalım.
sağol canım benim emin ve kararlı adımlarla arkanızdayım:)durmak yok yola devam.tebrıkler mıne Abla ,denız sende durumlar nasıl
günaydın kızlar .bu ara çok yoğunum giremedim ama sizde girmiyorsunuz pek sanırım.dün sabah 66 kilo idim .öğleden sonra aşırı ödem oldu eden bilmiyorum şimdide devam ediyor.ve bu gün tam 68 kiloyum.görüşürüz sevgiler.
günaydınlar diyet yapan annenin sütü ekşir bebek emmezmiş doğrumudur bebeğim 17 aylık diyet yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?