- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
iyi akşamlar hanımlar;
hoş geldin dilekleriniz için tekrar teşekkürler tekrardan hoş buldum
bugün çok yoğun bir gündü yaklaşık 6 km yürüdüm ama spor olsun diye değil mecburiyetten ,doktor ilk ay spor yapma dedi bu ağırlıkla dizlerin yıpranır dedi ..bakalım sadece diyet ve ilaçlar ne kadar etkili olacak
bugün yediklerim
sabah 7:30
2 id kepek ekmeği 2kk ligtt peynir 5 zeytin domates yeşillik 1 fincan yeşilçay 1 porsiyon meyve (ben 1/4 ayva yedim bu diyetin en sevdiğim kısmı oldu )
ara : 2 adet ceviz ,1 mandalina
öğlen 12: 30 ton balıklı salata ,3 i.d kepek ekmeği ,1/2 sb yoğurt
ara : 1 sb ayran ,1 elma
akşam 18:00 8 yk bamya yemeği ,2 kaşık yoğurt ,1 kepçe çorba ,2 dilim kepek ekmeği
şimdide 1 bardak süt ve 1 meyve yiycem
aralarda toplam 2 lt su 3 fincan yeşilçay içtim
salı gününe kadar tartılmıycam merakla bekliyorum
katılıyorum sana canım 4 gündür yürüyüşüm yaptım düzenli bakalım salıya kadarda yapacam etkisi cok oluyorr
Kızlar nasılsınız?Ben bugun çöktüm yine kalp beni mahvetti...Eve döndüm.
Kahvaltı 2 dilim ekmek,3 dilim salam.Öglen 1 tabak kızarmış tavuk....
Selam kızlar nasılsınız? Bugun yediklerimi soylemek bile istemiyorum o kadar abarttimki.sabah kibrit kutusu kadar peynir,8 zeytin domates ve sâlatalik, bir tatli kasigi tahin pekmez 1.5dilim kadar ekmek yedim.hersey iyiydi.ama sonra dışarı çıktık 1 simit 1 tahinli pide yedim.sonrada iskender yedim ama pidelerini yemedim fazla.mecburiyetten yedim iskenderi.misafirimiz geldi eslik etmek zorunda hissettim kendimi yedim Karnım bile toktu aslinda.cok abartmis hissediyorum kendimi:26: misafirlerimizi karsiladik bugün dışarıda baya yürüdük carsida kac saat yürüdük bilmiyorum az önce eve geldik.yorulmusum gezerken hissetmiyo insan oturunca anlıyo.bizde kalmicakmis misafirler istanbula gidiceklermis.umarim yarin kilo olarak dönmez yediklerim.simdi b i activiya yogurt yıcem bi de yeşil cay icerim sonrasinda.
Misafir teyzemiz bana incecik olmussun dedi.ustelik üstümde kaban vardı. Tamam incecik değilim ama bunu duymak insanı mutlu ediyo
Canım nasıl oldun toplasinmi kendini biraz
menün güzel ama bişey merak ettim 6 dilim ekmeği sabahmı yedin..:26:
menün çok iyi afiyet olsun
iyi akşamlar hanımlar;
bugün çok yoğun bir gündü yaklaşık 6 km yürüdüm ama spor olsun diye değil mecburiyetten ,doktor ilk ay spor yapma dedi bu ağırlıkla dizlerin yıpranır dedi ..bakalım sadece diyet ve ilaçlar ne kadar etkili olacak
bugün yediklerim
2 id kepek ekmeği 2kk ligtt peynir 5 zeytin domates yeşillik 1 fincan yeşilçay 1 porsiyon meyve (ben 1/4 ayva yedim bu diyetin en sevdiğim kısmı oldu )
akşam 18:00 8 yk bamya yemeği ,2 kaşık yoğurt ,1 kepçe çorba ,2 dilim kepek ekmeği
şimdide 1 bardak süt ve 1 meyve
yiycem
Yap canım kesinlikle faydasını görürsün yürüyüş en iyi sporlardan biri aslina.vucudu baya calistiriyo hemde fazla yormadan.ben yapamadım ne güzel duzenli yurucektim.ama misafirler gelcek temizlikti arkadaş geldi derken kaldi.bugun disarda yürüdüm baya ama faydasi olurmu bilmem
Cok cok cok kötüyüm....Cok caresiz kendimi yanlız hissediyorum.Evde tek basımayım.Ailemi arayamıyorum annem hasta kadın fenalaşcak üzüntüden.Hersey cok daha kötüye gitti.Bosanıyoruz...... Konularımda ayrıntı var canım.Elim kolum tutmuyor hiç....Koca bir kuyudayım sanki.
Selam kızlar nasılsınız? Bugun yediklerimi soylemek bile istemiyorum o kadar abarttimki.sabah kibrit kutusu kadar peynir,8 zeytin domates ve sâlatalik, bir tatli kasigi tahin pekmez 1.5dilim kadar ekmek yedim.hersey iyiydi.ama sonra dışarı çıktık 1 simit 1 tahinli pide yedim.sonrada iskender yedim ama pidelerini yemedim fazla.mecburiyetten yedim iskenderi.misafirimiz geldi eslik etmek zorunda hissettim kendimi yedim Karnım bile toktu aslinda.cok abartmis hissediyorum kendimi:26: misafirlerimizi karsiladik bugün dışarıda baya yürüdük carsida kac saat yürüdük bilmiyorum az önce eve geldik.yorulmusum gezerken hissetmiyo insan oturunca anlıyo.bizde kalmicakmis misafirler istanbula gidiceklermis.umarim yarin kilo olarak dönmez yediklerim.simdi b i activiya yogurt yıcem bi de yeşil cay icerim sonrasinda.
Misafir teyzemiz bana incecik olmussun dedi.ustelik üstümde kaban vardı. Tamam incecik değilim ama bunu duymak insanı mutlu ediyo
iyi akşamlar hanımlar;
bugün yediklerim
şimdide 1 bardak süt ve 1 meyve yiycem
gulcan3selam kizlar nasilsiniz ben 4sosis 2 dilim ekmekle kahvaltimi yaptim evi biraz topladim oyle sizler nerelerdesiniz[/QUOTE .!.:Selam canım bugün dışarı cikmadik ilerleyen saatlerde ciicaz.sqbah dogu düzgünbisey yemedim kahvaltida.sonrasinda bir kurabiye bir otlu kofte iki küçük karnibahar kızartması çok az patates cipsi yedim simdide bir kase corba icicem yanindabir dilim ekmekle. .
misafir gelince arada olur canım fazlada abartmamışsın bak kilo verdikce milletin gözüne takılıyo artık hele bi 65e düş heheyt kim tutar seni
Selam kızlar...Ben bugun kardeşimde kahvaltı ettim.2 dilim ekmek,3 salatalık,1 meyve suyu,2 dilim peynir,1 yumurta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?