- 6 Mart 2024
- 11.931
- 10.494
- 218
- 29
- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
doğurunca ben de istiyorum inanılmaz kilo alıyorum kendimi resmen aç bırakır oldum ama fayda etmiyor su içsem yarıyor kıvamına geldimBugün anlaştığım bir diyetisyenle hem emzirme döneminde süt kalitemi arttıracak hem de doğum kilolarımdan kurtulacağım bir diyet listesi yaptık. 3 ay boyunca diyetisyenle ilerleyeceğim.
Liste haftalık olarak yenilenecek.. Burayı da motivasyon olsun diye dolduracağım (inşallah) Birlikte ilerlemek isteyenler çıkın çıkın gelin
Ek olarak her gün en az 30 dk yürüyüş yapıyorum. Bir spor salonu arayısındayım aynı zamanda eğer güzel bir salon bulabilirsem ona da başlayacağım.
güncel kilom 78.. inmek istediğim kilo 60
Öğün porsiyonlarımı da görsel olarak atacağım.
Kaç kilo ile başladınız hedef kaçgünaydııınn..
31.08.2025 / Diyetin 1.günü
sabah 7’de uyandık. Uyanır uyanmaz 2 bardak su içtim dinlene dinlene.. 2 kuru kayısı yedim. Su içmeye devam.
Gece bebeğim için yoğurt mayalamıştım tutmamışÜzgünüm biraz
78 ile başladım. hedef kilom su an için 60Kaç kilo ile başladınız hedef kaç
Bende 73 üm hadi hayırlısı bakalım78 ile başladım. hedef kilom su an için 60
yok ya.. memlekete yakın bir sehre tasındık. simdi cocugu her görmek istediklerinde ayaklarına çağırıyorlarKiz lady annene mi tasindin genebenim de kilo vermem lazim ama asla duzgun yemek yapamiyorum en pratik butun aileye uyacak ne varsa o oluyo
02.08.2015 / 3. gün
Sabah uyanır uyanmaz su ve 2 kuru kayısı yedim.
Çocukla birlikte biraz yürüyüş yapalım dedim sonrasında. 3 km yürüdük. geri dönerken full yokuştu. Tansiyonum düştü, gözlerim karardı..Bebiş de kucağımda bayılacağım sandım. Hemen oturdum yol kenarına babamı aradım gel bizi al diye Eve de son 200-300 metre kalmıştı
Simdi kahvaltımı yapicam.
1 fincan çay
2 dilim tam buğday ekmeği
Söğüş salata
Mevsim yesillikleri
4 közlenmiş biber
Bir avuç kuru dut
2 adet tam ceviz
2 dilim peynir
5 tane zeytin..
Salatayı yine bol tuttum öff benene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?