"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

amin inşallah.. bugün normalde adet günüm geçen ay 6 sıyd bu ayda 8i ama test almadım ki ben bilemiyorum yarında pazar neyse olmazsam pazartesi test alırım hayırlısı olur inşallah..

Canım hayırlısı hakkında bende çok merak ettim şimdi ikinci olacak allahın izniyle....

aktif olarak 2 aydır ama birden umutsuzluğa kapıldım..sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım..hayırlısı olur inşallahh:)))

şcanım çok sevindim kuzunun bugün daha iyi oluğuna inşallah yarına dahada iyi olur... haftasonları genelde böyle kaçamaklı gidiyor ya bir yere gidiyorsun yada evde misafir oluyor dikkat edemiyor insan..

Allah isteyen herkese nasip etsin canım benim çocuk evin neşesi
Başka bişey yemediysen abarmamissin bence bide öğlen olmasi da kurtarmış olayi

aktif olarak 2 aydır ama birden umutsuzluğa kapıldım..sanki bir daha anne olamayacakmışım gibi bir hisse kapıldım..hayırlısı olur inşallahh:)))

canım öyle düşünme sonuçta hamile kaldın ve birtane yavrun var demekki hamile kalıyorsun değilmi allah dan ümit kesilmez canım hayırlı olan zamanda gelir inşallah bebeğin.. adet tarihine varmı senin yoksa yaklaştımı allah herkesin gönlünden geçeni ona nasip etsin içleri sırada bize inşallah..

Allah yardimcim olsun canım benim yaaa zor oluyo bazı insanlar gerçekten

Sağol canım ya çok zor oluyor onlar hasta olunca sanada çok geçmiş olsun

Canım sıkma kendini stres yapma gerçekten içine girdigin kotunu düşün sende gül geç değmez gerçekten

Sagol canım bugun biraz daha iyi çok şükür senin de yeni ev yeni eşyalar hayırlı oödün yorucufur ama çok zevklidir

yok canım reglime bir hafta var daha..ne bileyim işte içimden geçen sey olmayacağı..ama allahtan ümit kesilmez...inşallah senin iyi haberini alırız:))

Amin canım.Evet kan testi daha güvenilir pazartesiye 3 gün gecmiş oluyor.İstersen az daha bekle.İlk bebekte hemen cıkmış mıydı?Kimine göre degişiyor ya.

Allah gönlündekinizi en kısa zamanda versin inşallah.Öyle düşünme olur bebek herhangi bir sorun yoksa.

Son düzenleme:
Canım sıkma kendini stres yapma gerçekten içine girdigin kotunu düşün sende gül geç değmez gerçekten
Sabır...sabır...sabır.Nisana kadar hedefe % 50 gelmeliyim.Sakin olmak için eşime bakıyorum.O olmasa oooo.........
Bugunu zencefil,ıhlamur,tarcın cayı ile kapattım.

Iyi akşamlar kızlar bugün çok kaçırdım çok oglen dışarıda kokorec yedim.akşam yemekte annemle babam bizdeydi bu gecede bizde kalacaklar.yemegi fazla kaçırdım yarım tabak kapuska bir kase yoğurt az salata bir köfte ve yememem gereken patates kizartmasi:18: çayın yaninda bikac fındık ve badem zaten şişkinlik vardı regl olucam diye şimdi iyice şişkinlik hissediyorum bugün abartılı geçti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…