Kilo veriyorum:)) mutluyum:)))

öğle menüm;
bol baharatlı ,bol yeşillikli pirinç salatası

şu ana kadar da 1 lt suyumu içtim

şimdi biraz evle ilgileneyim...biraz spor olur.. yediklerimi de hazmetmiş olurum böylece

ara menümüde yazayım;

1 kupa şekersiz sütlü nescafe
4 eti yulaflı bisküvi

akşam:
3 kaşık bakla+2 kaşık sarımsaklı yoğurt
3 kaşık yağsız makarna
salata

ara:
şekersiz çay + 1/2 portakal+1/2 elma

günboyu 2 lt su

ve bugünün menüsüde bu kadar....

Ohhh ohhh yine kola yok yine kola yok. Şu 2-3 gün canın biraz kola isteyecektir aman ha sakın direncini kaybetme. Canın kola isterse soda yada kahve iç şekerim

Ohhh ohhh yine kola yok yine kola yok. Şu 2-3 gün canın biraz kola isteyecektir aman ha sakın direncini kaybetme. Canın kola isterse soda yada kahve iç şekerim

.evet yok şekercim de gelde bir bana sor dün nasıl canım çekti anlatamambiraz zor olacak ama başaracağım ve içmeyeceğimmmmm şekersiz sütlü nescafe içiyorum zaten de colanın yeri başka

günaydın,

niyhayet evime döndüm. Çok yorucu 2 gün geçirdim. Topukluların üzerinde 2 gün, ilk gece yemekte vardı. gece 1 e kadar ayaktaydım. ve en önemlisi oğlumla birbirimizi çok özelmişiz. Hemde çok.

tabi o ortamda rejim mejim kalmadı. elbette ne bulsam yemedim ama yine de yedim ya. allah tan otelin yemekleri çooooooook kötüydü. tatlı yemedim çok fazla, kiçik bir muhallebi yedim. ekmek yemedim. Ama dedim ya ara öğün filan yok zaten. en kötüsü su içemedim. suyu bardakla veriyorlar. eh bütün gün koşuşturmaktan her seferinde bara gidip su isteyemedim.

Veeeeeeeeeeee akşam tartıldım giderken ki kilomdan 2 kilo fazlayım. belki ödemdir, bilmiyorum ama o kadar emek boşa giderse çok üzülürüm.

bu arada sabah ta yarım simit yedim. Uyanıp sandviç yapamadım kendime.....

günaydın,

niyhayet evime döndüm. Çok yorucu 2 gün geçirdim. Topukluların üzerinde 2 gün, ilk gece yemekte vardı. gece 1 e kadar ayaktaydım. ve en önemlisi oğlumla birbirimizi çok özelmişiz. Hemde çok.

tabi o ortamda rejim mejim kalmadı. elbette ne bulsam yemedim ama yine de yedim ya. allah tan otelin yemekleri çooooooook kötüydü. tatlı yemedim çok fazla, kiçik bir muhallebi yedim. ekmek yemedim. Ama dedim ya ara öğün filan yok zaten. en kötüsü su içemedim. suyu bardakla veriyorlar. eh bütün gün koşuşturmaktan her seferinde bara gidip su isteyemedim.

Veeeeeeeeeeee akşam tartıldım giderken ki kilomdan 2 kilo fazlayım. belki ödemdir, bilmiyorum ama o kadar emek boşa giderse çok üzülürüm.

bu arada sabah ta yarım simit yedim. Uyanıp sandviç yapamadım kendime.....

günaydınnhoşgeldin ortimartık aylnız bırakma bizi sık sık gelakşama doya doya öpüp koklarsın oğluşunu...doğrusu bende çok iyi gidiyor diyemem :18 ; 1 , 1.5 kg vermeler kalmadı bir an önce toparlanıp verelim şu kg leri...
ödemdir bence yolculuk etki etmiş olabilir...yemeklerin kötü olması iyi olmuş birazyoksa fazla kaçırabilirdin...1-2 güne toparlarsın merak etme...

günaydınnnn
güne 2 koca bardak suyumu içerek başladım...
şimdi kahvaltı zamanı;

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmeği
2 şekersiz çay
1 yeşil +1 siyah zeytin
1 domates
1 biber
1/2 kk peynir
1yudum reçel

fazla gecikmeden kahvaltımı yapayım...

evettt bugün yine gezmeye gittim ve bugün çok kısamadım...belkide kısmak istemedim....yapacak birşey yok bu saatten sonra yediklerimi yazmaktan başka....

kahvaltıdan sonra ara vede öğle yemedim...acıkmamıştımda zaten...

öğleden sonra:

3 şekersiz çay
2 kk kadar patetes böreği( patatesler doğranarak yapılan yufkalı yada mayalı hamur değil)
1/2 elmalı pay
3 tane patatesli lahana dolması+1.5 çorba kaşığı yoğurt
1 porsiyon köstebek pasta

hepsini yedim napiyim ....

birde orta türk kahvesi

şu anda tarçın+ karanfilli çayımı içiyorum....

1.5 lt su içmiştim...akşama 2 - 2.5 lt ye tamamlarım..... bugünlük bukadar....

merhabalar günlüğüm

malum yarın tartı günü15 gündür biraz saldım ve kg vermelerim azaldı....zaman su gibi akıp geçiyor.....bir an önce toparlanıp yine kg leri vermeye başlamam lazım....

bu sabah güne;
1 bardak su içerek başladım.
kahvaltı:
1.5 dilim kepek ekmeği
2 şekersiz çay
1 yudum reçel
1 yeşil +1 siyah zeytin
1 domates
1 biber yedim....
öğle :

2 kase çorba
salata

akşam için henüz bir şey düşünmedim....

öğleden sonra ara menümde;
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
2 eti yulaflı bisküvi

akşam menümde:
1/2 kase çorba
2 sevis kaşığı mercimek yemeği
salata 1 dilim kepek ekmeği yedim...

2 lt suyumuda içtim.....

bu günüde böylece tamamladım....

günaydın günlüğüm

kilo bildirimimi yapayım

başlangıç: 75 kg
geçen hafta: 66.4 kg
bu hafta: 66.4 kg
giden: 0 kg
toplam giden: 8.6 kg
hedef: 55 kg

görüldüğü üzere kilo kaybım yok:26:ama almamış olmamda güzel
haftaya bunu telafi edicem diyorum

bu sabah güne;
1 bardak su içerek başladım
kahvaltı:
2 dilim kepek ekmeği
1 yeşil +1 siyah zeytin
2 şekersiz çay
1 domates
1 biber
1/2 kk peynir
1 yudum reçel

şimdilik bu kadar diğer menülerime henüz karar vermedim....

bu arada dün alkali su denedim ;1 lt içtim ....ama sanırım devam edemicem...beni acayip şişirdi...faydalı olduğunu okudum ama bana ters tepki yaptı...bu yüzden normal suya devammm:126:

kahvaltıdan sonra su içmeye devam...şu an midem den gluk gluk ses geliyorbu hafta 1 kg cik verseydim çok mutlu olacaktım ama olmadı....haftaya vereceğim inşallah....neden bu 66 kg de takıldım çözemedim...beslenmemde çok farklı birşey yok...almamamda güzel ama hedefe yaklaşmam lazım

ara öğünümüde yaptım;

1 kupa papatya çayı
veeeeee
2 kare eti bitter çikolata

şu ana kadar 1 lt suyumu içtim...karnımda acıkmaya başladı öğlen yemeğimi yiyeyim şimdi

öğlen yemeğimi de yedim;

6 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim kepek ekmeği yedim....
şu sıralar meyva tüketemedim...birazdan 1 yeşil elma yerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…