- Konu Sahibi Lady Guinevere
-
kuzuş söyle söyleyeyim ben diyete başladığımdan beri benim sütüm de bebeğin kilo artısı da arttı. cünkü diyetisyen zaten süt arttırmaya yönelik bir liste hazırladı.Siz devam edinsizin menüyle benım iki sıpayı tövbe de doyuramam memeye
Bol eksiler takipteyim
Bende iki bebe olunca iliğimi sömürüyorlar 7 öğün ekmek yiyorumkuzuş söyle söyleyeyim ben diyete başladığımdan beri benim sütüm de bebeğin kilo artısı da arttı. cünkü diyetisyen zaten süt arttırmaya yönelik bir liste hazırladı.
hemen hemen her menüde ceviz vs var. yulaf falan yoğun tüketiyorum. bol protein alıyorum.
zaten 3 ana, 3 ara öğün besleniyorum. hatta bazı ara öğünleri ben yapmıyorum cünkü fazla geliyor bana
ya sen daha tazeciksin daha. ben ilk üç ay kıtlıktan çıkmış gibi yedimBende iki bebe olunca iliğimi sömürüyorlar 7 öğün ekmek yiyorum
ya sen daha tazeciksin daha. ben ilk üç ay kıtlıktan çıkmış gibi yedim
ben bugün de diyet dısına çıktımSabah dayanamadım yine tartıldım ahhzsjns
Başlangış 65
Bu sabah 63.50
Sabah pastırma peynir ve yeşillik
Öğlen kahve yanında 1 adet meyve topu
Akşam yine zeytinyağlı fasülye ve yoğurt (bozmadan inşallah)
Yağa değil süte gitsinben bugün de diyet dısına çıktımdondorma yedim 2 top
Ay bebekler bazı günler çok huysuzay leş gibi bir gün gecirdim. tüm gün sinirlerim tepemdeydi ve bebeğim de hiç kucaktan inmedi. yemeği yaktım. sinirlenip tenzereyi tezgaha fırlattım… her yer mahvoldu. simdi bebek uyudu da biraz sakinleştim
aksam yemeği
2 kepçe çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
tavuk külbastı
menüde salata da vardı ama hazırlamaya vaktim olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?