Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

Günaydın,

öncelikle çooook utanıyorum :26:c.tesi bildirim yapamadım, Çınar ın kontrolü vardı, derken ordan kahvaltıya götrüdük anneyi filan, çok çok özür dilerim, ilk haftadan böyle oldu ama bir daha olmayacak.

bildirm için geç ama bende salıdan beri 600 gr m vermişiiiiiiiiim çoook mutluyum. Annemin yaptıklarından da yimiştim kaçamak kaçamak, dünde sinemaya gittik eşimle aylar sonra, orda da cıslarım oldu, frigo yidim birde 2 avuç patlamış mısır. ama bu sabah tartıldım hehehehehehehheheh heyt be heyt,

Diğer arkadaşlar hoşgeldiniz,
BLUEDENİZ cim, cola ile ilgili kararına çok sevindim, bende çok içerdim ama bıraktım, sende yaparsın, bak o zaman daha da fark edeceksin.

günaydın cnmçınar bebek iyidir inşallahseninde güzel bir hafta sonu geçirdiğine sevindimkg kaybında olmuş buda çok güzel bir haber tebriklerbu hafta daha bir dikkat ederiz ve daha güzel sonuçlar alırız inşlh...evet ya herkesler colayı bırakmış bende bırakıcam ama....

günaydın cnm...öncelikle hiç bir rahatsızlığının olmaması çok güzel ....tahlillerindede iyi sonuçlar çıkar inşlh....aslında bende uzun zamandır yaptırmadım ama ...yaptırmakta yarar var....diyetini bu haftada yaparsın sonra biraz daha değişiklikler yaparak devam edersin ....söylediğin lavabo olayını bende yaşadım....buda kesinlikle düşündüğün gibi ve de kg verdiğinin bir işarereti...sevinebilirsin cnm

güne;
sabah:
1 bardak su
kahvaltı:
tam buğday ekmeğine çeçil peynirli tost
1 yeşil+1siyah zeytin
1 domates
2 şekersiz çayla başaladım...

Aylar sonra ilk defa bugün korse giymeden dışarı çıktım. Herhalde doğumdan sonraki ilk korsesiz günüm. Açıkçası artık böbreklerim filan ağrımaya başlamıştı. He hiç bir fazlalık görünmüyor. Yok değil ama. Allahım ne güzelmiş korsesizlik.

Ben dün akşam ılık suyumu içip yattım.

Sabah yarım litre ılık su
yarım saat sonra kepek ekmeğine ligth peynir maydanoz ve domates, ekmek biraz büyüktü yarısını yedim, yarısını da akşam üstü
tarçınlı yeşil çay,

ara şekersiz çay

ögle

yarım kase çorba,
az patates salatası üzerine marul, biraz beyaz lahana salata
2 parça tavuk ızgara

şekersiz türk kahvesi

1,5 litre su içtim, devam ediyorum.

bu arada yarın Antalya ya gidiyorum ben, Toplantı var, çarşamba döneceğim. Sanırım ordan giremem. Akşma da gala yemeği var. Az da olsa kaçamak olabilir. Bakalım nasıl olacak.

bugün biraz geç uyanıp ,kahvaltıyıda geç yapınca öğle yemeğim bu saate kaldı...şu ana kadar 1lt suyumu bitirdim....1 lt şişede önümde bekliyor...

şimdi bir kase çorba içeyim....

arada bir şekersiz sütlü nescafe
2 yada 4 eti yulaflı yerim...

akşam :
3 kaşık ıspanak +2kaşık yoğurt
1/2 kase makarna yağsız
salata
ara :
1 portakal+1/2 elma

2 şekersiz çay

2 lt suyumuda tamalarım...

bugünkü menüm bu ...cumartesiye güzel sonuçlar almak dileğiyle

günaydınnnnn
az kalorili mutlu bir gün olsun
dün malesef baskülüm bozuldubir an önce bir baskül almam lazım:26:...bir bütün olmuşuz baskülümle o olmadan çok eksik hissettim kendimi

bugüne;
kahvaltı:
tambuğday ekmeği ile çeçil peynirli yağsız tost
1 yeşil +1 siyah zeytin
1 şekersiz çay
ara:
1 kupa şekersiz sütlü türk kahvesi
4 eti yulahlı bisküvi

başladım....
öğle ve akşam için henüz bişey düşünmedim....canım ne istiyo onuda bilmiyorum ya...
bugün semt pazarımız vardı yine birçok sebze aldım ama ne yapsam hiç birşey cnm istemiyor.....aslında bu bile güzellll

bugün öğlen ve akşam ne yiyeceğim derken....çokk nefis bir pirinç salatasıyla öğle öğünümü yaptım...yalnız acısını fazla koymuşum hala yanıyorum....
1 çaybardayı pirinçle gayet güzel bir lapa yaptım...marul maydanoz taze soğan domates biber limon vede baharatlarla gayet güzel bir pirinç salatası oldu...şu an çok tokum...bu ölçü ile iki öğünümü yapıcam....

öğle öğünüm:
1 tabak pirinç salatası....

şu ana kadar 1 lt suyumu içtim...

ara:
1 yeşil elma

akşam:

1 tabak pirinç salatası

ara:
2 şekersiz çay
1 avuç kuruyemiş

ve 2lt suyla günü tamamlarım...

pirinç salatası gerçekten çok tok tutuyorrrbu arada hala baskül alamadım...2 gündür neler oldu + - çok merak ediyorum:18:

maşallah cok güzel gidiyosun bende yapıcam biara su pirinç salatasından

Eminim eksilmiştir kilocuklar Ya pirinç lapası nasıl yapılıyor ben hiç bilmiyorum. Eğer tarifini verirsen yoğun günlerimde bende yaparım iyi olur tok tutar Bu arada bakıyorum menülerine hiç kola göremiyorum ne hoş ne güzel

maşallah cok güzel gidiyosun bende yapıcam biara su pirinç salatasından

tşklr cnmkesinlikle tavsiye ederim...

baskülüm bozuldu cnm...2 günde ne olur bilmiyorum ama 2 gündür cola yokkkkkko gün yazdıklarının bu kadar etkili olacağını aklımdan bile geçirmezdim...çok tşklr

pirinç lapasına gelince o da şok diyetlerden ....2 gün süreyle yapılıyor...bir kez yapmıştım -1.9 kg vermiştim...amaç vücuttaki fazla suyu atmak.....bugünde cnm hiç birşey yapmak istemedi....aklıma geldi yapayım dedim...aslı 3 öğün süt ve süt ürünleri yemeden sadece su ve pirinç lapası tüketmek ama o biraz zor geliyor bana...
ben bugün içine salata yaptım limon + baharat ilave ettim ....öğle ve akşam menüde bunu yedim...

yapılışı çok basit...sadece pişerken sık sık kontrol etmek gerekiyor...taşıp ocak batmasın diye

1 öğün için:
1çaybardağı pirinci güzelce yıka.
3 çaybardağı suyla pişir bukadar.
afiyet olsun

Aa iyi bir şeye benziyor. Arada bir yapılabilir bence. Hatta dur ben cuma-cumartesi yapıyım bunu. Eğer beceripte iyi bir sonuç alırsam kıbrıstada yaparım

Aa iyi bir şeye benziyor. Arada bir yapılabilir bence. Hatta dur ben cuma-cumartesi yapıyım bunu. Eğer beceripte iyi bir sonuç alırsam kıbrıstada yaparım

evet yenilmicek bişey değil...salatasız yaparsan baharatlarla tatlandırabilirsin...bence güzel .....bakalım sen sevecekmisin....2 güncük yani...sonra tartıda gelsin - ler

günaydın
nihayet yeni baskülüme kavuştumçok mutluyummm
bu sabah uyumayacaktım güya ama yine geç kalktım....sabah 6.30 da kalk 7.30 yat sonra bir kalkıyorum saat 10.30 bu da hiç iyi olmuyor tabi öğünlerim gecikiyor...bunada bir çözüm bulmam gerek .....henüz kahvaltı yapmadım....günlüğüm bağımlılık yaptın bana ...sana günaydın deneden güne başlamıyorum

kahvaltım standart.....ama bugünde öğle akşam için bir karar veremedim...sanki zaman geçtikçe menü planlamak zorlaşıyor...ne yiyeceğime son anda kara verir oldum ...neden böyle oluyor ki....neyse daha erken yaparım güzel birşeyler....

bir an önce kahvaltımı yapayım

kahvaltı:

2 dilim kepekli ekmek
1/2 kk peynir
1 yeşil+1 siyah zeytin
1 domates+1 biber
1 yudum reçel

Menün güzel amma velakinn 2 dilim ekmeği sevmedim. Öğle ve akşam ekmek yeme bence. Daha menünüde hazırlamamışsın ne yiyeceğini ona göre hazırlarsın.

aa değişik bişeymişş aklımda bulunsun bende bi deneyeyim saol cnm hemde baya kilo verdiriyormuş 2 gün üst üste yicez demi? peki üstüne hangi baharatlar güzel olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…