Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

bugünkü menümü yazayım bende.....
sabah:1 saat tempolu yürüyüş+1 lt su
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates +1yeşil,1siyah zeytin+3 şekersiz çay+1
kk peynir+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen:fırında 1 kabak+3 kaşık dereotlu yoğurt+1 dilim t.b. ekmeği
ara:5 mil leslie yürüdüm
1 kupa şekersiz sütlü nescafe+5 yulaflı bisküvi
akşam:1 kase çorba +salata+patates yemeği
ara:2 şekersiz çay+meyve+30 gr çerez

su:2 lt
bugünlükte yeme faslı böylece biter....

bu şekilde az yemeye iyice alıştın sen....ve böylece çok daha kısa zamanda hedefine ulaşacaksın gibi görünüyoekmeği bende azalttım kendimce ama 0 ekmek yapamam herhalde sabah kalvaltısını ekmeksiz yapamıyorum ben :26:.....0.5 kg şimdiden gitmişinşallah busracım o kadar emek veriyoruz karşılığını alırız inşallah....

selam kızlarr:) bu gün çok yoğundum giremedim.protein sebze günü yaptım bu gün.nerdeyse 1 aydır ekmek yemiyorum ben.sabah lahana çorba,öğlen fırında çipura ve mevsim salatası ikiside yağsız tuzsuz bol limonlu.akşam yağsız peynirli mevsim salatası .2 beşibiryerde çay,iki kayısılı form,2 sade duble türk kahvesi.bu gün bi şey farkettim.benim baskülde tartılan komşum çok tartıyor dedi.dijital benimki.onun normal.başka bir yerde daha tartılmış onunki ile aynı çıkmış.benimki çok tartıyor demekkki.sabah kendi baskülümde 66.400 düm.onunkinde 64 anlamadım valla üzülsemmi sevinsemmikızlar yaa bu gece izmire gidiyorum ben çarşamba yada perşembe döneceğim ALLAH'ın izni ile öpüyorum ikinizide .görüşmek üzere sevgilerr:)))))

selam minecim.....bugünkü menün çok güzelmiş canım afiyet olsunayrıca bu kadar bitki çayı içmene hayranlıkla bakıyorum....tansiyonuna etki etmiyor inşlh...günde 2 kupa içerdim 1-2 hafta öncesine kadar şimdi günde 1 kupaya düşürdüm ben.... aslında 2 kupa içsem yine çok iyi olacak....dijital tartılar 1 kg fazla tartıyormuş.....üzerine başka bir ağırlık koy su damacanası falan bir kıyasla istersen....gerçi 2.4 kg de çok farkhayırlı yolculuklar bu arada güle güle git güle güle gel canım

iyi gezmeler mıne abla,denız sende bısı paylasmıssın .naptın yoksa cıg kofte fln gotrdn mu yıne :)
yetıscem bu cuma sana habern olsn :))))
ben bugun yıne az yedım ,bıraz da yurudum yarım saat fln.bu arada benım bı kac hafta snra sınavlarm baslıor cok gıremesem de eskısı gıbı takıpteyım sızı ve her cuma kılo bıldırımı yaparımm.su cuma gelsede tartılsam ya kendımı zor tutuyorum :))))

kalori listesindenmi bahsediyorsun busracım....yok çiğ köfte falan yemedim....yalnızca bildiğim vede artık çözmem gereken bir konuyu açığa çıkarttım....akşamları az çerez olayım varya benim tüm gün aldığım calorinin yarısından fazla yapıyor nerdeyse....bu akşam bununla uğraşıyorum....aslında bir süredir beni rahatsız ediyordu bu kadar çerez yemem(BU KADAR DEDİĞİM 40_ EN FAZLA 50GR)
O KADAR GAYRET EDİYORUM BİRŞEYLER BAŞARMAYA ÇALIŞIYORUM.....ama 1 kase çerez için bütün emeklerim %50 den fazlası heba oluyor....bu akşam bu konuyla ilgilendim yani

sen neler yaptın dicem ama herşey yolunda sanırım....bu arada sınavlarında başarılar diliyorum canım....ama arada uğra tamammı...
evet cumaya kaldı 2 gün bakalım sonuçlar ne olacak....

kalorı lıstesı degıl kılo bıldırımı ben dırek 60lı bısey soylemek ıstıyorum cuma gunu ınsaalaah tabı :13:en kotu 60.9 olsa hıc fena olmaz :)bende hersey yolunda bı saat spor yaptım bı yarım saatte okula gıtcem sımdı bıraz erken ınıp oyle yururum zaten az yıorum bılıorsun.senın su cerez olayına el atman cok ıyı olmus masum gıbı gorunuyor ama cerez benım dıyet lıstemdede yasaklı alanda. bu konuya el atman cok ıyı olmus: tskekkur edıyorum ıyı dıleklerın ıcın cok opuyorum seni :)

bak benim tahminlerim tutacak dimi...ben dedim bukadar yemeye bukadar harekete çok normal -1.5 hatta -2 kg gitmesi....inşallah görürsün canım 60.9 kg yi....azmin ve başarın süper....tebrikler canım....evet aynen dediğin gibi küçük vede pek masum gibi görünmüyodu amaöyle diyelim biz....bütün kg verme düzenimi alt üst etti bir süredir....birde bizde biraz bağımlılık ta bu çerez...her akşam çayın yanında yeriz artık bunun yerine daha farklı birşeyler yemeye çalışıcam....480_500 cal şaka gibi....
rica ederim canım....allah zihin açıklığı versin ....bizim tekne kazıntısına ,sana,bütün öğrencilere....

banada surprız olcak cuma gunu cunku hıc ac tartılmadım sabahtan,persembede gunude dayanırsam cuma cıdden buyuk surprız olcak artık ne cıkarsa bahtıma :) ınsallah sende hemencecık 5lılı bısey gorursun.o cerezın bence cerez yerıne artık hıc bişi yeme cayla cerezde ne gıderkı ama tuzlu tuzlu :) ohh mıs :)

aa bu guzelmıs dogrusu gunluk kac kalorıyı gecmemeyı dusunuorsun.bu arada bı tane badem nası okadar kalorı edıor yaa az once atmıstım agzıma bı tane, bılsem o kadar kalorı yermıydım (((( cok sasırdım yaa.

pardon ya o 6 tane bademın kalorısıymıs,bunalıma gırmıstım bırden altı ustu badem dıye :)ve ben cok severım erık badem kayısı tuzlayıp yemeğı herseyden feragat edıyorum.karsılıgınıda tartı gosterır ıns :)

amin canım .denizcim ,büşracım bu gece döndüm .iyiyim çok şükür.şimdi ben yokken yazdıklarınızı okuyacağım çok yememeye çalıştım oarlarda şimdi yolculuktan dolayı çok şiş her yerim.yarın bakacağım bakalım ne kadar olmuşum sevgiler.....

günaydın kızlaraz kalorili keyifli bir gün diliyorum hepimize
minecim hoşgeldin canım....şişkinliğini bugün atarsın inşallah canım,fazla yememene de sevindim bu aradayarına iyi sonuçlar alırız inşallah kızlar

korktun dimiinşallah busracım evet herşeyden feragat ediyoruz dediğin gibi ama başaracağız kesinlikle az kaldı

haftada 1 kg vermem için 750 cl almam gerekiyormuş....ben 1000 cl'yi geçmemeyi hedefliyorum + spor la750 cl'yi yakalıyorum ama bakalım...2 gün oldu başlayalı...sizde deneyin hem zevkli hem de basit çok zamandaa almıyor kızlar....

büyük başarı ben tartılmadan yapamıyoruminşallah canım görelim artık yaaa gerçektennnçayla ne gitmezki :126::125:neyse dün aldım badem ceviz fındık...akşam tabağa bir koydum listede yediklerimi toplasan 1 çorba kaşığı anca eşim nasıl gülüyorbende dedimki bu ne yaaaa,ama düşündüğüm gibi olmadı....çabuk bitmedi yanigayette güzel fazlasıyla doyurucu oldu....-350 cl de yanıma kar kaldı

selam kızlar.hoşbulduk denizcim.evet aşırı şiş su tutmuş vucudum.1 kilo fazla çıktım tartıda ama takılmıyorum buna bu gün saf protein yapıyorum.kahvaltı da 1 yumurtadan yağsız ,tuzsuz bol baharatlı omlet büyükçe bir parça yağsız beyaz peynir yedim.öğlen de 1 yumurta lı omlet yine ama bu kez peyniride içine koydum üstüne pul biberli yoğurtla yedim.1 duble sade türk kahvesi ,7 otlu çay,kayısılı form çay ve su bol bol tabi...şu an ikinci kahvemi içiyorum.yedi otlu çayımda demleniyorbirazdan o var sırada sevgiler...

750 cl ıyyıymıs tam benlık :) ben gecmıyorumdur kesın.hangı sıyetı kullanıorsun ?

yarın umarımm herkes ıcın ıyı sonuclar görur tartıda:) guzel haberlerınızı almak dılegıyle mutlu aksamlar :13:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…