4 hafta dayanmaya çalışıcam bakalım.....
bi kan tahlili yaptırırım kendimi iyi hissetmezsem ....
ama pek zor olmuyo...
ya sana ne dicem ben bu diyeti yaparken affına sığınarak söylüyorum...
sakın yanlış anlama, yağlı küçük abdest çıkardığımı hissttim...lavaboda...sanırım direkt yağ yakıcı bi diyet diye düşünüyorum..
ama kan yağlarıda temizlenir diye tahmin ediyorum...gerçi kolestrolüm yok , şekerim yok , yani hiç bi hast. yok elhamdülillah...
dayanmaya çalışıcam....
Aylar sonra ilk defa bugün korse giymeden dışarı çıktım. Herhalde doğumdan sonraki ilk korsesiz günüm. Açıkçası artık böbreklerim filan ağrımaya başlamıştı. He hiç bir fazlalık görünmüyor. Yok değil ama. Allahım ne güzelmiş korsesizlik.
Ben dün akşam ılık suyumu içip yattım.
Sabah yarım litre ılık su
yarım saat sonra kepek ekmeğine ligth peynir maydanoz ve domates, ekmek biraz büyüktü yarısını yedim, yarısını da akşam üstü
tarçınlı yeşil çay,
ara şekersiz çay
ögle
yarım kase çorba,
az patates salatası üzerine marul, biraz beyaz lahana salata
2 parça tavuk ızgara
şekersiz türk kahvesi
1,5 litre su içtim, devam ediyorum.
bu arada yarın Antalya ya gidiyorum ben, Toplantı var, çarşamba döneceğim. Sanırım ordan giremem. Akşma da gala yemeği var. Az da olsa kaçamak olabilir. Bakalım nasıl olacak.
ooohhhh rahatlamışsındıryaza kadar o azıcık fazlalıklarda gidecek bende bugün biraz hafif geçiriyorum dünkü yediklerimden sonra hala acıkmadım diyebilirim şimdi bir çorba içicem...menün çok güzelmiş cnm ....özellikle beyaz lahana salatası sağlıkla git sağlıkla gel....haydi daha fazla motivasyonla bir an önce verelim şu kiloları...ben 5 li rakamları görmek istiyorum artık....
bugün öğlen ve akşam ne yiyeceğim derken....çokk nefis bir pirinç salatasıyla öğle öğünümü yaptım...yalnız acısını fazla koymuşum hala yanıyorum....
1 çaybardayı pirinçle gayet güzel bir lapa yaptım...marul maydanoz taze soğan domates biber limon vede baharatlarla gayet güzel bir pirinç salatası oldu...şu an çok tokum...bu ölçü ile iki öğünümü yapıcam....
öğle öğünüm:
1 tabak pirinç salatası....
şu ana kadar 1 lt suyumu içtim...
ara:
1 yeşil elma
akşam:
1 tabak pirinç salatası
ara:
2 şekersiz çay
1 avuç kuruyemiş
ve 2lt suyla günü tamamlarım...
maşallah cok güzel gidiyosun bende yapıcam biara su pirinç salatasından
Eminim eksilmiştir kilocuklarYa pirinç lapası nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorum. Eğer tarifini verirsen yoğun günlerimde bende yaparım iyi olur tok tutar Bu arada bakıyorum menülerine hiç kola göremiyorum ne hoş ne güzel
Aa iyi bir şeye benziyor. Arada bir yapılabilir bence. Hatta dur ben cuma-cumartesi yapıyım bunu. Eğer beceripte iyi bir sonuç alırsam kıbrıstada yaparım
tşklr cnmkesinlikle tavsiye ederim...
baskülüm bozulducnm...2 günde ne olur bilmiyorum ama 2 gündür cola yokkkkkk o gün yazdıklarının bu kadar etkili olacağını aklımdan bile geçirmezdim...çok tşklr
pirinç lapasına gelince o da şok diyetlerden ....2 gün süreyle yapılıyor...bir kez yapmıştım -1.9 kg vermiştim...amaç vücuttaki fazla suyu atmak.....bugünde cnm hiç birşey yapmak istemedi....aklıma geldi yapayım dedim...aslı 3 öğün süt ve süt ürünleri yemeden sadece su ve pirinç lapası tüketmek ama o biraz zor geliyor bana...
ben bugün içine salata yaptım limon + baharat ilave ettim ....öğle ve akşam menüde bunu yedim...
yapılışı çok basit...sadece pişerken sık sık kontrol etmek gerekiyor...taşıp ocak batmasın diye
1 öğün için:
1çaybardağı pirinci güzelce yıka.
3 çaybardağı suyla pişir bukadar.
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?