kilo vermek : azim + zaman =basari kacinilmaz

• Konu Sahibi Konu Sahibi caffe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın italyacım maşallah erkencisin çok...ben miskinim yaaa 11 de uyandım elma sirkeli su içtim daha kahvaltı bile yapmadım eşim çarşıya gitti daha gelmedi canım hiç bişi istemiyo yalnızzz...ama bi çırpıda kalkayımda bişiler yiyim demi google yazınca çıkıyor zaten tuba özay fitness bak bakalım beğenecek misin? görüşmek üzereeeee

oh iyi yapmissin tiviticim 11 e kadar uyumakla bende 3 cocuk ve erken kalkmaya alisiyor insan okul vs.yanliz sunuda gozden cikarmamakta fayda var erken kalkmak metobolizmayi hizlandiriyor gun ici yemek icmek ona gore yakimida farkli oluyor.aksam icin alinazik ve yaninda cacik yada yagsiz yogurt, kocaaa bir tabak salataaa eminim seninkide diete uygun sekilde tasarlanmistir. biraz dan kalkip masaj yapmam lazim firsat bulursam hafta sonu malum esler evde olunda aksiyor program.

bugun 1 kg eksik bir sekilde yola devam 65kilo oldum bakalim hafta sonuna kadar bu dikkatle kaca kadar inicem sizlerde ne var ne yok

bhs cim sende ne ler yaptigini yazarsan belki bizlerde bir seyler ekliyebiliriz.tabiki istedikten sonra akcayin sahillerinde salina ,salina gezersin valla ,idael kg kac olmasi gerekiyor?: hadi hedefe dogru kizlar.

ideal 58 ama ben 65 olsam yeter :)
valla abur cubur tek derdim bnm ama gerçkten dikkat ediyorum:) bu ara biraz rahatsızım ama devam yani yazıları okuyorum hepsinden bişeyler almaya çalışıyorum bakalım artık:)

ideal 58 ama ben 65 olsam yeter :)
valla abur cubur tek derdim bnm ama gerçkten dikkat ediyorum:) bu ara biraz rahatsızım ama devam yani yazıları okuyorum hepsinden bişeyler almaya çalışıyorum bakalım artık:)

bende bhs sim rahatsizim ,soguk anginligi .birazda spora agirlik verince kaslarimda agriyor ara vermistim ,yeniden baslayinca alisana kadar kas agrilarinlan ugrasicaz.ben de oyle yeni bilgilere her zaman acik olmakta fayda var ,bu arada bir cok egzersiz hareketlerinden haberim oldu cok guzel ve hepside duzenli uygulanirsa hem kilo hem vucudumuzun slkllasmasi adina cok faydali diger arkadaslar bagsetmisler sagolsunlar,gurbet te olunca sizlerlen yazismak yada yazilarinizi okumak ilac gibi geliyor

ayyyy sana iyi geliyosa hep yazışırız senle:))

Ya artik kilo vermek istiyorum ve dayanamıyorum artik intihara kadar yaklastim artik ya bu kilolar gitsin yada ben biteyim artik ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…