- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
- Konu Sahibi sleepy angel
-
Vay bee 7 kiloGünaydın
Buğün tartılcaktım ya tartıldım hedefi tutturup biraz da geçmişimm
Tbi bu sevinçle sirkeli suyumumiçip hemen 3mile leslie yaptım
Kilom güncel 64.5
Benim hedef kilomda 55 ama nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum ama iki üç gündür kararlı bir şekilde devam ediyorum umarım görürüm 5 li rakamlarıBayramdan sonra düğün var şık bi elbise almak istiyorum bu cuma ve haftaya cuma önemli verebildiğim kadar vermem lazım bi gidip burdan bakayım bişeyler hem deneyip bedenimi öğrenirim
Çok heveslendim şöyle şık bi elbise giysem diye düğüne kadar zaten 55 yada 58 olmam lazım elbiseyi son ana bıraksam bulamam 15gün önceden hazırlamam lazım
Düşünün ki şimdiden zayıfluğa hazırlanıyorum birdaha 60kilo üzeri görmiycem net karar
Kararlı ol en ufak şeyin moralini bozup diyetini etkilemesine izin verme spor yap leslie harika bişey birden yüklenme 1mile ile başla ilk hafta meselaBenim hedef kilomda 55 ama nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum ama iki üç gündür kararlı bir şekilde devam ediyorum umarım görürüm 5 li rakamları
Umarım hedefine ulaşırsın canmKararlı ol en ufak şeyin moralini bozup diyetini etkilemesine izin verme spor yap leslie harika bişey birden yüklenme 1mile ile başla ilk hafta mesela
Benim önceden hedefim 55 ti şimdi bayrama 55 58 arası olmakmistiyprum sonrası aynada vücıdumu beğenene kadar vercem 50nin altına inmem zaten de nerde dururum bilmiyorum
Muhteşem bı diyet günlüğü olmuş,seni tebrik ediyorum,ben de bugün basladm , kendimi iyi hissediyorum,daha önce doğumdan sonra 27 kilo vermiştim,birazını aldım korona süreci bana iyi gelmedi,bu sabah 68.8 çıktım hedefim 59 olmak seni takipteyimKararlı ol en ufak şeyin moralini bozup diyetini etkilemesine izin verme spor yap leslie harika bişey birden yüklenme 1mile ile başla ilk hafta mesela
Benim önceden hedefim 55 ti şimdi bayrama 55 58 arası olmakmistiyprum sonrası aynada vücıdumu beğenene kadar vercem 50nin altına inmem zaten de nerde dururum bilmiyorum
Amin canım inşallah sende ulaşırsın hepimiz hayal ettiğimiz bedenleri hakediyoruzUmarım hedefine ulaşırsın canm
Leslie yapmanı öneririm çok faydalı spor yapabiliyorsan daha iyi olur ben 3 çpcukla anca evde yapıyorumMuhteşem bı diyet günlüğü olmuş,seni tebrik ediyorum,ben de bugün basladm , kendimi iyi hissediyorum,daha önce doğumdan sonra 27 kilo vermiştim,birazını aldım korona süreci bana iyi gelmedi,bu sabah 68.8 çıktım hedefim 59 olmak seni takipteyim ❤
Çok teşekkür ederimHayatım boyunca diyet ve spor yapmış biri olarak sizi tebrik etmek istedim sizin kadar kararlı ciddi hiç yapamamışım onu anladım bende her gün spor ve yeme düzenime dikkat ettiğim halde kilom takıldı kaldı resmen neredeyse aynı besleniyoruz sadece güne çok erken başladığım için kahvaltı öğle yemeği akşam yiyorum ama bende neden tık yok bana taktik verir misiniz1 ay olmadan mükemmel kilo vermişsiniz günde 2 defa mı spor yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?