Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

bugün gider minecim o ödem....fazlasıyla bitki çayı ve su içiyorsun bunlarla atarsın diye düşünüyorum ben.....

750 cl ıyyıymıs tam benlık :) ben gecmıyorumdur kesın.hangı sıyetı kullanıorsun ?

evet busracım 1000 cl yesen 250 cl spor yapsan bile çok iyiki en de iyisi bu ....bir kaç gündür sporum kaldı benim gerçi....diyetarkadaşım .com dan hesaplıyorum ben....calorisepetide var onu yapamadım nedense....

yarın sabah güzel sonuçlar almak dileğiyle iyi geceler kızlar

günaydınnn kızlar....bu sabah uyumadım ilk bildirim benden olsun

geçen hafta :61.9 kg

bu hafta : 61.4 kg

giden : 0.5 kg

nerdeyse 1 aydır takıldım -0.5 kg vermeye ama bunada şükürler olsun tabiki.... haftaya daha iyi sonuçlar almak dileğiyle sizlerin süprizlerini bekliyorum

tebrık edıyorummmm seni :)

günaydın kızlar .ikinizi de tebrik ederim.bana gelince.geçen hafta 66.200 bu gün 66.800 şişlik devam ama fazlalığın hepside ödem değilmiş sanırım.evden çıkınca düzen bozuluyor işte.bu sabah hiç bir şey istemedi canım peynir yedim sadece biraz şimdi türk kahvesi içiyorum duble ve sade.birazdan 7 otlu çay,kayısılı form çay içerim.

teşekkürler minecim....+ 600 gr 1-2 güne kalmaz toparlarsın sen, baya sıkı diyet yapıyorsun bana göre kesinlikle öyle canım dışarda ne kadar dikkat edersen et evdeki düzen aynı olmuyor....

şampiyon napıyosun bakim...bu haftada -1.5 la gelme kızıcam artık hıııııı

teşekkürler minecim....+ 600 gr 1-2 güne kalmaz toparlarsın sen, baya sıkı diyet yapıyorsun bana göre kesinlikle öyle canım dışarda ne kadar dikkat edersen et evdeki düzen aynı olmuyor....

inşallah canım benim diyet sıkı ama benim metabolizma aşırı yavaş sanırım anlamadım gitti((

inşallah canım benim diyet sıkı ama benim metabolizma aşırı yavaş sanırım anlamadım gitti((

minecim benden çokkkkk daha fazla sıkı diyetin canım....affına sığınarak artık 35'li yaşları geçtik aynı şeyi geçen bende yazmıştım canım....3-5 yıl öncesi 1 saat yürürdüm
- 1.5 kg fark ederdi ama şimdi anca -0.5 kg fark ediyor....ben yaş faktörününde etkili olduğunu düşünüyorum....ama yine de çok iyi gidiyoruz canım....biraz geç olsun ama sağlıkla bizim olsun....

ehehe sagol denız :) bu arada stajım kabul edılmıs pazartesi baslıorum ,sabah 9 da mesaı baslıormus,ordan 4 e dogru okula gecıcem.aksam 10 gıbı de evdeyım bakalım bu yogunluga haftaya 1.5 kılo verırsem tam 59.9 olur :)bol bol yurucem ,metroyu kullanmak yok artık.bakalm bu cuma neler olcak..
şampiyon napıyosun bakim...bu haftada -1.5 la gelme kızıcam artık hıııııı

günaydın kızlar :)deniz boşluyorsun topiği nerelerdesinnnn:))))umarım bir problem yoktur.kızlar ben cuma gecesi ablama gittim cumartesi uçtu benim diyet tabi ki .ne buldumsa yedim olmaz böyle bir iştah((ve baskülün hiç şakası yok((cuma sabah 66.400 ve bu sabah 68 .off offf yine başa döndük iyi mi:)))simdi saf protein alıyorum 2 yumurtalı omlet yaptım şimdi yemek için:)))

merhabalar kızlar...minecim 1-2 gündür pek keyfim yoktu canım hafif bir tansiyon düşmesi oldu bende ,neyseki bugün iyiyimsen kilomu aldın....dediğin gibi boşlamıyalım canım topiğimizi yine menülerimizi paylaşalım yaptığımız spor vs....kilo vermemize resmen olumlu yönde etki ediyor ...sıkma canını moralinide bozma bugün ben biraz diyeti esnetirim ama yarın aynen devam kızlar ....busracım sende herşey yolunda canım....keyifli bir pazar olması dileğiyle görüşürüz kızlar ....

benimde aslında şu iki hafta diyeti çok daha sıkı tutup çıtayı yükseltmem gerekiyorrrrrrrrrrrr

minecim bitki çayını seviyorsun....birde tarçın + karanfilli çayını denesene....6 karanfil+1/2 çay kaşığı tarçın+istersen 1/2 çay kaşığı bal +1 kupa sıcak su.... 1-2 dakika dinlendir ve iç bunu ben bir ara aksatmadan içerdim günde 2 kere ,son zamanlarda bıraktım ....

bazen çaylarıma bir kabuk tarçın koyuyorum canım bende.bir de iki kaşık yoğurda 1er tatlı kaşığı tarçın,zerdeçal,zencefil koyup yiyorum.kilo aldım evet ama bu gün evi hoplattım resmen yerinden temizlik yapıyorum dahada çok iş var mola verdim.sporu yapamıyordum bir kaç gündür dün gece leslie 3 mil yaptım. el mi yaman bey mi görecek o kilolar ister seve seve,ister zorlageçmiş olsun sana da dikkat et canım tansiyon şakaya gelmez.

kızlarrr nasılsınız ,bosladık ıyıyce topıgı.ben az once gırdım eve pazar gunu ılk defa bu kadar abarttım 15 tane fln baklava yedım gun boyunca bıldıgın yemınımı bozdum:) neyse hafta ıcı telafı etmeye calıscam bugunde ogle yemegınden baska yemege fırsatım olmadı.ben sadece yuruorum artık lessıe yapcak halım yok.sızler aksatmayın.yarın yıne erken kalkıcam ben hıc alısık degıım boyle netıcede ıkıncı ogreetım ogrencısıyım.dıkkat edın kendınıze,az kalorılı gunler olur umarım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…