- 6 Mart 2024
- 11.960
- 10.534
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
tabii ki çok sevinirimBollll eksiler inşallah
Beni de çok motive ettiniz bende niyet ettim doğum kilolarımı vermeye bende diyetisyen ile devam ediyordum ara verdim sayenizde tekrardan başlayacağım dilerseniz eşlik etmek isteriimmm
çok teşekkür ederiimm yarın sabah bende sizin gibi paylaşacağımtabii ki çok sevinirim
evet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorumçok teşekkür ederiimm yarın sabah bende sizin gibi paylaşacağım
Beraber diyet yapınca insan daha azimli oluyor
Booolll eksilerimiz olsunevet öyle gercekten. diyeti bozmak istediğimde buraya nasıl açıklarım diye düsünüp bozmuyorumbi grupla diyet yapınca insan daha sadık oluyor diyete
Masalllah iyi vermişsiniz04.08.2025 / 5.gün
Sabah check up falan çok yorucu geçti. Dısarıda kahvaltı yaptım.
2 dilim peynir
5 zeytin
yesillik yedim.
Diyetisyen muayenem de oldu bugğn. 74 kilo çıktım5 günde 3 kilo gitmiş bile yaaniii
Aksam yemeğinde de tavuklu salata yedim. Bugün hiç diyetisyen menüsüne göre ilerleyemedim cünkü dısarıdaydım. En sağlıklı ne bulduysam onu yedim
inşallah böyle devam ederMasalllah iyi vermişsiniz
Ben hep online diyet yaptım gidipte yağ ölçümü kas ölçümü yaptırmadım ama yaptırsam gayet iyi olurduinşallah böyle devam ederkarın bölgemde fazla yaplanma varmış. sağlıklı kilom için en az 8-10 kg daha vermem gerektiğini söyledi diyetisyen hayırlısı bakalım..
kas kütlem de biraz azmış. bol hareket ve protein ağırlıklı beslenme önerdi. kas kütlen ne kadar çok olursa o kadar hızlı kilo verirsin dedi. 82 kilodan buralara geldiğimi söyleyince şaşırdı ama6 ayda çok iyi kilo vermissin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?