Kızlar nasılsınız?Ben bugun çöktüm yine kalp beni mahvetti...Eve döndüm.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,3 dilim salam.Öglen 1 tabak kızarmış tavuk....
gecmiş olsun canım kalbinle ilgili tam olarak sorunun ne merak ettim bende kalp hastasıyımda, dinlen bugn canım dikkat et kendine
Sagol canım.1.derece ay,mvp,aritmi,svt tatlım.Sen saglıkcısın kısadan yazdım.Tasikardim bugun tavandı.
gecmiş olsun canım kalbinle ilgili tam olarak sorunun ne merak ettim bende kalp hastasıyımda, dinlen bugn canım dikkat et kendine
ilaç kullanıyorsundur degilmi dikkat et kendine canım
Senin ne rahatsızlıgın var?Gecmiş olsun canım sanada.Biliyorsun kalp hastaları strese,heyecana gelemez....Dr hep stres yok diyor bana bu mümkün degil ki...
Evet kullanıyorum.Bugun ilaç içmeme ragmen cok kötü oldum.160 a cıktı 90 indi.Düzensizlik beni çökertiyor.[/QUOTE
cok carpıntın olmus canım aman kalp önemli dr ihmal etme sakın
akşam yemegi köfleti patates yemeği 5 kaşık bi kaşık pilav iki kaşık yoğurt yemek öncesi 2 bardak suuu :) sizler neler yediniz kızlarr
katılıyorum sana canım 4 gündür yürüyüşüm yaptım düzenli bakalım salıya kadarda yapacam etkisi cok oluyorr
bende okullar açılınca ancak başlayabilirim sabahları giderim inşallah tabi havalar bozmazsa bakalım hayırlısı..
menün güzel ama bişey merak ettim 6 dilim ekmeği sabahmı yedin..:26:kızlar bugün yediklerim
6 dilim ekmek
1kt peynir
10fındık
1 kayısı
2 köfte,1 tabak pırasa yemegi,1 bardak rezene,1.5 litre su 45 dakikada sporumu yaptımm gel keyfim gel
akşam yemegi köfleti patates yemeği 5 kaşık bi kaşık pilav iki kaşık yoğurt yemek öncesi 2 bardak suuu :) sizler neler yediniz kızlarr
imkanım olsa bende acık havada seviyorum cıkardım ama bebegimleyim cıkamıyorum
çokk güzel canmmm su iç canın bişe çektinde önce su iç işe yarıyorr ama önüne koyulan bişeyi ben geri çeviremiyom ama onuda bu akşam başarıcam inşallahsabah
2 dili tam buğday ekmeği
omlet
kaymak bal
ara
çeçil peyniri
akşam
mercimek çorbası
fırında köfte patlıcan yemeği
ve yoğurt
yatana kadar suyu üç litreye tamamlıcam iki büyük bardak kaldı sadece.. 1 bardak yeşilçay
bende yemekle beraber suyu güzel içiyorum degilse su gitmiyor az yemişsin güzel düzenli katılımını bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?