ya bende ayıptır sölemesi 1.67 boyundayım ve ramamazandan bu yana 11 kilo alıp 76 yı gördüm aman aman kötü değilsin gibi yalanlarla avunuyorum napsam eremiyorumarkadaslar mrh tum kilo vermek isteyen arkadaslarima tek yazacagim bir sey var once her sey beyinde bitiyor ,isteyeceksin ve ideal kilonu hedef alip onu tartida goruceksin .Ben 2001 yilindan beri 100 kg 3 dogum yaptim en son 2009 mayis annelerindenim ve 100 un ustu kusuru hatirlamiyorum dogum ustu tartilmiyordum moral:26:eve dondugumde ise kilom 97 kusurdu nisanda dogum yaptim ve cok kisa zaman zarfinda 63 kilodaydim .Oncelile kendimi dietteyim diye sartlandirmadim ben yanlarimi ,karnimi ve kat kat olmus sirtimi gordukce zaten eski kiloma zaten donecegim icin kafamda psikolejikmen negatif bir seyler yaratmama izin vermedim moral cok onemli.bunlari yaziyorum cunku biz kadinlar cok gucluyuz bizi vucudumuzdaki yaglarmi cokertcek biz nelerin ustesinden gelmiyoruzkiSimdi ki olay ise misafir gelimi ve tatli tuzlu derken 66 kg olmusum boyum 1.67 . 63kg olmadi 60kg hadi bu sefer diye hedef sectim bunu nasil mi yapicam isterseniz gelin beraber yapalim
ya bende ayıptır sölemesi 1.67 boyundayım ve ramamazandan bu yana 11 kilo alıp 76 yı gördüm aman aman kötü değilsin gibi yalanlarla avunuyorum napsam eremiyorumya nefes alamıyorum sigarayı bıraktığım içinde aldım bende geçen yaz gibi salınmak istiyroum akçayımın sahillerinde (((((
ya bende ayıptır sölemesi 1.67 boyundayım ve ramamazandan bu yana 11 kilo alıp 76 yı gördüm aman aman kötü değilsin gibi yalanlarla avunuyorum napsam eremiyorumya nefes alamıyorum sigarayı bıraktığım içinde aldım bende geçen yaz gibi salınmak istiyroum akçayımın sahillerinde (((((
bende varım bendeeeeeeeeeee..birlikte zayıflayalım...ben 70 kiloydum isveç diyeti yaparak 4 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım şuan 68 kiloyum ve gr kilo veremiyorummmmmmmmm durdu kilo vermem bidaha şok diyetler mi Allah korusunnn..benim en büyük sorunum yan yağlarım...göbeğim yok denilecek kadar az...hadi birbirimizi motive ederek kurtulalım şu yağlardan yaza bomba gibi girelim kızlaaaaaarrr
Gec girdim bugun cvp icin uzgunum oglum grip reaksiyonlari gosterince malum huzursuzluk bas gosteriyor,simdi ilaclarini aldi ve nintendo ile vakit geciriyor.Bizim kilo verme seklimize gelince zaten hepimizin bildigi gibi oncelikle1: bol sivi tuketimi ve cok onemli baska bir konuda2: bagirsaklarimizin duzenli bir sekilde calismasi.3:hareket bunu zaman bulamiyorum gibi gibi baganeler bulmadan en az yarim saat ,45 dk yapicaz gunun hangi saati musaitsek4:masaj karin ve yan yaglar icin cok onemli .(masaj seklini konusuruz yine)5:kendinize hedef pantolan secin icine yeniden gireceginiz.(pantolonu haftada 1 kez deniycez sabah kalkinca ve haftada 1 tartiya cikip dogru kiloyu gorucez.tabi hergun ciksanizda olur bende cikardim eksik gordukce 100gr sevinirdim:))6:Yemek ah su yemekler yesekde kilo almasak yapmayi ve yemegi cok severimde:))yagi azalticaz,karbonitrati azalticaz,seker azalticaz bakin kesinlikle yenmiycek diye bir sey yok ,ben cunku kati kurallari hic sevmem istedimmi az da olsun yiyicem .Simdi isterseniz burdan motivasyon icin size kalmis kilo ve yeme icme yada sunu yaptim bunuda yapsakmi herseyi paylasabiliriz onemli olan bu kilo verme olayini stressiz gerceklestirmek kizlar hepinizi opuyorum
tamam yapalım da nasıl olcak :))
tiviticim neler yapiyorsun simdi kilo verimini hizlandirmak adina. ben bugun 1 bucuk lt yakin sivi tukettim sirf suyu icemiyorum zayiflama cayi ,karin sisligine karsi caylarlan yatana kadar 2 ,3 ltri bulucam ins.bunun yani sira elma sirkesi karsimini ben bali cok az katarak icmeye basliycam yarindan itibaren,ve mutlak masaj sart ozel kermler yoksa vucut nemlendirici yag ile bacak,karin ve bel masaji onemli olan o bolgede kan dolasimi hizlandirmak bunun sekilleride cok onmli kesinlikle mukemmel sonuc veriyor.
merhaba cnm, ben sabah uyandığımda elma sirkeli su içiyorum yürüyüş bandında yarım saat 5-55 km hızla yürüyorum sabah akşam ama bu sabah 45 dk yürüdüm sonra kahvaltımı yapıyorum 1 dilim kepek ekmeğiyle öğle yemeğinde meyve yada yoğurt yiyorum aralarde yeşil çay akşamda salata yada çorba 3 lt su ve ayrıca hergün tuba özay fitness yapıyorum tam 40 dk. voit in tone diye anti selülit ve masaj aleti var onunla her akşam bacaklarıma karnıma ve yanlarıma masaj yapıyorum ama hergün tartıya çıkmaktan alıkoyamıyorum kendimi bakıyorum ki bazen 100-200 gr farkediyo bazende daha fazla çıkıyorum ve çıldırıyorum..neden böyle oluyo sizce? artık diyetisyene gidicem heralde.ayrıca 14 şubattan beri yediklerime dikkat ediyorum ve 25 şubattan beride spor yapıyorum pazar hariç hergün...
viennacim bir guzel anlatmaya calistim bu gune kadar yaptiklarimdan 30 kg geckin kg verdikce insan artik kilo verme isini eglenceli hale getiriyoraklima geldikce yaziyorum ve yeniden uygulama gectim dilersen sen de paylas neler yapiyorsun
anlatıyım o zman ben de ne yaptığımı bu arada boyum 167 kilom 62
bol bol su içmeye çalışıorm ve protein ağırlıklı besleniorm. kepekli veya normal kesnlkle ekmek kullanmıorm. hiçbir abur cuburu yemiorm hamur işi de kesnlkle yok 3 beyazdan uzak duruorm vs..
yani şimdlk gayet iyi gidiorm
tiviticim oncelikle resmi gorunce soyle birhal aldim ve dedimki bizlerin haline sukur resmi koymakla iyi yaptin bizlere moral iste .senin kilo verme sekline gelince sabah elmali su karisimi,kagvalti ve spor harika yanliz ogle yemeginde yedigin meyve veya yogurt demissin ana yemek de vardir sanirim cok onemli bizler coluk, cocuk ev idaresi elimizde olan insanlar olarakdan enerjiye ihtiyacimiz var bu da otomatikman bizlere saglikli kilo kaybi sartini zorunlu kiliyor. meyveyi ise yemek den baya bir ara verip tuketirsen cok iyi olur.ve de zorunlu olarak damak tadini haftada bir gune indiriyorum ben oncelikle kilo yapici lari aza indirip sonra guzel kilomu tartida gorup odul verme gunu ilan ediyorum her 2 kilodan snr ve bizde oyle yapicaz hep birlikte.kilodaki 100 gr +yada -yi onemseme vucutdaki su artisinla iliskili sislik vs.ama duzenli eksiler vucutdan yag eksilimini gosteriyor.mesela cuma tartildim ara tartilmalari saymazsak bir dagaki cuma yazicam size en az 2 kilo vermeliyim ve oylede oluyor zaten.diyetisyene gelirsek dogum snr terapilerim oldu diyetisyende 1 bucuk aya yakin ben kestim cunku benim bildigimden farkli bir sey soylemiyordu ama onun sayesinde sunu ogrendim gunde 1 seferden fazla kilo yapici seyler tuketilmiyor bu arada bende epeydir aletimin ustune cikmiyordum ihtiyac bitmisti, simdi ziller yeniden calincaa yeniden haftada 3 gun yarim saat benimkisi kcl hesabi yapip 300 kcl yakmak zorundayim. Bir tùr (turkce) adini bilmiyorum kol bacak calistirarak bisiklet cevirir gibi dairesel sekilde bacaklarini hareket ettiren ise yarar bir alet hadi bakalim kollari yeniden sivadik.ve senin tuba ozay fitness dedigine bir bakayim bende turkiyeden uzak kalinca bir cok sey dolayisiylan kaciriyorsun:2:
saol cnm çok güzel anlatmıssın.ama ben genelde geç kalkıyorum ve kahvaltıyla geçiyo o öğün.öğlen yemek yemiyorum dediğim gibi yoğurt yada meyve yemek yiyince sanki kilo veremeyecekmişim gibi hissediyorum aslında yanlış düşündüğümü biliyorum ...en iyisi diyetisyene gidip bi yemek planı çıkarttırmak..tuba özay fitnesse gelince gerçekten tavsiye ederim 40-45 dk sürüyor baslarda çok zorlanıyodum ama şimdi çok kolay ve eğlenceli geliyo bana.yaklaşık 10-15 gündür yapıyorum ve gerçekten kilo kaybım olmasada sıkılaştığım gözle görülüyor...birbirimize destek olarak zayıflayalım inşallah...ben yaza kadar 60 kiloyu görmek istiyorum aslında idealim 55 de sabitlenmek boyumda 1.63 bu arada...
bir ara diet yapıp 65ten 58e düşmüştüm ama sonra geri aldım 64 oldum ( tatildeym ve sürekli yedim yani aldığım kilolar kalıcı kilolarım deildi) 2-3gün dikkat etmeyle yedklerime hemn 62 ye geri döndüm. yani belli bir diyet yapmıorm şu anda zararlı olan herşeyi çıkardm listemden. hedef kilom 55
evet aslında görünüş olarak hiç kilolu değilim ama ben zayıf biri olmak istiorm. göbeğim falan da yok zaten üst kısmım da normal ama biraz kalçalarım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?