Kilolarım ve ben

Cumayı iple çekiyorum inşallah leslie nin falan faydasını görürüm
Ama göbüşümde küçülme var o az yemekten de olabilir ama böyle devam küçülecek sonunda
İyi geceler

Günaydınn
Dayanamadım tartıldım 66.8
Bu motivasyonla 4mile leslie de yaptım
Pazartwsi malum düğüne gitcem oraya yüksek moralle gitmek istiyorumm 65i görürsem süper olcak

Menüm gelsin

10.30 3kuru kayısı

10.35 2haşlanmış yumurta
1kk peynir
1.5 tb ekmek
5zeytin

16.30
Yarım elma yarım muz 2kuru kayısı

18.00 2üçgen karpuz 1kkpeynir 1saltalık
Ama baktım kidoymucam
18.30gibi 1yumurtayı çırpıp tavadayken arasına ince bi dilim peynir koyup kapatarak pişirdim harika oldu

Akşmım düzensiz oldu evde beklenen mobilya geldi kurulumu derken yemek pişmedi

Yemekten 1saat sonra 3mile leslie daha yaptım 4.ye de başladım ama 10.dksında bıraktım eşim gelince

Günaydınn
Erken kalktım sirkeli suyumu içtim ve leslie yaptım
4mile leslie yaptım duşumu aldım biraz dinleneyim kahvaltıya kadar pilim bitti

Hellöööö

11.00
2yumurta 1dilim pegnirde. Yumurta tostu yedim 1kuru kayısı yedim

15.30 gibi sade kahve yanına ev yapımı pestil yedim 2şer tane kayısılı ve erikli

18.15
Kabak sote 1kase ve yoğurt yedim

20.00da 6/7yeşil üzüm yedim (normalde o saate yemem ama senenin ilk üzümü ekşi ekşi daha en sevdiğim

Az önce 2mile leslie daha yaptım
Buarada lesli yaparken biberli krem sürüp streçliyorum karnımı 2de korse(baya eskidiler yenilenmeliler ama iş görüyolar )takıyorum
Leslie biter bitmez duşa bir terliyorum hem karnımdan da baya ter akıyo streçi çkkarırken

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum tartıyı merak ediyorum inşallah güzel bi eksi görürüm hedefim 65.9 ucundan da olsa 65i görmek ama o kadar olmaz heralde olsun eksi olsun bizim olsun
Yarın tartı sonrası görüşürüz iyi geceler

Günaydın çok mutluyum ilk hedef tamam
Tartıldım 65.9
Hatta ölçülerimi aldım
Kilo 65.9
Göğüs 97
Bel göbekdeliği hizası 94
Kalça 100
Bacak 60
Kol 32
Sıkı bi vücudum olmayınca ölçüler böyle ama olsun oda olacak
Ee o zaman pazartesi 64.9 olsamm ne güzel olur diyeyim inşallah olur

2mile leslie daha yaptım köye gitcez kv ye hazırlanmam lazım gelince gece yaparım yine

Selammm şimdi galdim eve leslie yapamam artık ufak bi cıs yaptım gerisi iyi bi menü geliyo

10.45
1haş yumurta
1kk peynir
2tb ekmek
4küp patates kavurması

14.30
1kaşık ballı fıstık ezmesi

20.00
3parça tavuk mangalda
Köz patlıcan biber
Domates yedim

21.30 cısss yaptım 2çatal pasta yedim kremasız kekinden
Ödülüm sayalım

Çok yoğun bi gündü çok düzenli menüm yok resmen bütün gün öldüm açlıktan akşamı güzel yaptım ama kısa sürdü lezzet

11.15
2kuru kayısı
1t kaşığı fıstık ezmesi ballı

12.30
5/6vişne
13.30
3kayısı tazr

15.00
1yeşil elma

19.30
1lavaş içine tavuk döner domates soğan koyup tost makinasında wrap yaptım enfes oldu 1bardak ayranla yedim

Günü gayet iyi kurtardım bence eskiden böyle günlerde akşam tozuturdum gözüm diyet görmezdi

Sabah 2mile leslie yaptım birazdan en az 4 yapcam yemeğimi sindireyim zira karnım tüm gün açlıktan sonra ağrıdı

Kendime pestil yapcam reçel yaptım onların hazırlığı derken geç oldu 2mile leslie anca yaptım 3e başladım ama saat çok geç çovuklar uyumadı diye bıraktım

Kendim de hissediyorum giden kiloların rahatlığını karnımda baya belli bacaklarımda da öyle leslie nin faydası oluyo gerçekten bazı hadaketlerde kilodan kaynaklı zorlanıyodum artık rahat yapıyorum sıkılaşma var ama 1ay sonrasını görcez

Tabiki daha istediğim görüntüde değilim boy 1.58 olunca 55 le nasıl olurum bilmem ama 55i bi göreyim memnun değilsem biraz daha veririm
Tabiki öncelik bayram hsdefimiz 59.9 o kiloyu bayramda görcez başka yolu yok

Selamm
Yine yoğun yorucu ve cıslı bir gün

11.30
2dilim tb
2yumurta peçeteyle yağlanmış tavada
Çay

15.30
2lokma tavuk yedim

16.00
2fıstıklı baklava yedim (dilimi küp küp küçük)

Baklava babamın emeklilik baklavası ilk aylığını ağız tadıyla yedik (aylar önce ben istedim illa fıstıklı baklava diye ne bileyim diyete girceğimi neyse olsun canım babam kaç yıldır bu günü bekliyodu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…